ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020: Με τα πόδια στη Γη

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ - 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020


Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς στην 25° του Ζωδίου και στις 14:00 και 11 δευτερόλεπτα με συντεταγμένες Αθήνας. Είναι λες και η ακρίβεια που αρέσει στο Ζώδιο να εμφανίζεται και στις μοίρες και την ώρα της πραγματοποίησής της.

Επηρεάζει κυρίως και Παρθένους και Ιχθύες, καθώς επίσης και Διδύμους και Τοξότες, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στο μέσο του γ΄ δεκαημέρου καθώς και όσους και όσες από εσάς έχετε τους προσωπικούς σας πλανήτες ή τον Ωροσκόπο σας κοντά στις μοίρες 23° – 27° του Μεταβλητού σταυρού.

Η ενέργεια της Νέας Σελήνης στην Παρθένο λειτουργεί θετικά περισσότερο για τους Παρθένους, Ταύρους, Αιγόκερους, αλλά και τους Καρκίνους και Σκορπιούς, ειδικά τους γεννημένους στο μέσο του γ΄ δεκαημέρου.


Είναι κάτι μέρες σαν και αυτές τις γύρω από το νέο αυτό Φεγγάρι, που η έρημος του πραγματικού αφυδατώνει την ψυχή και της στερεί την έμπνευση και το όραμα.

Κάτι απροσδιόριστο που δεν το κατανοούμε ακριβώς ή απλά δεν μπορούμε να το βάλουμε σε λόγια, έχει ήδη ταράξει την αρμονία και την σταθερότητα που νιώθαμε μέχρι πρότερα.

Το αντιληφθήκαμε αδιόρατα, σαν ένα αεράκι που ακούγεται από μακριά να πλησιάζει, και νιώθουμε ότι αν τελικά έρθει προς το μέρος μας, θα είναι ένας δυνατός άνεμος που θα προκαλέσει αντιδράσεις, αφυπνίζοντάς μας και καλώντας μας να ξεβολευτούμε. Το νιώθουμε σαν μια ανανέωση που θέλουμε να κάνουμε αλλά μια σειρά από πρακτικά θέματα και λεπτομέρειες δεν μας αφήνουν.

Σ’ ένα τελετουργικό που αποτελείται από ασταμάτητες πρακτικές επιταγές, την προσήλωση σε λεπτομέρειες, την άσκηση κριτικής, και την τελειομανία, είναι που έχουμε απορροφηθεί τόσο πολύ. Επανάληψη κινήσεων και πράξεων, ξανά και ξανά, καθώς το Φεγγάρι ήταν στο τέλος του κύκλου του, με αποτέλεσμα να χάσουμε την επαφή μας με “Πάνω” και με το “Κέντρο” μας.

Και τώρα καθώς γίνεται η Νέα Σελήνη, είναι που συνειδητοποιούμε την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή και να αφήσουμε πίσω μας πρακτικές και συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν.

Μια νέα αρχή, ξεκινώντας όμως ταπεινά και με πολύ προσεκτικά βήματα. Τώρα είναι που καλούμαστε να συνειδητοποιήσουμε πως να προχωρήσουμε παρακάτω. Καλούμαστε να χαράξουμε νέα πορεία και να βάλουμε τάξη μέσα στο τοπίο της κάθαρσης που σηματοδοτεί αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μέσα από ταπεινότητα και μετριοπάθεια.

Είναι επίσης ένα Φεγγάρι που για κάποιους φέρνει συστολή, εμπλοκή αλλά και αναστολή δράσης. Είναι ένα Φεγγάρι που μας κουράζει και μας γεμίζει θυμό. Καθόμαστε κάτω λοιπόν, καθώς το Φεγγάρι αυτό σχηματίζεται και νιώθουμε, ένταση, αγανάκτηση και αναβρασμό.

Όλα πάνε αργά, όλα πάνε προς τα πίσω. Δεν έχουμε τη δύναμη. Την ορμή… Βάζουμε τα δύο χέρια στο πρόσωπο μας και λέμε από μέσα μας “Έλεος”…

Είναι μια Νέα Σελήνη που δε μας αφήνει να παρασυρθούμε και μας κρατάει κάτω στη Γη. Αυτό μπορεί να είναι αποκαρδιωτικό μεν, αλλά από την άλλη είναι αναγκαίο αφού στόχος του Φεγγαριού αυτού είναι να μας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς και να μας διδάξει να διακρίνουμε τις προτεραιότητές μας.


Δεν είναι κακό αυτό το Φεγγάρι. Αντίθετα έχει κρυμμένη δυναμική και έχει την ενέργεια που μπορεί να μας πάει μπροστά αλλά… είναι απλά πολύ κουραστικό μέχρι να πάρουμε και πάλι μπρος. Είναι κοπιαστικά δύσκολο να εκμεταλλευτούμε το σπόρο της δυναμικής που κρύβεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Είναι όμως εξίσου πολύ σημαντικό… το να το προσπαθήσουμε.


Για να το επιτύχουμε αυτό θα πρέπει πρώτα να μετατρέψουμε την μεγάλη εικόνα, σε μικρές λεπτομέρειες. Να κάνουμε λιανά το πως νιώθουμε ώστε μετέπειτα να μπορέσουμε να το επικοινωνήσουμε εκεί που πρέπει, χωρίς πολλά λόγια αλλά και χωρίς ταυτόχρονα να χαθεί η ουσία. Να γειωθούμε για λίγο αρχικά, προτού στη συνέχεια κάνουμε πράξη σχέδια και επιθυμίες που ευθυγραμμίζονται με τον υψηλότερο σκοπό μας.

Εφόσον το ξεπεράσουμε αυτό, σταδιακά οι σκέψεις αρχίζουν και κυριαρχούν στο άτακτο του συναισθήματος. Σταδιακά το μέτρο αρχίζει και επικρατεί στο άτακτο των σκέψεων. Η θέληση μας καθαρίζει.

Και τότε είναι που η “μηχανή” θα  πάρει και πάλι μπροστά, φέρνοντας πραγμάτωση αλλά και επιτεύξεις σε πολλά επίπεδα, και γεμίζοντάς μας με

  • ενδυνάμωση,
  • ψυχολογική αντοχή,
  • πλάνο και σχέδιο,
  • όρεξη για δουλειά,
  • διάθεση να προσφέρουμε,

φέρνοντας μας έτσι επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και την θέσπιση νέων περισσότερο ρεαλιστικών βάσεων σε σχέσεις και συνεργασίες που θα μας εξυπηρετήσουν.

Η γενική επίδραση της Νέας Σελήνης στα Ζώδια

Είναι μια Νέα Σελήνη που θα λειτουργήσει στην θετική της πλευρά φέρνοντας ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε Παρθένους, Αιγόκερους, Ταύρους, αλλά και σε Καρκίνους και Σκορπιούς, ειδικά τους γεννημένους στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου.

Φυσικά για άλλη μια φορά, θα πιέσει εκνευριστικά Κριούς και Ζυγούς (κυρίως γεννημένους στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου).

Προκαλεί ανούσια συναισθήματα και στέρηση έμπνευσης σε Ιχθύες, Διδύμους, Τοξότες οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν προς τα που θέλουν να κινηθούν…

…και είναι ενοχλητικά πεζή για Λέοντες και Υδροχόους οι οποίοι θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο προτού ξαναβρούν τη σπίθα και την πρωτοτυπία σε ιδέες και δημιουργικότητα.

 

Μέχρι λοιπόν την επόμενη Πανσέληνο στον Κριό που θα μας ξυπνήσει για τα καλά, και την επόμενη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ας μείνουμε γειωμένοι, αλλά προς θεού… όχι βαρετοί!


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR