ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020: ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΨΕΜΑ

Sharing is caring:
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ - 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Από τον αστρολόγο, Andrew Ifandis


𝗫-𝗙𝗶𝗹𝗲𝘀 – 𝗕𝗲𝗹𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗧𝗵𝗲 𝗟𝗶𝗲

Η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, η οποία λειτουργεί ήδη και που κύριο χαρακτηριστικό της είναι το τετράγωνο που κάνουν οι Δεσμοί, ο Ερμής, και τα φώτα με τον Ποσειδώνα, μου θυμίζει την σειρά X-Files που έπαιζε ασταμάτητα στις τηλεοράσεις μας στα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας.

Ο συνήθης υπότιτλος στα περισσότερα επεισόδια της σειράς ήταν το “Θέλω Να Πιστέψω”.

“𝗜 𝗪𝗮𝗻𝘁 𝘁𝗼 𝗕𝗲𝗹𝗶𝗲𝘃𝗲”, μια φράση επιτομή για την αρχετυπική ενέργεια του Ποσειδώνα, για την Πίστη η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη που σου “εμπνέει” κάτι, κάποιος ή το Θείο.

Στη σειρά αυτή ο πράκτορας Μόλντερ ήταν σε μια διαρκή αναζήτηση για την Αλήθεια (Τοξότης).

Και έτσι, ένας άλλος υπότιτλος στη σειρά ήταν “𝗧𝗵𝗲 𝗧𝗿𝘂𝘁𝗵 𝗶𝘀 𝗢𝘂𝘁 𝗧𝗵𝗲𝗿𝗲”, που σημαίνει όχι μόνο ότι η Αλήθεια είναι εκεί έξω και περιμένει να ανακαλυφθεί, αλλά και ότι η Αλήθεια είναι αλλόκοτη (out there = αλλόκοτος), και ότι είναι ακόμα πιο παράξενη από όσο νομίζουμε ή μπορούμε να αντιληφθούμε.

Ξεκινώντας από ασύνδετα φαινομενικά γεγονότα, ο πράκτορας Μόλντερ προσπαθούσε να ανακαλύψει το τι συμβαίνει πραγματικά, καθώς μια σειρά από κυβερνητικές συνωμοσίες έκρυβαν επιμελώς κάθε γεγονός ή εξαφάνιζαν το όποιο αποδεικτικό στοιχείο, για ένα μεγαλύτερο σχέδιο που βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και πολλά χρόνια…

Στην προσπάθειά του αυτή είχε σαν αρχή να μην εμπιστεύεται κανέναν, μια πεποίθηση που εμφανιζόταν πολλές φορές στον εισαγωγικό υπότιτλο της σειράς με τη φράση, “𝗧𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗡𝗼 𝗢𝗻𝗲”.

Η συνάδελφος του Ντάνα Σκάλλυ, του υπενθύμιζε ότι δεν είναι τα πάντα ένας λαβύρινθος σκοτεινής συνωμοσίας και ότι δεν προσπαθούν όλοι να μας εξαπατήσουν, να μας μπερδέψουν, και να μας παραπλανήσουν.

Και οι τρείς τελευταίες λέξεις του Ποσειδώνα και ένα από τα πιο γνωστά tag lines της σειράς. “𝗗𝗲𝗰𝗲𝗶𝘃𝗲, 𝗜𝗻𝘃𝗲𝗶𝗴𝗹𝗲, 𝗢𝗯𝗳𝘂𝘀𝗰𝗮𝘁𝗲”.

Ο Μόλντερ απαντούσε ότι τα Ψέματα ήταν τόσο βαθιά που ο μόνος τρόπος για να τα καλύψουν, καθώς το ένα ψέμα δημιουργούσε πολλά περισσότερα, ήταν “Αυτοί” να δημιουργήσουν ένα νέο Ψέμα, ακόμα πιο απίστευτο και ακόμα πιο μεγάλο.

Η επιμονή του να σταθεί στο πλευρό της Αλήθειας (Τοξότης) ήταν ακατανίκητη όμως.


Έτσι και εμείς σήμερα, καθώς ήδη ενεργεί και θα συνεχίσει να ενεργεί για τους επόμενους μήνες αυτή η έκλειψη, βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση που ήταν ο πράκτορας Μόλντερ.

Μια θέση που θέλει να σταθεί στο πλευρό της Αλήθειας, καθώς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε μέσα σε ένα παραπλανητικό (και πλανητικό) σκηνικό, το τι είναι που συμβαίνει πραγματικά γύρω μας.

Νιώθουμε παραπλανημένοι, μπερδεμένοι, και εξαπατημένοι μέσα σε ένα θολό τοπίο και όλοι διαισθανόμαστε ότι κάτι δε πάει καλά.

Και ενώ ενδόμυχα γνωρίζουμε την Αλήθεια, φοβόμαστε να την παραδεχτούμε. Γιατί ο φόβος είναι που μας σταματά και δεν μας αφήνει να κατανοήσουμε την αλήθεια, αλλά αντίθετα έχουμε φτάσει στο σημείο να την αποκρύπτουμε, να παραπλανούμε και να μπερδέυουμε τον ίδιο μας τον εαυτό, παρόλο που γύρω μας, οι ενδείξεις δείχνουν καθαρά ότι κάποιοι μας λένε ψέματα.

Ναι η αλήθεια είναι εκεί έξω, και τις εξηγήσεις δε θα τις δώσει η “επιστήμη” αλλά το πάθος και μόνο το πάθος μας για την Αλήθεια και για να δούμε τη μεγάλη εικόνα.

Έτσι για να ΜΗ καταλήξουμε να “Πιστέψουμε το Ψέμα” , 𝗕𝗲𝗹𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗧𝗵𝗲 𝗟𝗶𝗲, (ένας ακόμη υπότιτλος της σειράς), ας πιστέψουμε σε εμάς, και στην πνευματική μας υπόσταση, έτσι ώστε με τη χάρη του Θείου, να δεχτούμε μέσα μας την βαθύτερη κατανόηση των όσων παίζονται γύρω μας.

Γιατί μπορεί… είναι πιθανό… μέσα σε όλο αυτό το μυθιστορηματικό πλαίσιο που επέλεξα για να σας μεταφέρω την ενέργεια της έκλειψης, το σχέδιο το συνομωτών να είναι μεγάλο… αλλά αν όντως ισχύει αυτό, το σχέδιο του Θεού είναι ακόμα μεγαλύτερο και σπουδαιότερο.

Θα τελειώσω με έναν ακόμα υπότιτλο από τους μυστικούς φακελους Χ.

“Πιστέψτε για να κατανοήσετε!” 𝗕𝗲𝗹𝗶𝗲𝘃𝗲 𝗧𝗼 𝗨𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱!

­

“Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά αναφορά στη σειρά x-files και δεν έχουν καμία συσχέτιση με την πραγματικότητα. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις ειναι καθαρά… συμπτωματική”.

­

Σύνοψη Έκλειψης – Επιρροή

Κάθε έκλειψη μας επηρεάζει όλους μας ανεξαιρέτως αλλά και κάποιους από εμάς περισσότερο εφόσον πραγματοποιείται κοντά σε προσωπικούς πλανήτες η σημεία του Ωρωσκοπίου μας.

H Ηλιακή Έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΛΕΙΨΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΗΘΟΣ, ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Η Έκλειψη επηρεάζει τον Μεταβλητό Σταυρό και πιο συγκεκριμένα όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου σας κοντά στην 23° μοίρα.

Έτσι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες γεννημένοι στις αρχές του Γ’ Δεκαημέρου θα την νιώσετε πιο έντονα.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης για αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, και Ιχθύες με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου σας κοντά στην 18° μοίρα ή αν είστε γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες του Β’ δεκαημέρου.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους Αιγόκερους λόγω του τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα και ειδικά σε όσους και όσες από εσας έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου σας κοντά στις μοίρες 18° – 25 ή είστε γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες του Β’ δεκαημέρου ή στο πρώτο μισό του Γ’ δεκαημέρου.

Στα θετικά, η έκλειψη αυτή εμφανίζει ευκαιρίες στα αισθηματικά ή και οικονομική σταθεροποίηση για λίγους, και συγκεκριμένα για Σκορπιούς, Ταύρους ή Αιγόκερους με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου τους κοντά στην 28° μοίρα των παραπάνω Ζωδίων ή σε όσες και όσους από εσάς είστε γεννημένοι τις 3 τελευταίες ημέρες των παραπάνω Ζωδίων.

 

Καλή έκλειψη σε όλους και όλες σας!


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR