ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΑΡΗΣ 2023 ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Sharing is caring:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΡΗΣ 2023 ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ – ΑΡΗΣ 2023

ΠΩΣ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ Η ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ!

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίαςΣημαντική και πολύ ιδιαίτερη μια όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη γίνεται στις 11 Μαρτίου 2023.

Η Αφροδίτη είναι το αρχέτυπο της ομορφιάς, του τι μας αρέσει, πόσο αρεστοί νιώθουμε αλλά και πόσο αρέσουμε. Ο Άρης είναι η λιμπιντική επιθυμία, ο πόθος και η αρσενική αρχή και έχει ευκαιρίες με την συνάντηση αυτή αφού ο Άρης τη διεκδικεί, την θέλει και είναι έτοιμος να πάρει πρωτοβουλία για να την κάνει δική του.

Μια όψη ερωτικού πάθους αλλά και μια όψη δημιουργική αφού η αρμονία συνδυάζεται με την δράση και έτσι γεννιέται το δημιούργημα ως καρπός της ένωσης των δύο γενετήσιων αρχέτυπων Αφροδίτης και Άρη.

Τι ωραία θα μου πείτε άρα πιθανά να γνωρίσουμε κάποιον ή κάποια, να νιώσουμε την έλξη ή να αφεθούμε στην γοητεία που κάποιος ή κάποια εξασκεί επάνω μας.

ΝΑΙ… αλλά όχι MONO ΑΥΤΑ και όχι ΑΚΡΙΒΩΣ…

Βλέποντας συνθετικά και στην ολότητα του το πως κινείται ο κύκλος των δύο πλανητών διαπιστώνω κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ενώ Άρης και Αφροδίτη σχημάτισαν έξι φορές(!) όψεις μεταξύ τους το 2022, το εξάγωνο τους στις 11 Μαρτίου θα είναι η τρίτη κατά σειρά όψη τους μέσα στο 2023… και η επόμενη όψη τους θα είναι και πάλι ένα εξάγωνο αλλά… σχεδόν σε ένα χρόνο(!) από σήμερα και συγκεκριμένα στις 22 Φεβρουαρίου του 2024!

Τι σημαίνει αυτό;

Kαι γιατί γίνεται…

Πέρα από το ότι η εβδομάδες λίγο πριν και μετά του Αγίου Βαλεντίνου το 2024 θα είναι ερωτικές, στο παρόν και για το 2023 σημαίνει ότι μέχρι τότε… οι δύο πλανήτες ΔΕΝ θα έρθουν σε Πτολεμαϊκή όψη με ακρίβεια.

Αυτό γίνεται γιατί καθώς η Αφροδίτη θα αρχίσει να πλησιάζει και πάλι τον Άρη, θα τον φτάσει σε πέντε μοίρες απόσταση στις αρχές Ιουλίου, όταν και οι δύο πλανήτες θα είναι στον Λέοντα, και εκεί θα αρχίσει και πάλι να απομακρύνεται από κοντά του καθώς ο Άρης θα αναπτύσσει ταχύτητα ενώ αντίθετα η Αφροδίτη θα μειώσει κι’ άλλο τη δική της μέχρι να γυρίσει ανάδρομη στις 22 Ιουλίου του 2023.

Είναι λοιπόν σαν να του γυρίζει τη πλάτη, σαν να διστάζει να πάει, σα να έχει τότε δεύτερες σκέψεις ή απλά να θέλει να πάρει το χρόνο της για να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση.

Όμως δεν τον αφήνει αλλά παίρνει το χρόνο της, κάνει τον επανά-υπολογισμό της και αφού γυρίσει ορθόδρομη αρχίζει να σχηματίζει μαζί του ένα παρατεταμένο εξάγωνο στο διάστημα περίπου 10 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου του 2023.

Ένα εξάγωνο το οποίο όμως ΣΧΕΔΟΝ γίνεται αφού θα πλησιάζουν οι δύο πλανήτες σε απόσταση 1ας μοίρας αλλά το οποίο ΤΕΛΙΚΑ δε θα γίνει ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, παρά μόνο αφού περάσουν ΑΚΟΜΗ τέσσερις μήνες και φτάσουμε στις 22 Φεβρουαρίου του 2024!

Είναι σαν να θέλουν οι δύο εραστές να είναι μαζί, ή είναι ήδη μαζί, απλά κάτι ακόμα να μην δουλεύει όπως θέλουν, κάτι να μην είναι ακριβώς όπως το θέλει η Αφροδίτη ή κάτι να μην είναι όπως το θέλει ο Άρης.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Σημαίνουν ΚΥΡΙΩΣ για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του 2ου και 3ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ αλλά και δευτερευόντως για τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ζώδια τα εξής:

ΜΟΝΟΙ/ΜΟΝΕΣ
Νέες γνωριμίες που θα κάνετε τις επόμενες εβδομάδες έχουν πολύ καλές πιθανότητες να εξελιχθούν αλλά θα περάσουν από μια περίοδο ανα-θεώρησης το καλοκαίρι για να στρώσουν τελικά σταδιακά τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ
Αν σκέφτεστε το επόμενο βήμα αυτό μπορεί να γίνει απλά να είστε προετοιμασμένοι για “σκαμπανεβάσματα” μέχρι να νιώσετε και οι δύο σας το ίδιο έτοιμοι / έτοιμες. Γενικά είναι μια περίοδος όπου η σχέση θα βαθύνει ακόμα περισσότερο αφού περάσει πρώτα μια περίοδο αναγκαίας δουλειάς με τον εαυτό σας.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ
Όσοι και όσες από εσάς έχετε χωρίσει και σκέφτεστε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης οι επόμενες ημέρες μέχρι και 16 Μαρτίου είναι ιδανικές. Μετά τα πράγματα δυσκολεύουν μέχρι τον Ιούλιο όπου η αναδρομή της Αφροδίτης θα φέρει και πάλι δυνατότητες.
­

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι γενικά και προκύπτουν μόνο από τον κύκλο Αφροδίτης με τον Άρη τον οποίο και σας παρουσίασα, και ΔΕΝ λαμβάνουν υπόψη το προσωπικό σου Ωροσκόπιο στο οποίο θα υπάρχουν και διάφοροι άλλοι αστρολογικοί παράγοντες, κάποιοι θετικοί και κάποιοι αρνητικοί, και οι οποίοι θα πρέπει να μελετηθούν, ειδικότερα αφού μιλάμε για μια κίνηση ανάμεσα σε Αφροδίτη και Άρη η οποία εκτυλίσσεται σε βάθος αρκετών μηνών.

Όμως τη γενική ιδέα την έχεις!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR