ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21 έως 28 ΜΑΪΟΥ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Sharing is caring:

VENUS IN TAURUS


Ιδιαίτερα θετικό το διάστημα για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ των πρώτων πέντε ημερών του Ζωδίου τους, καθώς και επίσης για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ των τελευταίων ημερών. Επίσης για όσους και όσες από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο σας ή το Μεσουράνημά σας στις πρώτες πέντε μοίρες των Ζωδίων Φωτιάς ή Αέρα ή τις τρεις τελευταίες μοίρες των Ζωδίων Γής ή Νερού.


Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

Μια σειρά από ευνοϊκές όψεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους σήμερα, και της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 28 Μαΐου, ανανεώνουν την ενέργεια προς το καλύτερο!

 

21 Μαΐου: Σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στους Διδύμους. Μέσα από διαδικασίες αναθεώρησης η διαίσθηση βρίσκει τις κατάλληλες λύσεις. Κατανοούμε το που βρισκόμαστε αλλά και το που θέλουμε πάμε. Τα διλήμματα μοιάζουν παρελθόν αφού η καρδιά, μας δείχνει το δρόμο.

 

23 Μαΐου: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Δία και νιώθουμε την αίσθηση του σκοπού, το μυαλό μας ανοίγει και επεξεργάζεται τη μεγάλη εικόνα. Αισιοδοξία και ευκαιρίες.

 

23 Μαΐου: Ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στο Ζώδιο του Ταύρου και τα ζητούμενά μας είναι περισσότερο πρακτικά. Κοιτάζουμε πίσω στα όσα μας απασχόλησαν για να χτίσουμε καλύτερες βάσεις για το μέλλον. Η ενδοσκόπηση αφορά την ασφάλεια και την ηρεμία μας και οι αποφάσεις αρχίζουν να σταθεροποιούνται.

 

23 Μαΐου: Ο Άρης από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Δύναμη και αποφασιστικότητα συνδυασμένη με πίστη και έμπνευση. Νιώθουμε έντονα ότι όπου υπάρχει η θέληση υπάρχει και ο Δρόμος.

 

24 Μαΐου: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον αποφασιστικό Άρη στις αναιρετικές του Ταύρου και των Ιχθύων. Οι τελευταίες σκέψεις πριν να τολμήσουμε το μεγάλο Άλμα. Σαν το δευτερόλεπτο πριν τη βουτιά. Αλλά πριν προλάβουμε να το σκεφτούμε είμαστε ήδη στο κενό, νιώθουμε την αδρεναλίνη, και ξαφνικά τα δροσερά νερά αναζωογονούν πνεύμα και σώμα.

 

24 Μαΐου: Η Αφροδίτη από το Ζώδιο του Κριού σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Τα θέλω μας είναι ξεκάθαρα. Μας αρέσει να είμαστε ο εαυτός μας ενώ ταυτόχρονα δίνουμε χώρο στους άλλους και οι σχέσεις μας σταθεροποιούνται.

 

25 Μαΐου: Ο Άρης εισέρχεται στο Ζώδιο του Κριού και μας γεμίζει δύναμη και θάρρος. Η ενέργεια είναι αυθόρμητη και έχει πάθος. Ενεργητικότητα και αυτός που τολμάει κερδίζει είναι το μότο των επόμενων εβδομάδων.

 

26 Μαΐου: Ο Ερμής ανάδρομος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι βαθιά μέσα μας που βρίσκουμε τις απαντήσεις. Τομές ενδοσκόπησης, αυτογνωσία, ενδυνάμωση. Ψυχολογική δύναμη και καταστάλαγμα σε αποφάσεις.

 

28 Μαΐου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζώδιο του Ταύρου.

Απολαμβάνουμε το εδώ και τώρα. Η ομορφιά είναι στην τέρψη των αισθήσεων, στις απλές χαρές και στην αρμονία με τον εαυτό μας. Αργά και σταθερά.

Ώρα να σταματήσουμε για λίγο για να μυρίσουμε τα Ρόδα. Ώρα να χαλαρώσουμε δηλαδή!

 

 

Μέχρι το επόμενο Σάββατο, εύχομαι σε όλες και όλες σας να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR