ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Λειτουργεί πολύ θετικά για ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου τους στις μοίρες 6° έως 10° και 20° έως 24° του Ζωδίου τους.

Επίσης θετικά μέσα από λίγη περισσότερη προσπάθεια για ΤΟΞΟΤΕΣ και ΔΙΔΥΜΟΥΣ με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου τους στις αντίστοιχες μοίρες.

Φέρνει ανανεώσεις μέσα από αναγκαίες τομές ή και κλεισίματα κύκλων οι οποίοι χρονίζουν για αρκετό διάστημα, σε ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, με προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου τους στις αντίστοιχες μοίρες.


 

Μια πραγματικά υπέροχη Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ζώδιο της Παρθένου. Είναι μια Νέα Σελήνη που φέρνει το σπόρο της ανανέωσης και ευνοεί ιδιαίτερα τον προγραμματισμό νέων ξεκινημάτων και επιδιώξεων.

Στο Ζώδιο της Παρθένου, στην 21°58’, αυτό το φεγγάρι είναι ένας νέος κύκλος, που απλώνεται στο χώρο και το χρόνο. Είναι ένα κυκλικό κύμα σαν αυτό που προκαλεί μια πέτρα όταν πέφτει στην επιφάνεια μιας λίμνης. Ένας κύκλος,  που απλώνεται από το κέντρο προς τα έξω, μεγαλώνοντας συνεχώς σε περιφέρεια, εκτεινόμενος συνεχώς, μέχρι που τελικά απλώνεται τόσο που δε διακρίνεται από τα υπόλοιπα νερά, και εξαφανίζεται μέσα στο όλο.

Είναι μια επέκταση αυτή η Νέα Σελήνη. Ένα κάλεσμα να ανοίξεις όσο πιο πολύ μπορείς την έκταση της αντίληψης σου. Να δεχτείς ένα νοητικό ερέθισμα στο κέντρο της ύπαρξης σου. Να το αφήσεις να αντηχήσει μέσα σου.

Συνεχώς εκτεινόμενο… μέσα από την διαδικασία της ανάλυσης, της οργάνωσης της σκέψης, της έκφρασης της κρίσης και της κριτικής σκέψης που έχει το Ζώδιο της Παρθένου, να αφήσεις αυτό το ερέθισμα κύμα να απλωθεί…

… να φύγει από το νοητικό επίπεδο και να φτάσει στην συναισθηματική αφαίρεση του Ιχθύ απέναντι.

Εκεί όπου οι ποιότητες είναι περισσότερο ψυχικές και αφηρημένες.

Είναι διαλογισμός και συλλογισμός αυτή η Νέα Σελήνη. Είναι μια νέα σκέψη. Μια νέα ιδέα. Μια νέα σύλληψη. Ένα νέο ερέθισμα.

Στο τρίγωνο που κάνει ο Ουρανός μαζί της, από τον Ταύρο, το φεγγάρι αυτό είναι μια ανανέωση συναισθήματος και ύπαρξης.

Κάτι θα πιάσεις. Κάτι θα αντιληφθείς. Κάπως θα το οργανώσεις. Κάπως θα το σκεφτείς και θα το βάλεις μπρος.

Έχε πίστη γιατί η Νέα Σελήνη αυτή κρύβει μυστικά και θα λειτουργήσει θετικά στην περιοχή του ωροσκοπίου σου στην οποία γίνεται.

Φέρνει σπόρο κρίσης, διάκρισης, ανάλυσης και κριτικής σκέψης.

Φέρνει αλλαγή στον τρόπο που είσαι, που φέρεσαι, που αισθάνεσαι. Φέρνει ανανέωση στο πως δίνεις και παίρνεις οικειότητα. Ευνοεί μετακομίσεις, αλλαγή σπιτιού, αγοραπωλησίες κατοικιών και υπογραφές συμβολαίων.

 

Έχει μυστικά ναι… υφαίνει γύρω της ένα όμορφο σάλι από συγχρονικότητες.

🔹Συγχρονικότητα 1: Η Νέα Σελήνη γίνεται επάνω ακριβώς στην ίδια μοίρα που αναδρόμησε ο Ερμής στις 23 Αυγούστου.

🔹Συγχρονικότητα 2: Ο Δίας καθώς γίνεται η Νέα Σελήνη, βρίσκεται με ακρίβεια 2 μόλις λεπτά της μοίρας, στην ίδια θέση στην οποία ήταν όταν αναδρόμησε ο Ερμής!

🔹Συγχρονικότητα 3: Ο Ερμής τώρα στέκεται σχεδόν επάνω στη μοίρα που πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη Πανσέληνος στους Ιχθύες.

🔹Συγχρονικότητα 4: Ο Ερμής είναι και πάλι ορθόδρομος περίπου 12 ώρες μετά την Νέα Σελήνη.

Καθώς η Νέα Σελήνη αυτή κυβερνάται από τον Ερμή, όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι για τα θέματα που ξεκίνησαν να σε απασχολούν από τις 23 Αυγούστου, με τη Νέα Σελήνη αυτή, έρχεται πλέον μια ιδέα, μια σύλληψη, μια σκέψη, μια γνωριμία, που λειτουργεί σαν ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ.

Τα πράγματα ξαφνικά είναι ξεκάθαρα! Μετά από μια ασταμάτητη και κουραστική διαδικασία ανάλυσης, ξαφνικά η αντίληψη σου για ότι σε απασχολούσε καθαρίζει.

Βλέπεις τώρα το πως καταστάσεις, επιδιώξεις, ιδέες, σκέψεις  μπορούν να οργανωθούν με καλύτερο τρόπο. Αντιλαμβάνεσαι πως μπορείς να προετοιμαστείς αλλά και να ξεκινήσεις τα όποια εγχειρήματά σου.

Είναι η τέλεια στιγμή για να θέσεις τις προθέσεις σου!  Ο σπόρος που θα φυτέψεις κάνοντας διαλογισμό με τη Νέα Σελήνη αυτή, θα έχει βαθιές ρίζες, και θα μεγαλώσει καθώς βασίζεται στην καλή δουλειά που έχεις κάνει στο παρελθόν.

🔹Συγχρονικότητα 5: Καθώς η Νέα Σελήνη αυτή σου φέρνει συνειδητοποιήσεις, ο Άρης και η Αφροδίτη αρχίζουν να πλησιάζουν σε όψη εξαγώνου. Μια όψη η οποία δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ με ακρίβεια αλλά παρόλα αυτά θα φέρει τους δύο ερωτικούς πλανήτες κοντά σε απόσταση μισής μοίρας.

Η τελευταία φορά που Άρης και Αφροδίτη πραγματοποίησαν όψη μεταξύ τους με ακρίβεια ήταν στις 11 Μαρτίου του 2023, έξι δηλαδή ολόκληρους μήνες πριν!

Αυτό σημαίνει ότι δειλά-δειλά, έστω και με συστολή, ή με εσωστρέφεια, ή ακόμα και με λίγη γκρίνια, τα προβλήματα στην εγγύτητα και τα αισθηματικά, τα οποία και κορυφώθηκαν από το καλοκαίρι με την αναδρόμηση της Αφροδίτης, μετά με την αναδρομή του Ερμή και με την προηγούμενη δύσκολη Πανσέληνο, τώρα αρχίζουν και λύνονται.

Η Νέα Σελήνη αυτή είναι ιδανική, ΟΧΙ για να κάνεις εκτενείς και αναλυτικές συζητήσεις με το σημαντικό πρόσωπο για τα θέματα της σχέσης σας, αλλά είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να ρίξεις ένα σπόρο, μια σκέψη, μια ιδέα, για κάτι που θέλεις πολύ, και να το αφήσεις εκεί…

Ο σπόρος πίστεψε με θα πιάσει! Αρκεί η πρόθεσή σου να είναι καθαρή και να υπηρετεί και τους δύο σας.

Απόλαυσε λοιπόν αυτή τη Νέα Σελήνη, η οποία είναι ωφέλιμη, ανανεωτική, που ανοίγει την αντίληψή σου, και που λειτουργεί σαν από μηχανής θεός, φέρνοντας λύσεις σε θέματα και καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. 

Φόρεσέ τη σα σάλι γύρω σου και.. (μυστικό μεταξύ μας), μη σε απασχολεί η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα γιατί η αντίθεση αυτή είναι μέρος ενός αστρολογικού σχηματισμού που ονομάζεται χαρταετός και που μόνο θετικός μπορεί να είναι!

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη και ανανεωτική Νέα Σελήνη!

 

© Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.