ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019: Το Ξετύλιγμα των Δώρων

Sharing is caring:

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχει ιδιαίτερη σημασία για όσους ανήκουν στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους),  και οι οποίοι είναι γεννημένοι στα ημερολογιακά διαστήματα, από 23 έως 27 Μαρτίου, από  24 έως 28 Ιουνίου, από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου, και από 24 έως 28 Δεκεμβρίου. Επίσης σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες η Ωροσκόπο κοντά στις μοίρες 02° – 06° των παραπάνω Ζωδίων.


Μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη λαμβάνει χώρα λίγο πριν την ανατολή, στις 26 Δεκεμβρίου.

Δεν είναι μόνο η τελευταία έκλειψη του έτους αλλά και η τελευταία έκλειψη της δεκαετίας. Μια έκλειψη που ονομάζω “Το ξετύλιγμα των δώρων”.

Ταιριαστά με τα Χριστούγεννα και το εορταστικό πνεύμα των ημερών, είναι μια έκλειψη που φέρνει δώρα και χαμόγελα έκπληξης σε πολλούς από εμάς. Αλλά ας έχουμε υπόψη μας το γεγονός, ότι επειδή κάτι είναι τυλιγμένο σε γυαλιστερό ή πολυτελές χαρτί, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι όταν ανοίξουμε το πακέτο, το δώρο που αποκαλύπτεται είναι πάντα αρεστό, κατάλληλο ή πραγματικά απαραίτητο. Κάποια δώρα μπορεί να είναι ενώ κάποια άλλα…όχι.

 

Η έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου ανήκει σε μια σειρά από εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Η σειρά αυτή ξεκίνησε με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου 2018, συνεχίστηκε το 2019, και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Ο κύκλος αυτός των εκλείψεων στον συγκεκριμένο άξονα, συνδυάζεται χρονικά με το σχηματισμό και την κορύφωση της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία κορυφώνεται στις 12  Ιανουάριου του 2020.

Είναι ένας κύκλος ο οποίος έχει ήδη φέρει τους τελευταίους 18 μήνες, και που θα συνεχίσει να φέρνει για το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου έτους, σημαντικές αλλαγές και γεγονότα σε Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς, καθώς η επίδραση των εκλείψεων σε συνδυασμό με τη σύνοδο των δύο πλανητών, είναι για αυτούς ισχυρότερη.

Να θυμόμαστε ωστόσο, ότι οι εκλείψεις είναι σημαντικά αστρολογικά γεγονότα και επηρεάζουν όλους μας χωρίς εξαίρεση, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, ανάλογα πάντα με τις όψεις που κάνουν στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη.


 

Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερο γίνεται στις 04° 06′ του Ζωδίου και έχει μια πληθωρική, θετική και βοηθητική για επιτεύγματα ενέργεια.

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι σε στενή σύνοδο με τον Δία. Αυτή είναι η χαρά που νιώθουμε καθώς ξετυλίγουμε το δώρο. Χαμογελάμε και νιώθουμε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε ενθουσιασμό, οι ελπίδες είναι ψηλές. Νιώθουμε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον κόσμο καθώς ανοίγουμε το πακέτο.

Υπάρχει ενθουσιασμός στα μάτια του μικρού κοριτσιού καθώς κρατάει το δώρο στα χέρια της και στέκεται δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

Όλη αυτή η θετική ενέργεια εκδηλώνεται μέσα από το πρακτικό και γήινο Ζώδιο του Αιγόκερω, και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αυτή η έκλειψη έχει τη δυνατότητα να φέρει τύχη και επιτυχία σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά επιτεύγματα. Είναι μια έκλειψη που μπορεί να ενισχύσει τη μικρή μας επιχείρηση ή να παρουσιάσει ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη.

 

Υπάρχει μια Πολυαστρία στον Αιγόκερω.

Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Δίας, ο Νότιος Δεσμός, και τα δύο Φώτα, όλα βρίσκονται στο Ζώδιο του Αιγόκερω.

Είναι σαν τη συνάντηση της εκτελεστικής συνέλευσης της μεγάλης εταιρείας. Ο Πλούτωνας είναι εκπρόσωπος των κυριότερων μετόχων. Έχει την πιο ισχυρή δύναμη. Ο Κρόνος είναι ο εκτελεστικός διευθυντής, ο υπεύθυνος για τα αποτελέσματα. Ο Νότιος Δεσμός είναι η τεχνογνωσία της εταιρείας και η αξιοπιστία των προϊόντων της. Ο Δίας είναι το αισιόδοξο κλίμα που επικρατεί στο τραπέζι, αφού τα αποτελέσματα του έτους είναι πολύ καλά και μπορούν να στηρίξουν τη στρατηγική της εταιρείας και τους στόχους της για το Νέο Έτος. Η Έκλειψη είναι η χρονική στιγμή της διαμόρφωσης αυτών των στόχων.

Ναι. Αυτή η έκλειψη έχει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον και την εξέλιξή μας. Τοποθετεί ένα σημαντικό σπόρο. Είναι επίσης μια έκλειψη που συμβαίνει μόλις τέσσερις ημέρες μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, και είναι κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένη με την ενέργεια του χάρτη του Ηλιοστασίου ο οποίος περιγράφει την εξέλιξη των γεγονότων για τους επόμενους τρεις μήνες.

 

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Ισχυρός Άρης

Μια ακόμα όψη στο χάρτη της έκλειψης, είναι η όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Άρη στον Σκορπιό και στη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα. Ο Άρης στον Σκορπιό είναι εξαιρετικά στρατηγικός και το εξάγωνο με τη σύνοδο σημαίνει τεράστιες ευκαιρίες για ενδυνάμωση.

Με επιχειρηματικούς όρους:

  • Η λήψη αποφάσεων έχει αποτελεσματική ακρίβεια,
  • η αντίληψη αυξάνεται,
  • και η στρατηγική ευθυγραμμίζεται με τους στόχους.

Με απλά λόγια:

Η έκλειψη αυτή υποστηρίζει πολύ θετικά τον καθορισμό νέων στόχων και τη λήψη αποφάσεων.

 

Το στοιχείο της έκπληξης

Υπάρχει ενθουσιασμός στην ενέργεια αυτής της έκλειψης.

Ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται σε όψη τριγώνου με τον πλανήτη Ουρανό. Αυτή η έκλειψη θα φέρει αφυπνίσεις που θα έχουν ζωτική σημασία για νέες αρχές και νέες προσπάθειες. Θα φέρει επίσης εκπλήξεις.

Ο Δίας είναι επίσης σε τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό. Πρόκειται για μία αποκλίνουσα όψη η οποία κορυφώθηκε σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από την έκλειψη. Μια όψη που φέρνει τύχη, ευνοεί την επέκταση και επιτρέπει θετικές αλλαγές.

Μπορείτε να δείτε τώρα τον ενθουσιασμό στα μάτια του μικρού κοριτσιού δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο;

 

Υπάρχει επίσης μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον πλανήτη Ουρανό στο χάρτη της έκλειψης, μία όψη που επηρεάζει κυρίως όσους και όσες από εσάς έχετε τους προσωπικούς σας πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου ανάμεσα στις μοίρες 6° και 8 ° του Σταθερού Σταυρού. Αυτή είναι μια όψη σπατάλης.

Εκροή χρημάτων.

Άρα … η συνεδρίαση του εκτελεστικού συμβουλίου χρειάζεται να είναι ρεαλιστική με την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων για το 2020, διότι τα μελλοντικά σχέδια μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από ό, τι αναμένεται.

Όσοι από εμάς είμαστε κοντά στις παραπάνω μοίρες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας για το επόμενο τρίμηνο.

Ενώ αυτή η έκλειψη θα δώσει άμεση ώθηση στις χρηματοπιστωτικές αγορές, τα κέρδη θα είναι βραχυπρόθεσμα, οπότε θα πρέπει να προσέχουμε τις επενδύσεις μας αλλά και που επενδύουμε συναισθηματικά. Να έχουμε σύνεση και να μην πάρουμε ρίσκα.

Επενδύστε σε νέα σχέδια, αλλά κρατήστε κάποια χρήματα.

Μην σπαταλάτε την αγάπη, επίσης. Είναι το πιο πολύτιμο νόμισμα.

 

Το άνοιγμα του δώρου – Τι είναι μέσα στο κουτί;

Οι εκλείψεις δεν λειτουργούν μόνες τους. Δουλεύουν σε ζεύγη. Αυτή η συγκεκριμένη Ολική Ηλιακή Έκλειψη συνδέεται με την Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου 2020.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η έκλειψη αυτή είναι σαν το ξετύλιγμα του δώρου και η επόμενη είναι το άνοιγμα του κουτιού με τα “δώρα” του 2020.

Για αυτό, καθώς θα αρχίσουμε να νιώθουμε την ενέργεια αυτής της έκλειψης, θα περιμένουμε θετικά πράγματα και θα νιώθουμε αισιόδοξοι. Ναι, αυτή είναι μια πολύ θετική έκλειψη, αλλά υπάρχει μια μικρή παγίδα την οποία θα πρέπει να γνωρίζουμε.

Καθώς ανοίγουμε το ψηλό κουτί του δώρου, είναι πιθανό αυτό που είναι μέσα να είναι αυτό που θέλαμε! Σανίδες σκι από την πιο ακριβή μάρκα … Το δώρο είναι τέλειο.

Αλλά πρέπει να προσέχουμε, καθώς θα γλιστράμε  με αυτές τις γρήγορες νέες σανίδες σκι τις οποίες δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να τις μάθουμε καλά, γιατί δεν θέλουμε να πέσουμε και να τραυματιστούμε.

Ή τι κι’ αν στους επόμενους μήνες πάρουμε προαγωγή και μετακομίσουμε νότια και ηλιόλουστα; Οι σανίδες θα μπουν απλά στο ντουλάπι.

Αυτό που λέω είναι, ότι η επιρροή του Δία πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Μη πάρετε αρκετά ρίσκα επειδή οι επόμενοι 6 μήνες και οι επόμενες εκλείψεις είναι πιο δύσκολες. Το 2020 έχει πολλές εκπλήξεις, μερικές από αυτές καλές και μερικές από αυτές δύσκολες.


 

Επίλογος

Αυτή είναι μια θετική έκλειψη, που βοηθά πολλούς από εμάς με τα σχέδιά μας και την επαγγελματική πρόοδο. Λειτουργεί ευνοϊκά για καριέρα, για γενική αναγνώριση και για την υλοποίηση νέων καταστάσεων που ο σπόρος τους μπαίνει τώρα.

Όλα αυτά δεν θα έρθουν εύκολα και δεν θα έρθουν και δωρεάν. Μέσα από τον Αιγόκερω, όλη η εύνοια του Δία συνοδεύεται μόνο από σκληρή δουλειά, ηθική και ευθύνη.

Να είστε αισιόδοξοι, να ξεκινήσετε νέα πράγματα, να λάβετε αποφασιστικές ενέργειες, να κάνετε αυτές τις αλλαγές που έχετε κατά νου και να θέσετε στόχους. Αλλά να είστε προσεκτικοί και να είστε συνετοί.

 

Εύχομαι σε όλους και όλες σας να απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα δώρα της έκλειψης αυτής.

Να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα και να έχετε μια θετική, ωφέλιμη και εξελικτική Νέα Χρόνια μέσα στο 2020!

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Τύπος Έκλειψης: Ολική Ηλιακή Έκλειψη

Κύκλος Saros: 132

Μη ορατή από την Ελλάδα.


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR