ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2023 2026

Sharing is caring:

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2023 - 2026


ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2023 – 2026

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

Καθώς ο Κρόνος έκανε την είσοδο του στο Ζώδιο των Ιχθύων θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις ή αν το θέλετε αλλιώς ένα κολάζ από ιδέες, πρακτικές, βοηθήματα αλλά και πιθανές εκφάνσεις της Κρόνιας ενέργειας μέσα στο Ιχθυακό περιβάλλον, μαζί κάποιες θεματικές επίσης που θεωρώ ότι θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά την διάρκεια των τριών περίπου χρόνων παραμονής του Κρόνου στους Ιχθύες μέχρι το 2026!

♓️  Δημιουργικές Ιδέες που ακόμα είναι στα σπάργανα θα πάρουν μορφή και θα γίνουν πραγματικότητα.

♓️  Το τι είναι αληθινά spiritual θα περάσει από τεστ και θα γίνει εμφανής η διαφορά ανάμεσα στους αληθινά πνευματικούς δασκάλους από τους κάθε είδους “γκουρού” που στόχο έχουν την εξαπάτηση.

♓️  Εντελώς καινούριοι Νόμοι θα ανακαλυφθούν στο πεδίο της Αστροφυσικής και της Ενοποιημένης Θεωρίας.

♓️  Ένα σπουδαίο αριστούργημα στο χώρο του Φανταστικού θα εκδοθεί και θα γίνει αμέσως κλασσικό.

♓️  Θα δούμε κάποιο γεγονός με θρησκευτική οργάνωση σε στυλ Wako (αναζητήστε την αντίστοιχη περίπτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες), όπου τα μέλη της θα πέσουν θύματά της ψευδαισθησιακής φαντασίας του αρχηγού της οργάνωσης.

♓️  Η σύγκρουση ανάμεσα στην αληθινή πνευματικότητα και την οργανωμένη θρησκεία θα ενταθεί. Η αληθινή ευλάβεια θα ανταμείβει και το θαύμα είναι προσβάσιμο και εφικτό.

♓️  Αντίστοιχα θα αυξηθούν και θα ενταθούν οι “παρεμβολές” και οι “τελετές” σκοτεινής μαγείας από τα κέντρα που προσπαθούν να ελέγξουν την Ψυχή. ‘Εχετε Πίστη στο Φως.

♓️  Προσπάθειες σε προσωπικό επίπεδο να αποφύγουμε τις ευθύνες στον τομέα του Ωροσκοπίου που θα κάνει την διέλευση του ο Κρόνος θα είναι μάταιες αφού η φυγή δεν είναι λύση αλλά αντίθετα θα αυξήσει το χάος.

♓️  Μία ακόμα σύγκρουση θα είναι αυτή ανάμεσα στα όνειρά μας και την πραγματικότητα. Θα πρέπει να δουλέψουμε επίμονα, σκληρά, υπεύθυνα αλλά και με πίστη ώστε να τα δούμε να γίνονται πραγματικότητα. Στο τέλος του μόχθου μας όμως θα τα καταφέρουμε!

♓️  Σε περιόδους που θα νιώθετε καταβεβλημένοι και καταβεβλημένες από τις συνθήκες χρειάζεται ακόμα περισσότερη πίστη μέσα σας.

♓️  Αποφύγετε να παραμείνετε για πολύ στα σκοτεινά νερά της θλίψης όταν και όπου αυτή εμφανιστεί και μην παραμένετε επίσης παθητικά αδρανείς στις καταστάσεις περιμένοντας να περάσουν από μόνες τους.

♓️  Έχετε Πίστη στο Σύμπαν σε ότι αναλαβετε να φέρετε εις πέρας. Οργανώστε το Χάος. Μειώστε την εντροπία!

♓️  Το αφηρημένο και το υπερβατικό είναι πεδία άντλησης έμπνευσης για το ξεπέρασμα δυσκολιών. Η έμπνευση είναι η νίκη του Θεικού Σπινθήρα μέσα μας ενάντια στο ελεγκτικό Μάτριξ. Να εμπνέεστε όσο συχνότερα μπορείτε!

♓️  Τα σύμβολα μιλούν κατ’ ευθείαν στο ασυνείδητο. Το αφηρημένο απεικονίζεται με σύμβολα ώστε να γίνει αντιληπτό. Το αντιληπτό είναι πραγματικό και το πραγματικό είναι τελικά αληθινό. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες κάθε συμβολικό σύστημα Γνώσης μετατρέπεται σε Ισχυρό εργαλείο Εν-όρασης.

♓️  Ο Χρόνος θα είναι και θα βιώνεται περισσότερο ρευστός. Ο δημιουργικός χρόνος, όταν δηλαδή θα αφηνόμαστε στην φαντασία και την δημιουργική ενατένιση θα αποδίδει καρπούς.

♓️  Η διαίσθηση θα είναι αυξημένη και οι δυνατότητες Υλοποίησης θα είναι μεγενθυμένες. Προσοχή στο τί εύχεστε και αλλά και στο τι φοβάστε.

♓️  Όσο περισσότερο θα πιστεύει κανείς σε φοβίες και έχει αρνητική προδιάθεση τόσο περισσότερο θα τις αυτοεκπληρώνει και σε βαθμό ακόμα μεγαλύτερο από το σύνηθες, γιατί με τον Κρόνο στους Ιχθύες η επαφή με το ασυνείδητο θέλει ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

♓️  Η τάση για εξάσκηση μεγαλύτερου του αναγκαίου ελέγχου αυξάνει την ασάφεια. Αντίθετα μια μίξη ελέγχου μαζί με ενθάρυνση και έμπιστοσύνη στις ικανότητες των άλλων αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχούς επίτευξης.

♓️  Το να θέσουμε και να ακολουθούμε διαδικασίες είναι το αντίδοτο στην τάση του να παραμενουμε παθητικά αδρανείς.

♓️  Η ανάληψη ευθυνών είναι μέρος της Ψυχολογικής και Πνευματικής ωρίμανσης μας.

 

Σε κάθε δυσκολία να θυμάστε ότι υπάρχει ένα Φως που δεν σβήνει ποτέ!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR