ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024


ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Τέσσερα Σενάρια Ολικότητας!

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Στοιχεία Έκλειψης

Είδος: Ολική Ηλιακή Έκλειψη

Μοίρα: 19°24’ ΚΡΙΟΥ

Έκλειψη Βορείου Δεσμού

Διάρκεια Ολικότητας: 4’28’’

Κύκλος Sarros: 139

­

Κάθε έκλειψη αποτελεί ένα κομβικό σημείο εξέλιξης μέσα σε ένα χρονικό μονοπάτι, που δυο φορές το χρόνο ξεδιπλώνεται μπροστά σου, δίνοντάς σου άλλοτε διακλαδώσεις και καρμικές επιλογές και άλλοτε πλαταίνει για να σε πάει γρηγορότερα μπροστά προς την αυτοπραγμάτωση.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου αποτελεί ζευγάρι με την Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζυγό η οποία έγινε στις 25 Μαρτίου, ενώ συνεχίζει την θεματική των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον άξονα Κριού Ζυγού από την Άνοιξη του 2023.

Είναι ένα σημείο σημαντικό στο χώρο και στο χρόνο. Είναι μια μεγάλη συνειδητοποίηση σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι μια έκλειψη που φέρνει γεγονότα και επηρεάζει σχέσεις.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι σε συνέχεια των συναισθηματικών ζυμώσεων που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα, και οι οποίες κορυφώθηκαν καθώς πλησιάζαμε στην προηγούμενη έκλειψη, τώρα έχουμε τα γεγονότα. Έχουμε τις αποφάσεις. Έχουμε το οριστικό κλείσιμο ή την νέα αρχή.

Μπορεί να βασανίστηκες, να είχες διλήμματα, να μην ήξερες πως να προχωρήσεις στις σχέσεις σου ή να προσπαθούσες να βρεις το σημείο ισορροπίας…

Μπορεί να ένιωθες μόνος ή μόνη ή να έκανες τα πρώτα διστακτικά βήματα προς μια νέα σχέση.

Τώρα λοιπόν με την Ηλιακή αυτή Έκλειψη τελειώνουν οι διασταγμοί, οι ανασφάλειες και οι πειραματισμοί.

Κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα καινούριο.

Είναι μικτό το πως θα ενεργήσει αυτή η έκλειψη αφού ανάλογα το πως πέφτει στον προσωπικό σου χάρτη τα σενάρια είναι τα εξής:

 Σενάριο 1   

Αν πέφτει θετικά στο χάρτη σου, η Ηλιακή Έκλειψη θεραπεύει σχέσεις και επουλώνει πληγές ή θέματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και τα οποία το πιθανότερο είχαν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2023. Είναι τώρα που γίνεται εκ νέου μια νέα αρχή όπου οι εγωισμοί αλλά και οι ανασφάλειες \ ανεπάρκειες φεύγουν και η σχέση γιατρεύεται κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Ειδικά αν η σύνοδος Κρόνου με Άρη από την μοίρα 14 του Ιχθύ κάνει τρίγωνο ή εξάγωνο με κάποιον πλανήτη σου, και εφόσον και η έκλειψη πέφτει ευνοϊκά ένα νέο ξεκίνημα, όχι θριάμβου, ή φανφαρωνικό, αλλά ταπεινό, ήρεμο, επουλωτικό και σταδιακά θεραπευτικό ξεκινάει και σε οδηγεί προς μια πιο εξυγιασμένη σχέση.

Σενάριο 2

Αν είσαι μόνος ή μόνη, και η Έκλειψη πέφτει θετικά στο χάρτη σου, η περίοδος που έρχεται αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να νιώσεις καλά με εσένα και να τολμήσεις να κάνεις βήματα για να έλξεις αυτόν η αυτήν που θέλεις. Η Αφροδίτη στο χάρτη της έκλειψης σχηματίζει ένα αποκλίνων εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και βρίσκεται στο μεσοδιάστημα της συνόδου Άρη \ Κρόνου που είναι στον Ιχθύ και του Ερμή που είναι ανάδρομος στον Κριό.

Αυτό σημαίνει μικρά σταθερά βηματάκια, που μας τονίζουν σιγά σιγά με αυτοπεποίηθηση και φέρνουν σχέσεις οι οποίες έχουν μεν ερωτικό στοιχείο και σαγήνη, με μια μικρή δόση σταθερότητας, αλλά οι οποίες θα πρέπει να αξιολογηθούν πρώτα και να περάσει ένα διάστημα όπου η επικοινωνία θα δοκιμαστεί, η θα είναι λίγο αμήχανη και άτολμη στην αρχή, πρωτού τελικά να ξεκινήσουν να λειτουργούν και να σπάει ο πάγος.

Σενάριο 3

Αν η έκλειψη πέφτει αρνητικά στο χάρτη σου, τότε το πιο πιθανό είναι να αποτελέσει το οριστικό κλείσιμο για σχέσεις που δεν πάνε άλλο με άμεσους χωρισμούς, ή να φέρει το αργό και οδυνηρό σταδιακό τέλος, οδηγώντας στο χωρισμό μέσα στο επόμενο εξάμηνο, για να σε απελευθερώσει οριστικά από το «δηλητήριο» ή το πύον που δυστυχώς κακοφόρμισε ανάμεσα σας.

Μη ξεχνάς ότι η έκλειψη αυτή είναι μια έκλειψη Βορείου Δεσμού, κάτι που σημαίνει ότι τα γεγονότα που θα φέρει, ακόμα και αν είναι αρνητικά όπως στο σενάριο αυτό, έχουν στόχο το να σε πάνε μπροστά και να βοηθήσουν την εξέλιξή σου!

Σενάριο 4

Αν είσαι μόνος ή μόνη και η έκλειψη πέφτει αρνητικά στο χάρτη σου, θα σου είναι δύσκολο να ξεπεράσεις την αίσθηση ανεπάρκειας και ανολοκλήρωτου που προκαλεί η μοναξιά και θα βιώσεις πιθανά μια οδυνηρή μεν αλλά σύντομη σε διάρκεια άρνηση, για όλους και όλα.

Μια άρνηση η οποία θα λειτουργήσει τελικά ως μια μυητική κατάρρευσή του εγώ η οποία αφού περάσει, θα σε δυναμώσει και θα σε αναγεννήσει σε μια νέα εκδοχή αυτονομίας. Θα είσαι καθαρμένος ή καθαρμένη, και αναζωογονημένος/νη θα διεκδικήσεις τα όσα πλέον ξέρεις ότι σου αξίζουν σε σχέσεις, με νέο αέρα και νέα οπτική.


Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου είναι ένα πολύ δυνατό αστρολογικό γεγονός, με πολλές προεκτάσεις και σε κοσμικό επίπεδο, αλλά ο στόχος του συγκεκριμένου άρθρου είναι να αναλύσει το πως θα επηρεάσει τις σχέσεις και την ψυχολογία σου.

Αυτό που έχει σημασία να γνωρίζεις είναι ότι σε όποιο και από τα τέσσερα παραπάνω σενάρια και αν ανήκεις, η Έκλειψη αυτή:

  • θα ξεκαθαρίσει όλες τις ψευδαισθήσεις,
  • θα τελειώσει με τους συμβιβασμούς,
  • θα βάλει το μαχαίρι στην πληγή,
  • και θα επουλώσει σε κάθε περίπτωση (είτε εύκολα είτε δύσκολα) εσένα κατ’ αρχήν,
  • ώστε αργά η γρήγορα (ανάλογα με το σε πιο από τα 4 σενάρια ανήκεις) να σχετιστείς εκ νέου με πιο υγιή τρόπο, περισσότερο αυτόνομο και με περισσότερο στο τέλος τέλος ενθουσιασμό.

Είναι μια Έκλειψη Βορείου Δεσμού. Λίγη υπομονή και λίγο αντοχή χρειάζεται. Αργά η Γρήγορα (Κρόνος/ Άρης σύνοδος στον Ιχθύ) τα όσα επιθυμείς να γίνουν θα πάρουν το δρόμο τους. 

 

Σου εύχομαι μια καλή και απόλυτα θεραπευτική Έκλειψη.

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.