Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2022: Γλυκύτητα στην ερωτική σου ζωή

Sharing is caring:

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2022


Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύες στις 5 Απριλίου και θα λάμπει σαν μαργαριτάρι σε ωκεανό, τις ώρες λίγο πριν το χάραμα, και μέχρι και τις 2 Μαΐου 2022.

Η Αφροδίτη είναι το αρχέτυπο της αγάπης και του αισθησιασμού. Εκφράζει αυτό που μας αρέσει στους άλλους και αυτό που μας αρέσει στον εαυτό μας. Όπου βρίσκεται η Αφροδίτη υπάρχει αισθητική, αισθησιασμός, ομορφιά, αρμονία, μουσική.

Είναι ο πλανήτης που μας δίνει αξία, εκτιμούμε περισσότερο τον εαυτό μας και μας κάνει να ακτινοβολούμε.

Αυτή η αίσθηση της εσωτερικής ομορφιάς αντανακλάται στον εξωτερικό κόσμο και οι άλλοι άνθρωποι μας βρίσκουν ελκυστικούς και σημαντικούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσελκύουμε την αγάπη και προσελκύουμε τον πλούτο.

Όπου υπάρχει Αφροδίτη υπάρχει Aξία.

Γι’ αυτό είναι και ένας πλανήτης που συνδέεται επίσης με το χρήμα και τα αγαθά.

 

Η Αφροδίτη όταν βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων εκφράζει τον κόσμο του ζωδίου. Γίνεται δεκτική και εκπέμπει αισθήματα, χρωματισμένα με υπερβατικές ιδιότητες.

Ο Έρωτας η απλά η επιθυμία να είμαστε ερωτευμένοι έχουν μια υπνωτιστική επίδραση στον ψυχισμό μας, καθώς οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο ενδοσκόπησης και το αρχέτυπο της Αφροδίτης για να βρει την αξία του στρέφεται προς τα μέσα.

Η Αγάπη για το είναι μας βρίσκεται στη μοναχικότητα της ύπαρξης και στη γαλήνη του εαυτού. Είναι ακριβώς από αυτό το μέρος της εσωτερικής ηρεμίας που αρχίζει και ανεβαίνει σταδιακά στην πιο ανιδιοτελή και οικουμενική έκφραση της, υπερβαίνει τον εαυτό μας και μετατρέπεται σε Ανυψωμένη Αγάπη.

Είμαστε ερωτευμένοι με τις δονήσεις και την ενέργεια που μοιραζόμαστε με την κοσμική ψυχή. Επιθυμούμε να νιώθουμε συναισθήματα που μας εμπνέουν και σχετιζόμαστε από μια ανιδιοτελή σκοπιά, μοιραζόμενοι τη στοργή μας με ευγένεια και ευαισθησία.

Μεθάμε με την τέχνη και λαχταράμε να ζήσουμε τις φαντασιώσεις του κόσμου των ονείρων.

Τι άλλο είναι η όμορφη τέχνη, παρά το όνειρο ενός καλλιτέχνη που εκδηλώθηκε στην πραγματικότητα με τη μορφή ενός πίνακα, ενός βιβλίου ή μιας ταινίας;

Τι άλλο είναι η άνευ όρων αγάπη, από το όνειρο μιας ιδανικής ένωσης που υπερβαίνει το φυσικό σώμα και ξεπερνά το εγώ μας, ένα όνειρο που ονειρεύτηκε το σύμπαν και εκδηλώθηκε στην πραγματικότητα με τη μορφή ενός άνδρα και μιας γυναίκας που προορίζονται να είναι μαζί;

Στο ζώδιο των Ιχθύων η αισθησιακή πλευρά της Αφροδίτης δεν τρέφεται πλέον με την απόλαυση των αισθήσεων αλλά με την απόλαυση της Ψυχής.

Όταν ένας λογοτεχνικός χαρακτήρας λιώνει από ανεκπλήρωτο έρωτα, σταματά να τρώει ακόμα και φαγητό, μέσα στον εθισμό του για την ένωση, και αυτό γιατί η ψυχική ολοκλήρωση είναι μεγαλύτερη από την ηδονή των αισθήσεων της γεύσης. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες τρέφεται με το πνευματικό, με το αφηρημένο, με το ιδεατό.

Έτσι λειτουργεί η Αφροδίτη στους Ιχθύες. Όχι ως απλή επιθυμία, αλλά ως τα ίδια τα φτερά της επιθυμίας που μας κάνουν να πετάμε προς τους ουρανούς της έκστασης.

Τα συναισθήματα είναι συντονισμένα σε υψηλότερες συχνότητες και οι αξίες είναι αυτές της συμπόνιας, της συγχώρεσης και της πνευματικότητας.

­

Κατά τη διάρκεια της διέλευσής της από τους Ιχθύες η Αφροδίτη θα έρθει σε σύνοδο με τον Δία και στη συνέχεια με τον Ποσειδώνα, καθώς και οι τρεις πλανήτες θα είναι σ’ ένα ζώδιο όπου εκφράζονται περισσότερο, η δε Αφροδίτη και με δόσεις υπερβολής.

Η σύνοδος Δία – Αφροδίτης θα γίνει την 1η Μαΐου στην 27°58’ μοίρα των Ιχθύων, πάνω στην μοίρα όπου η Αφροδίτη είναι σε έξαρση. Είναι μια όψη που φέρνει τύχη, αγάπη, και λατρεία για όσους και όσες από εσάς έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη, τους προσωπικούς σας πλανήτες ή τις γωνίες του ωροσκοπίου σας στις 25°-29° μοίρες των Ιχθύων, του Καρκίνου, του Σκορπιού, του Ταύρου ή του Αιγόκερω.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα πραγματοποιείται στις 27 Απριλίου στην 24°28’ των Ιχθύων φέρνοντας συνειδητοποίηση, πνευματικότητα, ψυχολογική ανύψωση, έμπνευση, θρησκευτικά ενδιαφέροντα, δημιουργικότητα και σημαντικά όνειρα ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη ή τους προσωπικούς σας πλανήτες ή τις γωνίες του ωροσκοπίου σας στις μοίρες 22°-26° των Ιχθύων, του Καρκίνου, του Σκορπιού, του Ταύρου ή του Αιγόκερω.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η όψη εξαγώνου-τριγώνου με τους Σεληνιακούς Δεσμούς την οποία η Αφροδίτη θα σχηματίσει στις 26 Απριλίου. Μια όψη που θα φέρει πολύ σημαντικές συνδέσεις ή ακόμη και καρμικές σχέσεις σε όσους από εσάς έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη ή τους προσωπικούς σας πλανήτες ή τις γωνίες του ωροσκοπίου σας στις μοίρες 20°-24° των Ιχθύων, του Καρκίνου, του Σκορπιού, του Ταύρου ή του Αιγόκερω.

Απολαύστε λοιπόν τη γλυκύτητα και το ρομαντισμό των ημερών που έρχονται, γεμίστε με κατανόηση και αισθήματα συγχώρεσης για τον εαυτό σας και τους άλλους, και αφεθείτε στην Μαγεία και τα θαύματα που η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου ετοιμάζει για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ.

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR