ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022


Μας επηρεάζει όλους και όλες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το Ζώδιο το οποίο είμαστε. Θα την βιώσουν έντονα Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου του Ζωδίου τους ή όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 13°-20° των παραπάνω Ζωδίων.


ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μια απόλυτα καρμική και εξελικτική έκλειψη γίνεται στις 8 Νοεμβρίου. Μια Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Ταύρου η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω, και τα κάτω πάνω, ανατρέποντας συναισθηματικές ισορροπίες, φέρνοντας εντάσεις και τελικές ρήξεις και η οποία είναι αυτό που οι δραματουργοί συνηθίζουν να ονομάζουν δραματική στιγμή.

Τη στιγμή εκείνη δηλαδή σε μία πλοκή, η οποία κουβαλάει σαν πολλά πλεγμένα νήματα σε μία κλωστή, διαφορετικές μεταξύ τους, παράλληλες ιστορίες, συναισθήματα, πράξεις, προφάσεις, υπεκφυγές, αντιφάσεις αλλά και αποφάσεις, τα οποία όλα μα όλα, το καθένα με το δικό του τρόπο, έχουν παίξει το ρόλο τους ώστε να οδηγηθεί η ηρωίδα εκεί που τη βλέπουμε τώρα.

Μόνη, αποφασισμένη, στο σκοτάδι, να κρατάει μια λάμπα νυκτός στο χέρι της, το πορτοκαλί κίτρινο φως ένα περίγραμμα γύρω της κινείται μαζί της, καθώς αυτή περπατά από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μέσα στο καφέ μαύρο της νυχτερινής σιγαλιάς.

Κλείνει την πόρτα πίσω της… Βηματίζει…

Καθώς φτάνει στο κέντρο του δωματίου, στέκεται για λίγο. Αφουγκράζεται… Παρατηρεί… Κάθε ήχος που ακούγεται από μακριά και κάθε σκιά που τρεμοπαίζει στο φως της λάμπας της ξυπνούν ένα βίωμα. Της λένε κάτι. Αφουγκράζεται… Παρατηρεί…

Και σε μια ξαφνική συνειδητοποίηση συνεχίζει να βηματίζει προς μια δεύτερη πόρτα στην απέναντι πλευρά, την φτάνει, βγάζει ένα κλειδί από την φαρδιά τσέπη στο πλάι του απλού χυτού της φορέματος, την ανοίγει, κοιτάζει για λίγο προς το άλλο δωμάτιο και μετά μπαίνει μέσα αποφασιστικά, κλείνοντας την πόρτα πίσω της… το φως χάνεται μαζί της και στο σκοτάδι που παραμένει η έκλειψη έχει ήδη λειτουργήσει.

Απόλυτα καρμική και εξελικτική, μια σπάνια έκλειψη στην οποία 7 αστρολογικά σώματα είναι σε όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης. Είναι μια έκλειψη Νέο Κεφάλαιο στην ιστορία σου, μια μετάβαση από το ένα δωμάτιο στο άλλο με οριστικά κλεισίματα κύκλων και άνοιγμα εντελώς καινούριων.

Είναι μια έκλειψη Αφύπνισης. Μια αφύπνιση την οποία ενεργοποιεί η Σελήνη στην σύνοδό της με το Βόρειο Δεσμό και τον Ουρανό και στην αντίθεσή της με τον Νότιο Δεσμό. Μια αφύπνιση που την έχουμε και την έχεις ανάγκη.

Είναι μια αφύπνιση που μας βάζει σε ένα δρόμο ο οποίος οδηγεί σε περισσότερη αρμονία και αφθονία, σε γαλήνη, ηρεμία και σταθερότητα, εφόσον επιδείξουμε την κατάλληλη ανάταση ψυχής.

Μια αφύπνιση όμως που γίνεται μέσα από ένα τρομακτικό σοκ.

Ο δρόμος στον οποίο μας βάζει η έκλειψη αυτή υπόσχεται το ποθητό ως τελικό αποτέλεσμα, αλλά για να αντιληφθούμε το δρόμο, την ίδια του την ύπαρξη, για να κάνουμε την απαραίτητη στροφή, θα πρέπει να βιώσουμε πρώτα μια συνταρακτική σύγκρουση.

Πρέπει πρώτα να σκιστούν οι ψυχές μας στα δύο από τις αντίρροπες δυνάμεις που έχει η ενέργεια αυτής της έκλειψης. Θα συγκρουστεί το παλιό με το καινούριο. Θα αναπροσδιορίσουμε τη βολή μας. Θα αναγκαστούμε να εξευγενίσουμε τα πάθη ενός σκοτεινού εγώ.

Δεν αφήνει περιθώρια ασφάλειας αυτή η έκλειψη και αποκαλύπτει γυμνές όλες τις ανασφάλειές μας βάζοντας τα θέλω σε σύγκρουση με τις ανάγκες.

Αντιδραστικές συμπεριφορές. Ξεπέρασμα τοξικότητας.
Απομάκρυνση από σκοτεινές σκέψεις.

Η λογική και το συναίσθημα σε κόντρα αντίστιξη καθώς το μυαλό πάει να τρελαθεί από την ένταση των συναισθημάτων και το συναίσθημα αναζητά μια λογική διέξοδο ώστε να εκφραστεί και να το βιώσουμε και πάλι σε καταστάσεις ηρεμίας που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν.

Απότομα λόγια που πληγώνουν και σκέψεις ανήσυχες και ταραγμένες.

Αισθηματικά, ερωτικά, οικονομικά, νιώθουμε την πίεση και την ανάγκη για αλλαγή αφού όλα μοιάζουν να είναι σε περιβάλλον ασφυξίας.

Η καρδιά θέλει αλλά μπορεί; Θα την αφήσουμε;

Χωρισμοί τελικοί ειδικά για όσους ταλανίζονται από το 2021 μέχρι σήμερα.

Ανεξαρτησία σε κόντρα με την ανάγκη να αγαπηθούμε. Απρόσμενες γνωριμίες που και θα αναστατώσουν αλλά και θα μπερδέψουν.

Δυσκολίες έκφρασης, συναισθηματική στεναχώρια, αυτοκριτική και ενοχές, έλλειψη ερωτισμού, συναισθηματικές αντιξοότητες, ξεσπάσματα και υστερίες αφού καταπιέζεται η ψυχή μας η ίδια.

Νομίζεται ότι όλα τα παραπάνω τα γράφω στην τύχη; Ή ότι έχω λόγο να σας τρομάξω; Κάτι που όπως γνωρίζετε δε το συνηθίζω καθόλου.

Όχι, όλα τα παραπάνω, κάθε μία προτασούλα είναι και μια διαφορετική όψη από τις πολλές που σχηματίζονται σε αυτήν την απίστευτα πολύπλοκη έκλειψη. Είναι μια πιθανή και γενική ερμηνεία για την κάθε μία όψη. (Αν σας ανέλυα την κάθε όψη με τρεις τέσσερις πιθανές εκφάνσεις της, θα χρειάζονταν τέσσερα άρθρα σαν και αυτό).

Κάθε μία πρόταση από τις παραπάνω είναι αυτά τα μικρά νήματα που συνθέτουν την κλωστή που ανέφερα στην αρχή. Την κλωστή που μας οδηγεί δέσμιους μέσα από το κάρμα στην κορύφωση της δραματικής στιγμής και στις αποφάσεις σταθμούς που μας οδηγούν σε κάτι νέο εξελικτικά.

Είμαστε ακριβώς στη στιγμή που αφουγκραζόμαστε τους ήχους και παρατηρούμε τις σκιές μέσα στο δωμάτιο. Πρέπει να κρατήσουμε τη λάμπα ψηλά για να απλωθεί το φως.

Για να έχουμε στο χέρι μας το κλειδί, να κλείσουμε όμορφα και οριστικά τις πόρτες πίσω μας και να μεταβούμε στο νέο κεφάλαιο και στο νέο δρόμο – που όπως σας έγραψα στην αρχή οδηγεί κάπου όμορφα, θα χρειαστεί να έχουμε (ότι σας γράφω είναι όψη):

Ευγένεια συναισθήματος. Πίστη στην αξία μας. Ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε, μέσα στις αντίξοες συνθήκες. Απομάκρυνση από εγωισμό. Να είμαστε καλοί ακροατές τις μέρες της έντασης και των δυσκολιών.

Να επικοινωνήσουμε τα όσα νιώθουμε με ήρεμο τρόπο. Να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις μας προς το σκοπό μας και το προς αυτό που θέλει η καρδιά και να μην τις αφήσουμε βορά της αρνητικότητας.

Να μεθύσουμε με έξαψη και να βρούμε το θάρρος ώστε να τολμήσουμε αυτό που ζητάει η καρδιά μας.

Ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με έξι πλανήτες σε αυτή την έκλειψη και καθώς είναι στο τετράγωνό του με τον Ουρανό, ένα από τα ζητούμενα είναι αν το μέλλον θα νικήσει το παρελθόν.

Ο Χείρωνας σε όψη χιαστί με Ήλιο, Ερμή και Νότιο Δεσμό μας γεμίζει με πόνο. Έναν πόνο αναγκαστικό για να γίνει η απαραίτητη τομή και ρήξη προς το νέο είναι μας.

Ο Ποσειδώνας σε όψεις τριγώνου με Αφροδίτη, Ήλιο και Ερμή είναι οι πιο βοηθητικές όψεις μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο. Είναι το φως της λάμπας που κρατάει η ηρωίδα αφού μέσω της αληθινής αγάπης, της συγχώρεσης, της πίστης στο θαύμα, της έμπνευσης, της δημιουργικότητας, της ίδιας στο τέλος-τέλος πίστης στο Θεό, φωτίζει τα επόμενα βήματά μας και μας βοηθά να διασχίσουμε το σκοτεινό δωμάτιο της έκλειψης προς ένα νέο και καλύτερο αύριο.

Αυτή η έκλειψη είναι αυτό που οι δραματουργοί ονομάζουν δραματική στιγμή. Δύσκολη, σκοτεινή, αναγκαία αλλά και η οποία ανοίγει την πόρτα προς κάτι το πολύ καλύτερο από το σήμερα. Ας δείξουμε τη στιγμή αυτοί όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας.

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.