ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22 ΕΩΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


ΑΡΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22 ΕΩΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η όψη Ποσειδώνα-Άρη στην Αστρολογία εκτός από τις γνωστές ερμηνείες της, που σχετίζονται με τη δημιουργική ένταση, την αδυναμία, κούραση, την απογοήτευση και την ανικανότητα δράσης, μπορεί επίσης να έχει επίδραση στον ύπνο, τα όνειρα, την έμπνευση και την ψυχική δεκτικότητα. Ειδικά όσο ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Άρης από την Παρθένο θα εξερευνά σχολαστικά τις αφηρημένες σφαίρες.

Η όψη αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα θα είναι σε ισχύ από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου και ταυτόχρονα ο Άρης θα ενεργοποιήσει έναν σχηματισμό χαρταετού, ο οποίος ευθυγραμμίζει τον Ουρανό τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, ενώνοντάς τους με εξάγωνα, ενώ ο Άρης θα είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα.

Αυτός ο σχηματισμός Χαρταετού συνδέεται με υποσυνείδητες ιδέες μέσω ονείρων, ξαφνικές εμπνεύσεις, γνώση ότι κάτι είναι αυτό ή εκείνο χωρίς προφανή λόγο, καθώς και μια τάση προς τον αποκρυφισμό ή ακόμα και την εμπειρία παραφυσικών φαινομένων.

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, ειδικά αν είναι πολύ διαυγή, σημειώστε τα και προσπαθήστε να αποκρυπτογραφήσετε το νόημά τους.

Το σύμπαν μιλάει συνεχώς, και εγώ θα σας γράψω μια ιστορία.

Το σύμπαν μιλάει συνεχώς, και εγώ θα σας γράψω μια ιστορία.

Μια φορά κι έναν καιρό, στη μικρή πόλη Arkham, μερικά περίεργα άτομα συγκεντρώθηκαν για να εξερευνήσουν τα μυστήρια του υποσυνείδητου νου και τα βασίλεια του άγνωστου. Μεταξύ αυτών ήταν ο Δρ Konstantin Raudive, ένας διάσημος παραψυχολόγος γοητευμένος από το φαινόμενο της ηλεκτρονικής φωνής (EVP), και μια νεαρή αστρολόγος που ονομάζεται Amelia, και η οποία είχε βαθιά κατανόηση των ουράνιων δυνάμεων.

Μια συγκεκριμένη νύχτα του Αυγούστου, καθώς ο Άρης και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονταν σε αντίθεση, η ενέργεια στο δωμάτιο ήταν γεμάτη προσμονή καθώς διεξήγαγαν την έρευνά τους. Αν και ήταν εξαντλημένοι και αδύναμοι, η όψη αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα πυροδότησε τη φαντασία των συμμετεχόντων και καθοδήγησε τις ενέργειές τους.

Εκείνο το βράδυ έπεσαν πάνω σε ένα απόσπασμα από τα γραπτά του H.P. Lovecraft για τα όνειρα και το υποσυνείδητο που δήλωνε  την πεποίθηση ότι τα όνειρα έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύψουν κρυμμένες αλήθειες και κοσμικές διαστάσεις που είναι πέρα από την καθημερινή μας αντίληψη. Τα λόγια του Λάβκραφτ αντηχούσαν βαθιά με τις εμπειρίες τους, ενισχύοντας την πίστη τους στη δύναμη των κρυμμένων βασιλείων.

Ήξεραν ότι αυτή η κοσμική ευθυγράμμιση θα ενίσχυε την ικανότητά τους να αξιοποιούν τα κρυμμένα βασίλεια του Συμπαντικού Νου. Η Αμέλια, καθοδηγούμενη από τις αστρολογικές της γνώσεις, οδήγησε την ομάδα σε ένα διαλογισμό για να ανοίξει το μυαλό της στους ψιθύρους του υποσυνείδητου. Καθώς βυθίζονταν βαθύτερα στις σκέψεις τους, άρχισαν να ακούν αχνές φωνές στο κεφάλι τους, σαν ηχώ από μια άλλη διάσταση. Οι συμμετέχοντες ήταν γεμάτοι με μια αίσθηση δέους και μεταφυσικού.

Ο Δρ Raudive, άδραξε την ευκαιρία και αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα πείραμα EVP προτείνοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να διαλογίζεται πιο εστιασμένη ενώ αυτός θα προσπαθούσε να καταγράψει τις φωνές μέσα σε στατικό υπόβαθρο. Έστησε τη συσκευή καταγραφής του.

Καθώς οι συμμετέχοντες εστίαζαν τις προθέσεις τους, άκουγαν προσεκτικά, ελπίζοντας να συλλάβουν τις φευγαλέες φωνές από το υπερπέραν.

Προς έκπληξή τους, ανάμεσα στους στατικούς ήχους, ψίθυροι και τελικά μια φωνή αναδύθηκε από τις ηχογραφήσεις. Ψιθύρισε:

«Κοιμάσαι, δεν θέλεις να πιστέψεις».

«Κοιμάσαι δεν θέλεις να πιστέψεις», ξανά.

Το δωμάτιο σιώπησε και μια ψύχρα έτρεξε κατά μήκος στις σπονδυλικές στήλες τους. Ήταν σαν η φωνή να είχε διαπεράσει το πέπλο της πραγματικότητας, προσφέροντας τους μια ματιά στα μυστήρια του σύμπαντος.

Η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα έχει κάνει τα μαγικά της.

Είχε εμπνεύσει την αποφασιστικότητά τους να εξερευνήσουν το άγνωστο και είχε παράσχει έναν αγωγό για τις φωνές από την άλλη πλευρά. Από εκείνη την ημέρα και μετά, η ομάδα συνέχισε τις έρευνές της για το EVP, αντλώντας από τη δύναμη των πλανητών και τα βάθη του υποσυνείδητου. Προσπάθησαν να ξετυλίξουν τα μυστικά του σύμπαντος, καθοδηγούμενοι από τους αινιγματικούς ψιθύρους που αποτυπώθηκαν στις ηχογραφήσεις τους.

Η ιστορία της εξαιρετικής εξερεύνησης τους στα βασίλεια των ονείρων, της έμπνευσης και του παραφυσικού συνεχίστηκε, για πάντα συνυφασμένη με τον ουράνιο χορό του Άρη και του Ποσειδώνα.

Σε μια σφαίρα όπου η αστρολογία, τα γραπτά του Λάβκραφτ και τα μυστήρια του EVP ενώνονται, ποιος ξέρει… μπορεί και ΕΣΥ να ξεκινήσεις ένα ταξίδι που θα αλλάξει για πάντα την κατανόησή σου για το σύμπαν και τη δύναμη του ανθρώπινου νου.

Σημειώσεις:

Ο Δρ Konstantin Raudive είναι πραγματικό πρόσωπο και είναι ο πρώτος που έκανε έρευνα στην περιοχή EVP. Μπορείς να τον ερευνήσεις.

Ο H.P. Lovecraft είναι ένα πραγματικό πρόσωπο. ένας συγγραφέας φανταστικού τρόμου.

Το EVP είναι ένα πραγματικό πεδίο μελέτης στην παραψυχολογία. Μπορείς να δείς την ταινία White Noise, για να πάρετε μια ιδέα.

Ο Ποσειδώνας είναι ο ύπνος, τα όνειρα και η πίστη.

Κοιμάσαι ή θέλεις να πιστέψεις;

@Ανδρέας Υφαντής – Αυτό το κείμενο είναι μέρος της βιβλιοθήκης μου MYSTICA και ESOTERICA.

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.