ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 5 ΜΑΪΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 5 ΜΑΪΟΥ 2023


Μας επηρεάζει όλους και όλες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το Ζώδιο το οποίο είμαστε. Θα την βιώσουν έντονα Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου του Ζωδίου τους ή όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 12°-18° των παραπάνω Ζωδίων.


ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ 5 ΜΑΪΟΥ 2023

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Τα Κλειδιά της Έκλειψης

Tο ζητούμενο είναι μέσα στο πλαίσιο έντασης στις σχέσεις, παρεξηγήσεων και σκοτεινής ψυχολογίας που διαμορφώνουν οι  όψεις και αστρολογικοί παράγοντες, της δύσκολης ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ, και τους οποίους σας ανέφερα εδώ είναι μπορέσουμε να βρούμε μια διέξοδο θετικής εκτόνωσης.

Το συγκλίνων τρίγωνο που κάνει η Σελήνη από το Σκορπιό με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να βοηθήσει με δύο τρόπους. Ο ένας είναι το να προσπαθήσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας δείχνοντας περισσότερη ευαισθησία. Πράξεις φροντίδας μπορεί να βοηθήσουν στο να αποφύγουμε τις εντάσεις. Ας δείξουμε ευαισθησία μακριά από προσπάθειες χειραγώγησης και μακριά από πικρία για το ότι δεν βιώνουμε το βαθύ συναίσθημα και τη συναισθηματική ή πρακτική ασφάλεια που θα θέλαμε από το σύντροφό μας.

Ο δεύτερος τρόπος είναι το να κατανοήσουμε την ευαισθησία και τρωτότητα του Αρσενικού. Είναι σημαντικό διότι η προηγούμενη έκλειψη Ηλίου που έγινε σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη – Χείρωνα, έφερε στο προσκήνιο συμπλέγματα ανταγωνισμού αλλά και ανεπάρκειας στη σχέση. Ο Άρης έχει ήδη πληγωθεί και χρειάζεται φροντίδα και γλυκά λόγια.

Από την άλλη η Αφροδίτη, το Θηλυκό, βρίσκεται στους Διδύμους μια θέση που έχει ανάγκη την επικοινωνία. Καθώς στο χάρτη της Έκλειψης η Αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και ταυτόχρονα σε εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, φαίνεται πως το Θηλυκό βιώνει ήδη μια υποβόσκουσα απογοήτευση η οποία για να ξεπεραστεί χρειάζεται ένα μίγμα ανοιχτής, ειλικρινούς και άμεσης επικοινωνίας, από το Αρσενικό, στην οποία θα υπάρχει και το ρομαντικό ή το ερωτικό στοιχείο.

Βλέπετε πρέπει να γίνουν βήματα και από τους δύο για να επιλυθεί η αντίθεση που έχει η Έκλειψη.

Υπάρχει θεραπεία στην Έκλειψη αυτή.

Ένας πολύ σημαντικός σχηματισμός Μεγάλου Τετραγώνου καθώς συμμετέχουν με τετράγωνα επάνω στην αντίθεση Ήλιου – Σελήνης, η Μαύρη Λίλιθ από τον Λέοντα στην 13°07’ και ο Αστεροειδής Χαρικλώ, ακριβώς απέναντί της, στην 13°48 του Υδροχόου. Φυσικά, από τις μοίρες αυτές, η Μαύρη Λίλιθ και η Χαρικλώ σχηματίζουν η κάθε μία, τετράγωνο με τα δύο Φώτα.

Και ο Χείρωνας, έρχεται από την 17°33’ του Κριού να λειτουργήσει βοηθητικά στην αντίθεση Λίλιθ – Χαρικλώ, καθώς κάνει τρίγωνο με την πρώτη και εξάγωνο με την δεύτερη.


Όλο το παραπάνω σημαίνει ότι στην έκλειψη αυτή συγκρούονται μέσα σου, δύο ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ. Το ένα της Λίλιθ είναι η επαναστατημένη και χειραφετημένη γυναίκα μέσα σου, η αντίδρασή σου σε ότι πάει να σε πατρονάρει και η οργή σου. Απέναντί της ακριβώς είναι η Χαρικλώ, η σύντροφος πρότυπο, που κατανοεί, φροντίζει, δείχνει υπομονή και θέλει να επουλώσει τις πληγές του συντρόφου της.

Καταλαβαίνεις τώρα ότι οι δύο αυτές αρχετυπικές πλευρές της θηλυκότητάς σου, καθώς κάνουν τετράγωνο με τη Σελήνη, διχάζουν το συναισθηματικό σου κόσμο και φέρνουν στην επιφάνεια Σκιές και Τέρατα (Σκορπιός), και καθώς κάνουν τετράγωνο με τον Ήλιο, σε κάνουν να εμμένεις πεισματικά στο “δικό σου” και σε δυσκολεύουν στο να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη μέσα σου (Ταύρος).

Και έρχεται ο Χείρωνας από τον Κριό στην ευνοϊκή του όψη με Λίλιθ και Χαρικλώ για να επιλύσει την αντίθεση αυτή και να δώσει τη λύση. Έχεις από τη μία την ικανότητα να βάλεις βάλσαμο στην πληγή και να την επουλώσεις ή από την άλλη έχεις την ικανότητα να χρησιμοποιήσεις το πύον και το φαρμάκι της και να τη διατηρήσεις ανοιχτή.

ΟΜΩΣ ο Χείρωνας αργά η γρήγορα θα σε φέρει αντιμέτωπο με το μύχιο εσωτερικό σου πόνο. Σου θυμίζει ότι προϋπόθεση για να έχεις θεραπευμένες και υγιείς σχέσεις, είναι αναγκαίο να έχεις κάνει πρώτα εσύ την αυτο-θεραπεία σου, να αποτελείς εσύ το παράδειγμα και βοηθήσεις βιωματικά στο να βρεθεί η λύση.

Μόνο μέσα από την υπέρβαση του έντονου εγωιστικού στοιχείου μέσα σου, το ξεπέρασμα της απογοήτευσης, την κατανόηση της τρωτότητας και της σημασίας της τρυφερότητας, της ανοιχτής και ειλικρινούς επικοινωνίας, και τελικά της διάθεσης να εργαστείς για τη θεραπεία σε επίπεδο συντροφικότητας, ΜΟΝΟ έτσι μπορείς να ξεπεράσεις και να ΑΛΧΗΜΙΣΕΙΣ  τη δύσκολη ενέργεια αυτής της Έκλειψης.

Γίνε ο Αλχημιστής ΣΟΥ.

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.