ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 2022

Sharing is caring:

SATURN RETROGRADE 2022

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: 4 IOYNIOY – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ύλης, της πραγματικότητας, των ορίων και των δυσκολιών. Είναι ο πλανήτης της υπομονής και της ανταμοιβής των μόχθων μας. Φέρνει δυσκολίες αλλά και σοφία.

Ανακυκλώνει καρμικά το χρόνο, γυρνώντας μας ξανά και ξανά μπροστά σε ανθρώπους και καταστάσεις μέχρι να καταλάβουμε το μάθημα μας και να ωριμάσουμε εξελικτικά.

Από σήμερα 4 Ιουνίου, και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά την περίοδο της αναδρομής ο Μεγάλος Δάσκαλος θα μας φέρει αντιμέτωπους με μια σειρά από ερωτήματα και αναθεωρήσεις που έχουν να κάνουν με το πως λειτουργούμε συλλογικά και πόσο αυθεντικοί είμαστε.

Με το πού βρίσκεται η ελευθερία μας αλλά και ποια είναι τα όριά μας.

Μερικά από τα θέματα των εξετάσεων του αυστηρού αλλά και σοφού Δασκάλου είναι:

  • Πως θέτεις τα όρια σου απέναντι στους άλλους;
  • Μήπως δεν το κάνεις καθόλου με αποτέλεσμα να φορτώνεσαι ευθύνες άλλων μόνο και μόνο για χάρη του συνόλου, της ομάδας ή της σχέσης σου;
  • Υπάρχουν άνθρωποι που σε στενοχωρούν με τη συμπεριφορά τους ακριβώς γιατί δεν τους έχεις δώσει να καταλάβουν μέχρι ποιο σημείο επιτρέπονται κάποια πράγματα;
  • Μήπως από την άλλη είσαι εσύ αυτός ή αυτή που περιορίζεις και καταπιέζεις τους άλλους γιατί είσαι άκαμπτος σε κάποιες απόψεις;
  • Μήπως αποστασιοποιείσαι υπερβολικά από το συναίσθημα σου και δείχνεις απόμακρη και αυστηρή ενώ δεν είσαι;
  • Μήπως πρέπει να χαλαρώσεις και να αφεθείς στη ροή των πραγμάτων αντί να προσπαθείς να οργανώσεις και να ελέγξεις τα πάντα;
  • Η ελευθερία σου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου;
  • Είσαι αυθεντικός / αυθεντική ή καταπιέζεις την ατομικότητά σου και δρας έτσι όπως αναμένουν οι άλλοι από εσένα;

 

Η περίοδος της αναδρομής του Κρόνου πέρα από τα διάφορα ερωτήματα που δημιουργεί, έχει επίσης πολύ έντονο μαθησιακό και εξελικτικό χαρακτήρα καθώς είναι μια διαδικασία εσωτερικοποίησης ευθυνών αλλά και ωρίμανσης.

Είναι επίσης πιθανό τώρα να έρθουμε σε επαφή με κάποιους από τους φόβους μας. Ο φόβος βιώνεται κάποιες φορές σαν ένα παραλυτικό συναίσθημα που ακυρώνει κάθε επιλογή και μας φυλακίζει συναισθηματικά.

Στην πραγματικότητα ΟΜΩΣ οι φόβοι μας δεν είναι τίποτε άλλο παρά  η ψυχολογική έκφραση περιορισμών που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.

Όμως αν το καλοσκεφτούμε πρόκειται για περιορισμούς και δυσκολίες που εμείς οι ίδιοι έχουμε θέσει στον εαυτό μας, ακριβώς επειδή στο παρελθόν δεν τολμήσαμε να θέσουμε τα όρια μας, με αποτέλεσμα έτσι, άλλοι άνθρωποι και καταστάσεις να επέβαλαν τα δικά τους σε εμάς και έτσι τώρα να έχουμε ελάχιστες ή και καθόλου επιλογές.

Η συνειδητοποίηση του ποιοι είναι αυτοί η περιορισμοί ή αυτές οι δυσκολίες είναι εντελώς ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ και έχει ως αποτέλεσμα τον επαναπροσδιορισμό μας απέναντι στους άλλους, απέναντι σε καταστάσεις, και το κυριότερο απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.

 

Καθ’ όλη λοιπόν την περίοδο που διαρκεί η αναδρομή του Κρόνου είναι η καλύτερη ευκαιρία για να θέσετε τα όριά σας, για να αντιμετωπίσετε ότι σας περιορίζει, να δείτε τί είναι αυτό που σας φοβίζει, και να ξεπεράσετε τους δισταγμούς σας.

Δείτε σε ποιο τομέα του ωροσκοπίου (οίκος) γίνεται η διέλευση, καθώς και τις όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος κατά την αναδρομή του, όπως επίσης και τη θέση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη σας για να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Εύχομαι σε όλους και όλες καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.