Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !! – Το πλανητικό σκηνικό από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Οκτωβρίου

Sharing is caring:

Το πλανητικό σκηνικό από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Οκτωβρίου


Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !! – Το πλανητικό σκηνικό από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι 20 Οκτωβρίου

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Η «Τέλεια Καταιγίδα» είναι ένας όρος από την μετεωρολογία που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα συνδυασμό από σπάνια και δυσμενή γεγονότα τα οποία όλα μαζί συντελούν στην επιδείνωση μιας ήδη δύσκολης καιρικής κατάστασης.

Δυστυχώς αυτός είναι και ο όρος που περιγράφει το πλανητικό σκηνικό των τελευταίων ημερών και μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου όπου πρακτικά κορυφώνεται η ένταση της δύσκολης και κομβικής αυτής χρονιάς.

Σήμερα, τις επόμενες ώρες, και τις επόμενες ημέρες μια σειρά από δύσκολα τετράγωνα στον άξονα των παρορμητικών κορυφώνει το μούδιασμα, την ένταση, την ανησυχία και τις σκοτούρες. Είναι μια σειρά από όψεις που επηρεάζουν κυρίως το τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) αλλά και όλους μας ανεξαιρέτως αφού όλο και σε κάποιο σημείο του Ωροσκοπίου μας, μας αγγίζει η καταιγίδα, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα τρεις μέρες πριν, στις 21 Σεπτεμβρίου, και σε τετράγωνο με τον Κρόνο χθες, και τα σύννεφα της αμφιβολίας, της δυσκολίας στην επικοινωνία και της απαισιοδοξίας άρχισαν να μαζεύονται. Η Σελήνη σήμερα σε τετράγωνο με τον Ήλιο στο Ζυγό για να μας θυμίσει λίγο το πόσο ευάλωτες είναι οι σχέσεις καθώς θέλω και ανάγκες πιέζονται από την δύσκολη καθημερινότητα.

Ο Ερμής θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Άρη σε λιγότερο από 50 λεπτά καθώς ήδη η δυσφορία και η αγανάκτηση από την αναδρομή του δεύτερου έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται.

Μικρή ανάπαυλα και η καταιγίδα πυκνώνει επικίνδυνα καθώς ο Άρης Rx σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ ο Ήλιος την ίδια ημέρα σε αντίθεση με τον Χείρωνα χρωματίζει τα σύννεφα με ρόδινες αποχρώσεις που θυμίζουν πληγές που ανοίγουν.

Η Πανσέληνος τα μεσάνυχτα και ξημερώνοντάς 2 Οκτωβρίου κορυφώνει τα συναισθήματα και ανοίγει τις πληγές, και ο Ερμής στις 8 Οκτωβρίου σε αντίθεση με τον Ουρανό ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου φέρνοντας σύγχυση και νευρικότητα.

Η κορύφωση έρχεται καθώς στις 9 Οκτωβρίου ο Άρης κάνει το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα στην μοίρα που Κρόνος και Πλούτωνας συναντήθηκαν στις 12 Ιανουαρίου του 2020 εγκαινιάζοντας την συγκλονιστική αυτή χρονιά, και  τώρα είναι που η καταιγίδα μανιάζει πλέον.

Ο Ήλιος από 10 Οκτωβρίου και μέχρι τις 18, θα κάνει στη σειρά αντίθεση με τον Άρη Rx στον Κριό, και στη συνέχεια δύο τετράγωνα πρώτα με Πλούτωνα και μετά με Κρόνο ενώ ανάμεσα στα δύο τετράγωνα αυτά θα έχουμε την πολύ δύσκολη Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα.

Οι τελευταίοι κεραυνοί θα ακουστούν σε κρεσέντο καθώς ο Άρης θα κάνει το τετράγωνό του με τον Δία στις 19 Οκτωβρίου, και από τις 20 και μετά η Αφροδίτη σε διαδοχικά τρίγωνα με Δία, Πλούτωνα, Κρόνο θα αρχίσει να βοηθά κάπως στην εκτόνωση του βαρομετρικού χαμηλού.


Είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι το 2020 είναι πίεση και υπομονή. Είναι μια χρονιά κομβική όπου μόνο όσοι αντέξουν τις πιέσεις και κατανοήσουν τα μαθήματα και την ανάγκη μετασχηματισμού σε βαθιά ριζωμένες και δομικές συμπεριφορές, συνήθειες και στοιχεία που τους καθόριζαν μέχρι σήμερα, θα μπορέσουν να βγουν νικητές.

Και θα έχουν βγεί νικητές έχοντας σχηματίσει από την πίεση, ένα μικρό διαμαντάκι στον πυρήνα της ύπαρξής τους. Διαμάντι: μια λέξη που μ’ αρέσει να χρησιμοποιώ, σαν σύμβολο του κρυσταλλικού πυρήνα καθάριας αντίληψης και αδαμάντινης θέλησης που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει κανείς τις συνθήκες των ημερών.

Φυσικά κατά την διάρκεια αυτής της καταιγίδας που κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες υπάρχουν και λίγες στιγμές ηλιοφάνειας ή μετρίασης της έντασης, από όψεις που λειτουργούν σα φάροι στον ορίζοντα, αλλά η ουσία παραμένει ότι ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ η δύσκολη αυτή χρονιά.

Θέλει υπομονή, επιμονή, υπευθυνότητα. Θέλει ψυχραιμία, όραμα, και επαφή με το κέντρο μας. Θέλει καθαρό μυαλό. Θέλει πάνω από όλα ΠΙΣΤΗ στις δυνάμεις μας, αλλά και τη σοφία του Σύμπαντος, και τη χάρη του Δημιουργού. Κάποιος εκεί πάνω ξέρει καλύτερα… πριν από εσάς για εσάς. Μη το ξεχνάτε.

Αυτά είχα να σας πω, όχι για να σας αποκαρδιώσω, αλλά αντίθετα να σας θυμίσω ότι μπορείτε, ότι θα υπερβείτε, ότι θα αντέξετε, ότι θα βγείτε νικητές και ότι μετά την όποια καταιγίδα… έρχονται πάντα η νηνεμία και η γαλήνη.


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR