ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023


ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023: Εξημέρωσε τους Δράκους Σου!


Η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο Ζώδιο του ΚΡΙΟΥ, και έχει ιδιαίτερη σημασία για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ αφού όπως κάθε έκλειψη σηματοδοτεί ένα εξελικτικό σημείο για όλους και όλες.

Επηρεάζει με τη έντονη δυναμική της ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ των τελευταίων ημερών του γ δεκαημέρου καθώς επίσης και ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, ειδικά αυτούς των δύο πρώτων ημερών.

Σε επηρεάζει επίσης αν έχεις προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα στις μοίρες 27°-29° του ΚΡΙΟΥ, ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΖΥΓΟΥ ή ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ, ή αντίστοιχα στις μοίρες 0°-3° του ΤΑΥΡΟΥ, ΛΕΟΝΤΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΥ ή ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

Επιδρά πιο θετικά αλλά και πάλι θέλει διαχείριση για ΙΧΘΥΕΣ και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, γεννημένους τις τρεις πρώτες ημέρες του Ζωδίου τους όπως και για ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ των τριών τελευταίων ημερών.Και να που είμαστε πάλι στην περίοδο των εκλείψεων.
Την εποχή των αλλαγών.
Την εποχή της μεταμόρφωσης.

Βήματα μπροστά. Δυναμικές ενάρξεις αλλά και δύσκολα κλεισίματα.

Η πρώτη από τις δύο, η Έκλειψη Ηλίου γίνεται στις 20 Απριλίου, στην 29°50΄ του Ζωδίου του Κριού.

Είναι μια Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Έκλειψη Ηλίου η οποία συνδέεται με την Νέα Σελήνη η οποία προηγήθηκε και έγινε την ημέρα της Εαρινής Ισημερίας στην 0° του Κριού.

Την Αρχή των Αρχών!

Το Σύμπαν σοφό και προνοητικό έχει σχέδια για σένα.

Πρώτα σου φυτεύει τον Αρχετυπικό σπόρο με τη Νέα Σελήνη στην 0° και τώρα έρχεται από την αναιρετική μοίρα στις 29° να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Η Νέα Σελήνη ήταν η αρχή της αρχής και η Ηλιακή Έκλειψη αυτή στην τελευταία μοίρα του Κριού είναι η Ολοκλήρωση της Αρχής ή… η αναίρεσή της! Εσύ θα διαλέξεις!

Είναι σα να έκανες 30 βηματάκια μέσα στο μήνα που πέρασε. 1 βήμα, 1 μοίρα, κάθε μέρα. Βήματα τόλμης. Γεμάτα θάρρος, εξατομίκευση.

Είδες ποια είσαι, μέτρησες ποιοι είναι οι άλλοι. Και τώρα είναι το τελικό τεστ.

Τα γεγονότα θα έρθουν με αυτή την έκλειψη.
Τα αποτελέσματά της θα τα δεις.
Την επιρροή της θα την βιώσεις.

Θα μάθεις, θα δεις, θα συνειδητοποιήσεις κομμάτια του ΕΓΩ σου.

Είναι το τεστ της δυναμικής ΣΟΥ.

Μιας δυναμικής που έχεις σαν προσωπικότητα. Στο πως σχετίζεσαι. Στο πως συνεργάζεσαι. Στο πως δουλεύεις στο πως προσπαθείς αλλά και τι πράττεις, αφού το ζητούμενο είναι η ορμή σου να αρχίσει να σε ανυψώνει βασισμένα στα θεμέλια που έβαλες με τη Νέα Σελήνη.

Αν έχεις τόλμη θα έχεις νίκες. Αν έχεις θράσος θα συναντήσεις πείσμα. Αν έχεις νεύρα και θυμό θα δεις να γκρεμίζονται τα όσα ξεκίνησες και να αναιρούνται…

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εγωισμού με την έκλειψη αυτή. Κανένα!

Αυτό που σου ζητάει είναι να δεις μπροστά. Ένα μόλις βήμα ακόμα. Στην 0° του Ταύρου.

Εκεί πρέπει να πας.

Εκεί σου δείχνει και ο Βόρειος Δεσμός. Χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή, να δείξεις αξιοπιστία. Να άρεις κάθε παρόρμηση, κάθε βιασύνη, κάθε εγωιστική τάση για μάχες και φιλονικίες.

Και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο σου φέρνει το μέγιστο τεστ, αυτό του πως διαχειρίζεσαι την ίδια τη Δύναμή σου.

Θα δοκιμαστεί η θέλησή σου, θα δοκιμαστεί η υπομονή σου.
Θα δεις τη Σκιά σου κατάματα καθώς θα σου είναι αδύνατο να λειτουργήσεις ομαδικά, συλλογικά, αλλά αντίθετα θα θέλεις να δείξεις και να αναγνωρίσουν όλοι τη νέα σου ταυτότητα.

Ζητάς… Αξίζεις… Και βρήκες τη Δύναμή σου!… Αλλά γεννιέται ακόμη ο νέος σου εαυτός. Ακόμη βγαίνεις από το κουκούλι και οι πόνοι της μεταμόρφωσής σου δεν πρέπει να σε κάνουν πιεστική.

Δε θα υπερνικήσεις τα εμπόδια αν έχεις εμμονές.
Είναι σε κόντρα το ποια είσαι και το τι περιμένουν οι άλλοι από σένα… Γιατί ακόμα δεν είδαν την αλλαγή σου! Ακόμα δεν κατάλαβαν την τεράστια δύναμη που συγκέντρωσες στο πλαίσιο της διαδικασίας του να πας μπροστά!

Άσε κάθε προσπάθεια ελέγχου, σε σχέσεις, συνεργασίες και μέσα στην οικογένεια. Κάνε υπομονή.

Πατρικές και μητρικές φιγούρες σου γεννούν ένταση, εσύ η ίδια είσαι η ένταση. Αυτό είναι το τεστ σου. Αλλιώς η εκρηκτική δύναμη που γεννιέται μέσα σου, αχαλίνωτη και απότομη θα βγει προς τα έξω και θα γκρεμιστούν όλα!

Θέλει να σε εξελίξει η Έκλειψη αυτή. Μακριά από τον Νότιο Δεσμό στο Σκορπιό, μακριά από κάθε τι που σου προκαλεί περίπλοκα και ακραία συναισθήματα.

Θέλει να σε πάει προς το Βόρειο Δεσμό. Προς την γαλήνη, την ηρεμία και την επίτευξη των όσων έχεις τη δύναμη να καταφέρεις ώστε να βρεις την συναισθηματική ασφάλεια και την αξία σου!

Είναι ο Δίας μαζί με Ήλιο και Σελήνη σε σύνοδο. Είναι τεράστιο το δυναμικό που έχεις για να εξελιχθείς.

Εσύ είσαι το μόνο εμπόδιο ΣΟΥ. Χαμήλωσε τόνους. Χαλιναγώγησε το θυμικό σου παρόλο που μέσα σου κοχλάζεις. Ο Δίας θα σου δώσει την εύνοια που αξίζεις και την προοπτική που επιθυμείς μόλις μπορέσεις να ελέγξεις τη διχοτομία των συναισθημάτων σου.

Είναι ο Άρης από τον Καρκίνο, ευτυχώς η κάπως πιο ήπια και yin ενέργεια της θέλησης σου σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή στον Ταύρο στην Έκλειψη αυτή.

Διεκδίκησε απαλά. Δείξε έγνοια προτού ζητήσεις να κάνουν οι άλλοι το ίδιο προς τα εσένα και να νοιαστούν για τα θέλω σου. Γίνε μητέρα στις πατρικές και μητρικές φιγούρες που νιώθεις να σε πιέζουν.

Κίνηση και σκέψη αργές και σταθερές.

Μόνο εσύ κρίνεις τον εαυτό σου και όχι οι άλλοι. Δες τις καταπιεσμένες επιθυμίες σου και ξεπέρασέ τες ώστε να μη παρεμποδίσεις την εξέλιξή ΣΟΥ. Άσε πίσω τις συναισθηματικές εξάρσεις και τις εγωκεντρικές απαιτήσεις.

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Νότιο Δεσμό και σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό υπόσχεται ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να κερδίσεις τη νίκη όχι εξασκώντας τον έλεγχο αλλά διατηρώντας τον έλεγχο της δικής σου ΣΚΙΑΣ.

Συγκεντρώσου. Με Αυτοπεποίθηση. Αποφασιστικότητα. Κατεύθυνση.

Θα βιώσεις μια δυνατή, δυναμική, μεταμορφωτική, εξουθενωτική, πιεστική, αναγεννησιακή, πρωτοποριακή, εξελικτική, καρμική, και αναιρετική έκλειψη!

Είναι το τέστ της δύναμής σου. Είναι η δοκιμασία της θέλησής σου.

Είναι όμως και η ολοκλήρωση μιας συμπαντικής διαδικασίας που μόνο στόχο έχει να μεγαλώσει για λίγο η Σκιά προτού ενδυναμωθείς και απελευθερωθείς τελικά από τις δικές σου αδυναμίες, που θα έρθουν στο Φως, όπως ακριβώς ο Ήλιος, θα φωτίσει και πάλι με το τέλος της έκλειψης!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.