ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022


Η Ηλιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ταύρου, και έχει ιδιαίτερη σημασία για ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ αφού όπως κάθε έκλειψη σηματοδοτεί ένα εξελικτικό σημείο για όλους και όλες.

Επηρεάζει πιο άμεσα Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, ειδικά αυτούς των τελευταίων ημερών του α δεκαημέρου ή των αρχών του β δεκαημέρου.

Λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά για Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, Ταύρους και Αιγόκερους, και περισσότερο για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες του Ζωδίου τους.

Φέρνει νέα ξεκινήματα και σημαντικά γεγονότα και συνειδητοποιήσεις σε Κριούς, Διδύμους, Παρθένους, Ζυγούς, και Τοξότες.

 


ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η περίοδος των Εκλείψεων είναι εδώ και ξεκινά με μια δυνατή Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 10°28′ του Ταύρου.

Είναι η πρώτη έκλειψη για το 2022 και επίσης η πρώτη έκλειψη που πραγματοποιείται με τους Δεσμούς να βρίσκονται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού.

Θα υπάρξουν συνολικά έξι εκλείψεις σε αυτόν τον άξονα, μέχρι το πρώτο μισό του 2023, και αυτό σημαίνει ότι ξεκινώντας με αυτή, όλες οι εκλείψεις μέχρι τις 5 Μαΐου 2023 θα τονίζουν παρόμοια θέματα στις σχέσεις μας.

Θέματα και ζητήματα που θα έχουν να κάνουν με την αίσθηση της ασφάλειας, την ηρεμία μας, την ψυχική και την πνευματική μας γαλήνη. Με το χτίσιμο περισσότερης εμπιστοσύνης, με το ξεπέρασμα των παιχνιδιών εξουσίας αλλά και με το πώς μπορούμε να φροντίσουμε ώστε να έχουμε περισσότερο συναισθηματικά σταθερές αλλά και ικανοποιητικές σχέσεις.

Ναι, το μονοπάτι της εξέλιξης που μας ανοίγουν οι εκλείψεις είναι γεμάτο με μαθήματα για το πώς ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ και ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ σε βαθύτερο επίπεδο.

­

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30 Απριλίου θα πρέπει να περιμένετε το απροσδόκητο. Τα πράγματα θα κινηθούν γρήγορα τους επόμενους μήνες και η αλλαγή έρχεται.

Αυτό που κάποτε ήταν σταθερό δεν είναι πλέον. Η μεταβολή έρχεται πετώντας από το παράθυρο, τη ρουτίνα, την απραξία, το πείσμα, και την απροθυμία να προχωρήσουμε. Ήρθε πλέον η ώρα για ένα ριζικά νέο ξεκίνημα σε τομείς της ζωής μας που παρέμεναν στάσιμοι ή που κινούνταν με αργούς ρυθμούς.

Αυτή η έκλειψη θα σηματοδοτήσει είτε μια αλλαγή είτε μια αναστάτωση. Θα είναι ή ένα ανανεωτικό ξεκίνημα ή ένα κατακλυσμιαίο ταρακούνημα για να φύγει επιτέλους το παλιό μας δέρμα. Θα λειτουργήσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ανάλογα πάντα με το πόσο καλά προετοιμασμένοι είμαστε ώστε να δεχτούμε το αναμόχλευμα των παλιών ριζών, το οποίο προκαλεί  το Σύμπαν ώστε να φύγουμε από τη βολή μας.

Εναι μικτή η επιρροή αυτής της έκλειψης. Για κάποιους φέρνει απροσδόκητες αλλαγές προς το καλύτερο, ενώ για κάποιους άλλους φέρνει μια εξαγνιστική κρίση προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις βασικές τους αλήθειες και να προχωρήσουν μπροστά.

Αλλά για τους περισσότερους και τις περισσότερες από εσάς, αυτή η έκλειψη θα λειτουργήσει με πολύ θετικό τρόπο, φέρνοντας ακόμη και μικρά θαύματα.

Με εξαίρεση τον Ουρανό σε σύνοδο με την έκλειψη, και το πάντα παρόν τετράγωνο που κάνει ο Κρόνος με τους Δεσμούς -που σημαίνει ότι η περίοδος είναι κρίσιμη και απαιτεί υπεύθυνες ενέργειες, όλες οι άλλες όψεις είναι θετικές.

Η έκλειψη γίνεται την ίδια μέρα με την υπέροχη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία στους Ιχθύες, επάνω στη μοίρα όπου η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, βρίσκεται σε έξαρση. Αυτό δεν είναι μια απλή σύμπτωση.

Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και κατά συνέπεια την ίδια την έκλειψη και είναι επίσης ο πλανήτης χορηγός του Ουρανού. Έτσι η Αφροδίτη κατά κάποιο τρόπο συντελεί στο να κάνει περισσότερο αρμονική την επίδραση του Ουρανού.

Η Αφροδίτη είναι πανίσχυρη σε αυτή τη μοίρα, και βρίσκεται ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Δία.

Μια εξαιρετικά σπάνια σύνοδος των τριών πλανητών στους Ιχθύες, η οποία μπορεί να φέρει όραμα και ελπίδα. Την αίσθηση ότι το Σύμπαν μας καλύπτει, κάτι που μας γεμίζει με θετικά συναισθήματα και με την ΠΙΣΤΗ ότι η επερχόμενη αλλαγή είναι προς όφελός μας.

Στη σύνοδό της με τον Δία, δίνει στο ξεσήκωμα που έχει η ενέργεια της έκλειψης, και Αξία και Ουσία. Μας βοηθάει στο δρόμο προς την ανάπτυξη μας. Εκτιμούμε περισσότερο τον εαυτό μας και αισθανόμενοι ότι είμαστε σε αρμονία με εμάς, μπορούμε να ανοίξουμε προς τους άλλους. Συναισθηματικά και ερωτικά.

Η Αφροδίτη είναι και σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα σε μία όψη που εντείνει την επιθυμία και βοηθάει στο να εξελιχθούν υπάρχουσες σχέσεις σε ακόμα πιο βαθύτερο επίπεδο.

Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν την δυναμική να φέρουν γλυκύτητα, ρομαντισμό, έμπνευση ή και τον ίδιο τον Έρωτα εξ’ αίφνης και από το πουθενά!

 

Γιατί είμαι τόσο αισιόδοξος;

Επειδή πρόκειται για ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ και οι ηλιακές εκλείψεις φέρνουν πάντοτε γεγονότα!

Επιπλέον, επειδή η συγκεκριμένη είναι μια Ηλιακή Έκλειψη που λαμβάνει χώρα κοντά στον Βόρειο Δεσμό, και οι εκλείψεις του Βόρειου Δεσμού μας ωθούν έξω από το οικείο, και μας σπρώχνουν προς το πεπρωμένο μας.

Ένας ακόμη λόγος…

Η έκλειψη γίνεται σε στενότατη σύνοδο με τον Aστεροειδή ΕΡΩΤΑ.

Ο Aστεροειδής Έρωτας αντιπροσωπεύει την τεράστια επιθυμία για ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Αντιπροσωπεύει τη δυναμική ενέργεια, το πάθος, και τη δύναμη της θέλησης, συμπεριλαμβανομένου και του σεξουαλικού πάθους αλλά και της ακαταμάχητης ερωτικής έλξης.

Ο συμβολισμός του Έρωτα που έχει ο αστεροειδής περιλαμβάνει επίσης την ιδέα του “πάθους” ως βάσανο. Βάσανο που μετατρέπεται τελικά σε νόημα και δημιουργία. Ο Έρωτας είναι έτσι η κινητήρια δύναμη που δημιουργεί (γεννάει) το Όμορφο μέσα από το Χάος.

Αυτές οι ιδιότητές του Αστεροειδή Έρωτα ταιριάζουν εξαιρετικά με τις δημιουργικές εκφάνσεις που συμβολίζουν τα αρχέτυπα του Ποσειδώνα, της Αφροδίτης και του Δία στους Ιχθύες.

Ταιριάζουν επίσης με την όψη εξαγώνου που κάνει ο πλανήτης Άρης με τον Ουρανό, στην έκλειψη αυτή. Μία όψη δράσης γεμάτη ενθουσιασμό, αλλά και μια όψη που φέρνει επίσης την επιθυμία και την έξαψη.

Να γιατί είμαι αισιόδοξος.

­

Δίας και Ποσειδώνας βρίσκονται επίσης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα που μόλις έχει γυρίσει ανάδρομος.

Μια όψη που μας καλεί να ονειρευτούμε και να οραματιστούμε, γιατί η μεταμόρφωση και η εκδήλωση είναι πλέον εφικτές. Ξεκινούν από την εσωτερική δουλειά της καθυπόταξης των δαιμόνων μας, και καταλήγουν στην ανάκτηση και πάλι της ψυχικής μας δύναμης.

Σε μια ανανέωση έτσι και στους εαυτούς μας αλλά και στις σχέσεις μας.

­

Ισχυρές οι όψεις και όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια πολύ ΔΥΝΑΤΗ έκλειψη!

Αφεθείτε λοιπόν με πίστη στις ταχύτατες αλλαγές που φέρνει στο δρόμο σας.

Νιώστε την αξία σας. Κυνηγήστε τις με πάθος τις επιθυμίες σας.

Για όσους και όσες από εσάς η έκλειψη θα φέρει αποσταθεροποίηση, να ξέρετε ότι αυτή θα είναι πρόσκαιρη, και ότι θα δουλέψει μόνο προς την κατεύθυνση της μελλοντικής σας αρμονίας.

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR