ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022


Η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Σκορπιού, και έχει ιδιαίτερη σημασία για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ αφού όπως κάθε έκλειψη σηματοδοτεί ένα εξελικτικό σημείο για όλους και όλες.

Επηρεάζει πιο άμεσα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ειδικά αυτούς γεννημένους τις πρώτες πέντε ημέρες του Ζωδίου τους ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 00°-05° των παραπάνω Ζωδίων.

Λειτουργεί περισσότερο θετικά για Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους και Αιγόκερους, γεννημένους επίσης τις πρώτες πέντε ημέρες του Ζωδίου τους ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 00°-05° των παραπάνω Ζωδίων.

Φέρνει νέα ξεκινήματα και σημαντικά γεγονότα και συνειδητοποιήσεις σε Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, και Τοξότες.


ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

Μια δυνατή, Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στις 25 Οκτωβρίου, στις 13.48 το μεσημέρι με συντεταγμένες Αθήνας, στην 2°00’ του Σκορπιού.

Κάθε έκλειψη είναι μια πύλη μέσα από την οποία αφού περάσουμε τίποτε δεν είναι όπως πριν, και φέρνει γεγονότα που μας υπερβαίνουν, οδηγώντας μας έτσι, θέλοντας και μη, σ’ ένα νέο εξελικτικό μονοπάτι.

Η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη είναι μεταμορφωτική και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τις εμμονές μας. Έχει έντονο υπαρξιακό χαρακτήρα και είναι σε ψυχολογικό επίπεδο ο καταλύτης που θα φέρει γεγονότα τέτοια, που θα μας κάνουν να αναρωτηθούμε για την αξία μας, τις σχέσεις μας, αλλά και θα μας βοηθήσουν να βρούμε τη δύναμή μας.

Στο Ζώδιο του Σκορπιού κρύβεται η ίδια η φιλοσοφική λίθος, η δυνατότητα δηλαδή του Αλχημισμού της σκοτεινής πλευράς μας και η ικανότητα μας να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας, έχοντας πλέον μια συνείδηση φωτεινότερη, και βαθύτερη από πριν.

Η “δυνατότητα” γράφω… άρα το παραπάνω δεν είναι ούτε μοιραίο, ούτε ά-μοιρο των δικών μας επιλογών και της δικής μας θέλησης.

Η Έκλειψη αυτή μας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε μπροστά, αλλά αυτό απαιτεί από εμάς να κάνουμε την απαραίτητη ψυχολογική δουλειά ώστε να αποκολληθούμε από εμμονές του παρελθόντος και από σκοτεινές συμπεριφορές.

Δικές μας… αλλά και των άλλων, αφού η έκλειψη αυτή είναι μια Νέα Σελήνη, άρα φέρνει κάτι το νέο, και η οποία γίνεται με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τα δύο Φώτα (Ήλιο και Σελήνη). Τονίζει τις σχέσεις μας δηλαδή και το πόση αξία και σημασία δίνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό, μέσα και έξω από αυτές.

­

Το μήνυμά της είναι ξεκάθαρο.

Με τα δύο φώτα κοντά στον Νότιο Δεσμό και την Αφροδίτη μαζί τους, τονίζονται θέματα αισθηματικά, αυτοπεποίθησης, αυτό-εκτίμησης, το πόσο εκτιμούμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας, και το πόσο γενναιόδωροι μπορούμε να γίνουμε.

Και όλα μετρούνται και προσμετρούνται στην Καρμική Ζυγαριά που δημιουργεί ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Βόρειο και Νότιο δεσμό.

Και για να έχουν θετικό πρόσημο όλα τα παραπάνω, αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να δούμε κατάματα και να σταματήσουμε δικές μας χειριστικές και εμμονικές συμπεριφορές ή το να απαλλαγούμε επιτέλους από το να ανεχόμαστε τις τοξικές συμπεριφορές των άλλων. Αυτών με τους οποίους συνδεόμαστε στενά συναισθηματικά, συμβιωτικά, και συνεξαρτηστικά, σε σχέσεις έντονες, πολύπλοκες, και με βάθος.

Ωωωω ναι, αυτήν την αφόρητη πολυπλοκότητα συναισθήματος μας καλεί να υπερβούμε αυτή η έκλειψη και να πάμε στο μονοπάτι του Βορείου Δεσμού τον οποίο κυβερνά η Αφροδίτη και ο οποίος βρίσκεται στο Ζώδιο του Ταύρου. Να πάμε δηλαδή σε σχέσεις πιο απλές, περισσότερο αρμονικές και γεμάτες ηρεμία, αντί να παραμένουμε στα συναισθηματικά σκοτεινά νερά πιεστικών συναισθημάτων, που δημιουργούνται από την ίδια μας την αδυναμία να βρούμε τη δύναμή μας.

Να πάμε μακριά από εμμονές και τοξικότητα λοιπόν είναι το ζητούμενο αυτής της έκλειψης η οποία είναι και σε ανοιχτό τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (άρα έχουμε για μία ακόμα φορά τονισμένο το Σκορπιονικό στοιχείο), και για όσους και όσες είναι έτοιμοι, το σύμπαν θα τους βοηθήσει να το κάνουν φέρνοντάς τους γεγονότα με τα οποία θα ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι αυτό-εκτίμησης και θα καταλάβουν την αξία τους!

Δυστυχώς για όσους και για όσες δεν είναι έτοιμοι, η Ηλιακή Έκλειψη στο Σκορπιό θα λειτουργήσει εντελώς ανάποδα και θα τους φέρει αντιμέτωπους με σχέσεις, θέματα μέσα στις σχέσεις, αλλά και καταστάσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν απέναντί τους εμμονικά, βαμπιρικά, καταχρηστικά, μόνο και μόνο για να τους αναγκάσει να κάνουν την απαραίτητη κάθαρση.

­

Ο μόνος τρόπος για να ξεπεραστεί η αρνητικότητα είναι η Αγνή Καθαρή Αγάπη.

Αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα αυτής της Ηλιακής Έκλειψης στον Σκορπιό που γίνεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη.

Αγάπησε κατ’ αρχήν τον εαυτό σου. Αποδέξου όλα τα σκοτεινά και αρνητικά συναισθήματα που νιώθεις. Μόνο μέσω της πλήρης αποδοχής του ότι τα έχεις, και του να μην δέρνεις τον εαυτό σου επειδή τα έχεις, θα μπορέσεις να τα δεις, να τα κάψεις, να τα μετουσιώσεις, και να τα αλχημίσεις σε ανώτερες ποιότητες.

Συντονίσου προσωρινά με κάθε τι αρνητικό που θα νιώσεις σε συναισθηματικό επίπεδο ώστε να μπορέσεις να το ξεπεράσεις.

Αγάπησε τον εαυτό σου. Άφησε να φύγουν μακριά όσοι δε σου φέρονται όπως σου αξίζει. Πλεύσε προς το Φως μακριά από σχέσεις που σε ταλαιπωρούν.

Μάθε να εκτιμάς πρώτα εσένα.

Κάθε τι, και κάθε ένα πρόσωπο που σου δημιουργεί αρνητικό συναίσθημα, είναι συγκαλυμμένη ευλογία αφού σου δείχνει το δρόμο προς την ακριβώς απέναντι πλευρά. Σου φωνάζει, πήγαινε προς τα εκεί.. όχι προς τα εδώ. Προς τα εκεί που είναι το Φως.

Ας πάμε μόνοι μας λοιπόν προς εκεί που μας δείχνει η καρδιά μας γιατί αλλιώς είτε θα πάμε απότομα και γρήγορα μέσα από απρόβλεπτες και άμεσες αλλαγές στις σχέσεις μας, στην καλύτερη περίπτωση, είτε θα μείνουμε εμμονικά προσκολλημένοι στο παρελθόν ή σε λάθος ανθρώπους και σχέσεις.

Κάποιοι και κάποιες θα “κολλήσουν” συναισθηματικά με κάποια πρόσωπα με αυτήν την έκλειψη σε μια προσπάθεια να βρουν ετερόφωτα την αξία τους μέσω της αποδοχής των άλλων.

Κάποιοι και κάποιες θα πάρουν προσοχή και ενδιαφέρον που θα τους γοητεύσει μεν, αλλά το οποίο θα πρέπει να προσέξουν αφού το μόνο που θα τους φέρει είναι πολύπλοκες καταστάσεις, και βαμπιρισμό στην ενέργειά τους.

Μείνετε καθαρές και καθαροί μακριά από τοξικότητες στις σχέσεις. Παραμείνετε δυνατές και δυνατοί σε αυτό που η καρδιά σας αγαπά, και μην ακούσετε τις Σειρήνες που τα Σκοτεινά Σκορπιονικά πάθη των άλλων ή και τα δικά σας, έχουν τοποθετήσει στο δρόμο σας προς την Γαλήνη.

Κάποιοι τυχερές και τυχεροί θα ερωτευτείτε αφού μια τέτοια σύνοδος της Αφροδίτης μαζί με έκλειψη είναι πραγματικά και καρμική, και κοσμική σε χαρακτήρα.

Ανάλογα με το πως είναι ο προσωπικός σας χάρτης, και δεδομένου ότι ο Άρης θα είναι ανάδρομος λίγες ημέρες μετά την έκλειψη, μπορεί για τις γυναίκες να φέρει εκ νέου πίσω κάποιον άντρα από το παρελθόν. Στην περίπτωση αυτή θέλει ιδιαίτερη προσοχή αφού το ζητούμενο όπως είπαμε είναι να απαλλαγούμε από τα βαρίδια και τις εμμονές και να πάμε μπροστά και όχι προς τα πίσω.

 

Σε κάθε περίπτωση παραμείνετε υποψιασμένοι και υποψιασμένες για ανατροπές και γεγονότα στην αισθηματική ζωή σας το επόμενο διάστημα και δώστε βαρύτητα στη δική σας προσωπική αρμονία και ισορροπία ενώ οι εξελίξεις και τα γεγονότα θα “τρέχουν”.

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.