ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019: Ερωτική Παράσταση Σε Τρεις Πράξεις – Τρίτη Πράξη

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 06°46’ του ζωδίου της Παρθένου. Είναι ένα φεγγάρι ιδιαίτερα θετικό για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και για όσους από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο σας κοντά στις μοίρες 04° – 08° των παραπάνω Ζωδίων.


Η Σκηνή έχει ήδη στηθεί με τα δύο προηγούμενα Φεγγάρια, στο καθένα από τα οποία, ο πλανήτης Αφροδίτη έπαιξε σημαντικό ρόλο. Στις αρχές του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η Αφροδίτη ήταν κοντά στα δύο Φώτα και σε τετράγωνο με τον πλανήτη Ουρανό, φέρνοντας ενθουσιασμό και προκλήσεις στην ερωτική μας ζωή και τις δια-προσωπικές μας σχέσεις.

Δύο εβδομάδες αργότερα, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, η Αφροδίτη βρέθηκε σε ανώτερη σύνοδο με τον Ήλιο, υπογραμμίζοντας θέματα του πως σχετιζόμαστε και βοηθώντας μας να αναμορφώσουμε τις αξίες μας, καθώς και την ίδια την αίσθηση του ποιον ή τι πραγματικά αξίζει να θεωρούμε πολύτιμο.

Τώρα, μια φλογερή, ερωτική, δημιουργική, αλλά και επίσης καθαρτική και επιχειρηματική Νέα Σελήνη, λαμβάνει χώρα στις 30 Αυγούστου στο Ζώδιο της Παρθένου.

 

Τρίτη Πράξη – ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια αρχή, μια επαναφορά, μια νέα συνειδητοποίηση.

Όταν η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζώδιο της Παρθένου τότε είναι καιρός να αρχίσουμε να δίνουμε προσοχή στην πρακτική σημασία των θεμάτων και σε αυτό που μας εξυπηρετεί καλύτερα. Η Παρθένος είναι ένα Ζώδιο το οποίο μπορεί να φτιάξει έναν ολότελα καινούριο κόσμο, από τα πιο συνηθισμένα πράγματα.

Μπορεί να δημιουργήσει νόημα μόνο και μόνο μέσω της απλής επανάληψης μιας συνήθειας ή ενός τελετουργικού.

Είτε πρόκειται για τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις που υφαίνουν ύφασμα, το ράψιμο υψηλής ραπτικής, το καθημερινό μας πρόγραμμα διατροφής το οποίο ακολουθούμε με ευλάβεια, ή την επανάληψη μιας στάσης γιόγκα, είναι το μικρό και το λεπτομερές αυτό που μας καθορίζει.

Τώρα, με αυτή τη συγκεκριμένη Νέα Σελήνη – η οποία όπως κάθε Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είναι ιδανική για να ξεκινήσει κανείς μια νέα καθημερινή ρουτίνα, να αλλάξει τις συνήθειες στην υγιεινή και την διατροφή του, να δώσει σημασία σε εκκρεμότητες και λεπτομέρειες, ο πλανήτης Αφροδίτη διαδραματίζει για άλλη μια φορά, σημαντικό ρόλο.

Η Αφροδίτη με τη συμμετοχή της στα δύο προηγούμενα Φεγγάρια, έφερε προκλήσεις στην ερωτική μας ζωή και μας έκανε να αναρωτηθούμε για το τι είναι πολύτιμο.

Τώρα, με αυτή τη Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τα Δύο Φώτα και είναι επίσης σε σύνοδο με τον  Άρη και θέτει ξανά την ερώτηση, ολοκληρωμένη:


Ποιος, ποια ή τι είναι που πραγματικά αξίζει να θεωρούμε

πολύτιμο\μη (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη),

επιθυμητό\τή (Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη)

και ωφέλιμο\μη (Παρθένος)… όλα μαζί ταυτόχρονα.


Και μέσα από την ερώτηση αυτή είναι που η πρακτική και γήινη αυτή Νέα Σελήνη σχετίζεται με την ερωτική μας ζωή και με τους σημαντικούς άλλους.

 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη

Στις 24 Αυγούστου, ο πλανήτης Αφροδίτη, έκανε όψη συνόδου με τον πλανήτη Άρη, στις 04° 07′ του Ζωδίου της Παρθένου. Ηταν μια συνάντηση εραστών, η οποία συμβαίνει συνήθως κάθε δύο χρόνια ή δύο φορές το χρόνο, τις χρονιές που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη.

Λίγες μόλις μέρες πριν απ’ αυτή τη Νέα Σελήνη η μίξη έγινε. Η Γυναίκα και ο Άνδρας συγχωνεύθηκαν σε ένα. Η Επιθυμία αναμιγνύθηκε με τον Αισθησιασμό. Η Αγάπη γνώρισε το Πάθος. Σπίθες Ομορφιάς, Τόλμης, Λίμπιντο και Γοητείας, έκαναν την εμφάνισή τους καθώς οι δύο εραστές συναντήθηκαν στα καθαρά και ολόλευκα σεντόνια του κρεβατιού της Παρθένου.

Αυτή είναι η ενέργεια που αποπνέει αυτή τη Νέα Σελήνη. Ερωτική και καθαρτική ταυτόχρονα, καθώς η Νέα Σελήνη αυτή σηματοδοτεί την αρχή νέων ερωτικών ιστοριών, ερωτικών ιστοριών που έρχονται ως αποτέλεσμα προηγούμενων εμπειριών, και το σημαντικότερο, ως αποτέλεσμα κατανόησης του τι μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Ας δούμε την αλληλεπίδραση όλων των ηθοποιών σε αυτή την τελική πράξη…

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 

Ο Άρης σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη (Η πιο στενή όψη στο χάρτη)

Αυτή είναι μια όψη που ευνοεί τη δράση, δίνει θάρρος, μας κάνει τολμηρούς, μας κάνει να δράσουμε με γνώμονα τις συνειδητοποιήσεις που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη. Είναι μια Νέα Σελήνη που ευνοεί καινούρια εγχειρήματα και επιχειρήσεις. Απαιτεί μόνο το να δράσουμε ακολουθώντας ένα σχέδιο, αφού ο Άρης βρίσκεται στην σχολαστική Παρθένο, και να είμαστε λίγο προσεκτικοί ώστε να μην δράσουμε βιαστικά και παρορμητικά, (ο Άρης σε όψη συνόδου με τη Σελήνη και τον Ήλιο).

 

Ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη και τον Άρη.

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο πλανήτης Ερμής στο Ζώδιο της έξαρσής του, υπερ-αναλυτικός και προσεκτικός μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, μπορεί να κάνει θαύματα σε οτιδήποτε πρακτικά θέματα, και σε όψη συνόδου με τον πλανήτη Άρη, κάνει την Νέα Σελήνη αυτή ιδανικά για τη θέσπιση σχεδίων και στόχων.

Στα προσωπικά θέματα, η σεξουαλική ορμή του Άρη δεν τυφλώνει την κρίση μας, καθώς ο Ερμής αναλύει το πώς και το γιατί της ερωτικής επιθυμίας και απαιτεί υγιείς σχέσεις και ξεκάθαρες κουβέντες.

 

Ο Κρόνος σε όψεις τριγώνου με την πολυαστρία στην Παρθένο

Ο Κρόνος από το Ζώδιο του Αιγόκερου, στις 14° 11′, βρίσκεται σε όψη τριγώνου με όλους τους ηθοποιούς, (Αφροδίτη, Άρη, Ήλιος, Σελήνη), φέρνοντας φιλοδοξία, σταθερότητα στις νέες προσπάθειες που ξεκινούν τώρα, και προσεκτικό σχεδιασμό σε έργα και πλάνα.

Στα προσωπικά θέματα, φέρνει σεβασμό, και προϋποθέσεις δέσμευσης, αφοσίωσης και πίστης στις σχέσεις που δημιουργούνται.

 

Ο Ουρανός σε όψεις τριγώνου με την πολυαστρία στην Παρθένο

Ο Ουρανός από το Ζώδιο του Ταύρου, στις 06° 28′, βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ερμή, τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Άρη και την Αφροδίτη. Όλες αυτές οι όψεις είναι η απαραίτητη εφευρετικότητα στην καλλιτεχνική δημιουργία, ή ο ενθουσιασμός μας για τη νέα ερωτική γνωριμία, είναι η ελευθερία έκφρασης μας σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, είναι η τόλμη και η μοναδικότητα στα νέα μας επαγγελματικά ξεκινήματα.

Ο Ουρανός “ανεβάζει”, την σχέση που τόσο πολύ το σκεφτήκαμε και το αναλύσαμε πριν την ξεκινήσουμε, ή το πολύ καλά και σχολαστικά οργανωμένο επιχειρηματικό μας σχέδιο, και τα μετατρέπει σε μια νέα συναρπαστική περιπέτεια.

 

Αυτή η Νέα Σελήνη συνδυάζει συνειδητοποιήσεις, προσεκτική σκέψη και σχεδιασμό. Συνδυάζει την ερωτική επιθυμία με την πρακτική έκφραση της αγάπης. Τη δημιουργικότητα με την όρεξη για δουλειά. Είναι γοητευτική, πρακτική, καθαρτική και πρωτότυπη, και σαν αποτέλεσμα:

  • φέρνει εντελώς νέες ερωτικές σχέσεις που έχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές,
  • μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε, έπειτα από την απαραίτητη σκέψη, σχέσεις που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τις προηγούμενες εβδομάδες,
  • φέρνει αισθήματα κάθαρσης αφού τώρα καταλαβαίνουμε πού στεκόμαστε με τις σχέσεις μας, έπειτα από ώριμη ανάλυση,
  • είναι ιδανική για την έναρξη νέων επιχειρηματικών έργων και για επαγγελματική εξέλιξη,
  • μπορεί να αποτελέσει την ιδανική περίοδο για να ανακοινώσετε προγραμματισμένες αποφάσεις (όπως όρκους γάμου ή ημερομηνίες γάμου),
  • ή να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή και την καθημερινή σας ρουτίνα,
  • είναι πολύ καλή για δημιουργικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Μόδα και τη Φωτογραφία – ο Ποσειδώνας είναι απέναντι από τη σύνοδο Αφροδίτης-Άρη,
  • είναι η καταλληλότερη περίοδος για να εκφράσουμε το  ερωτικό μας ενδιαφέρον σε κάποιον ή κάποια που ακόμα δεν το γνωρίζει.

 

Εύχομαι σε όλες και όλους εσάς να απολαύσετε αυτό το πραγματικά καλό Νέο Φεγγάρι, και να επιτρέψετε στην ενέργειά του να σας ενδυναμώσει και να σας ανανεώσει.

 


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR