ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!

“ Οι ανθοί του Λωτού ανθίζουν στη Λίμνη. Το νερό αντανακλά το σεληνόφως καθώς αυξάνει. Το κορίτσι βλέπει όνειρο και ξυπνά χαρούμενο.” – Χαϊκού νο 19

Μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 14°38’ στο Ζώδιο της Παρθένου.

Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη η οποία λειτουργεί σα σπίθα ενθουσιασμού και η οποία θα μας κάνει να νιώσουμε όμορφα.

Ένα φεγγάρι ιδανικό για να καθορίσουμε νέους στόχους, αλλά και να δράσουμε και να κινηθούμε προς αυτούς, βασισμένοι στον ενθουσιασμό μας αλλά και την αφοσίωση μας στους νέους αυτούς στόχους, στο ιδανικό, ή την ιδέα που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

­

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια αρχή. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να θέσουμε τις προθέσεις μας προς το σύμπαν και να φυτέψουμε το σπόρο για την αληθινή εκδήλωση της πρόθεσης μας.

Μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί ξεκινήματα σε θέματα πρακτικά και αντίστοιχα με τον Οίκο στον οποίο πέφτει στο προσωπικό σας ωροσκόπιο. Θα μπορούσε για παράδειγμα να σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά θέματα, καλά και αισιόδοξα νέα για θέματα υγείας, ή αποφάσεις που έχουν να κάνουν με διευθέτηση εκκρεμοτήτων και οι οποίες τώρα παίρνονται μετά από σχετική κρίση και αξιολόγηση.

Είναι μια Νέα Σελήνη ιδανική για να ξαναέρθουμε σε ισορροπία με το κέντρο μας. Για να ανάψουμε αρωματικά στικς και να οραματιστούμε θετικά.

Η Παρθένος είναι το Ζώδιο της ταπεινότητας, της διάκρισης, της ευθυκρισίας, αλλά και της κάθαρσης. Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο αυτό, λειτουργεί πάντα καθαρτικά, απομακρύνοντας τα συναισθηματικά βαρίδια του προηγούμενου διαστήματος, και τις τοξικότητες από μέσα μας.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι εκπληκτικά ανανεωτική, αφού με τα δύο φώτα σε τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό, μας ανανεώνει “Ψυχή τε και Πνεύματι”.

Προκαλεί συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συναισθήματα. Σε εγωιστικούς συλλογισμούς και έντονα συναισθήματα τα οποία είχαν πολωθεί μέσα μας το τελευταίο διάστημα και μας είχαν κουράσει σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Το τρίγωνο αυτό μας φέρνει σε επαφή με την εσωτερική μας αλήθεια. Είναι η ολοκλήρωση συνειδητοποιήσεων αναφορικά με τα ποια είναι τα πραγματικά θέλω μας, και τι είναι αυτό που λαχταρά η ψυχή μας.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι και ξεκάθαροι να πάμε προς τους στόχους που επιθυμούμε, είτε αυτοί αφορούν θέματα πρακτικά ή θέματα καθημερινότητας, είτε αυτοί αφορούν θέματα επαγγελματικά ή της οικογένειας μας, είτε συνεργασίες… είτε το κυριότερο συναισθηματικές σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους.

Φανταστείτε αυτή την Νέα Σελήνη, σαν έναν πολύ καλό διαλογισμό ο οποίος στο τέλος του φέρνει ανανέωση στο σώμα σας και καθαρότητα στο Νου.

Σημάδι ότι η Νέα Σελήνη αυτή λειτουργεί για εσάς και σας επηρεάζει θα είναι και το αν νιώθετε ένα αίσθημα ταπεινότητας ή μια τάση να υπηρετήσετε κάτι με αφοσίωση, χαρακτηριστικά και τα δύο της ενέργειας που έχει.

Φυσικά δεν είναι μόνο το παραπάνω τρίγωνο του Ουρανού με τα φώτα, και το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη γίνεται στο Ζώδιο της Παρθένου, που δίνουν τόσο καθάρια, κρυστάλλινη και γεμάτη υγεία ενέργεια σε αυτό το Φεγγάρι.

Κάθε πλανήτης σε αυτή τη Νέα Σελήνη βρίσκεται σε θετική όψη!

Παράλληλα με το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, έχουμε και τον Ερμή από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Μια όψη που λειτουργεί ως αρωγός στις προθέσεις και τις νέες συνειδητοποιήσεις που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη, αφού φέρνει σταθερότητα σε νέες ιδέες, υπευθυνότητα και διαλλακτικότητα στην επικοινωνία, ευνοεί κουβέντες που θέτουν νέες βάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, και ανοίγει τον δρόμο προς το μέλλον με βάση ένα κοινό όραμα. Ευνοούνται συμβόλαια, ξεκινήματα, συνεργασίες, αγορές και ενέργειες προώθησης και διαφήμισης αφου μην ξεχνάμε ο πλανήτης Ερμής είναι και ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης.

Ταυτόχρονα ο πλανήτης Άρης, σχηματίζει επιτέλους μετά από καιρό, μια εξαιρετικά δυνατή όψη καθώς κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Σα να σας λέει ότι είναι τώρα ώρα για πρακτική δράση! Είναι ο καιρός για αποφασιστικότητα!

Είναι οι επόμενες ημέρες το καλύτερο διάστημα για να θέσουμε σε κίνηση τα σχέδια και τις επιδιώξεις μας. Πρακτικά, οργανωμένα και στοχευμένα. Είναι το κυριότερο μια όψη που εκδηλώνει με τον καλύτερο τρόπο τα ψυχικά αποθέματα μάς και την αφοσίωσή μας σε ανώτερους σκοπούς και στόχους και εγγυάται την επιτυχία.

Βλέπετε.. υπάρχει και άλλες δύο όψεις που συνδέονται με την όψη του Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Η Αφροδίτη από το Ζυγό είναι και αυτή σε τρίγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, και ενεργειακά φέρνει και αυτή θέματα σχέσεων και ισορροπίας στο προσκήνιο. Και τα φέρνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο τρίγωνό της με το Δία, ευνοούνται τα ερωτικά μας, νιώθουμε δημοφιλείς, αρέσουμε και μας αρέσουμε, και εκδηλώνουμε με τον καλύτερο τρόπο το τι ζητάμε και τι θέλουμε από τις σχέσεις μας.

Είναι μια όψη που ευνοεί επίσης τα οικονομικά μας και την ροή χρήματος και υπόσχεται αφθονία αλλά και τύχη, εφόσον έχουμε ταπεινά, και με αφοσίωση, αντιληφθεί και θέσει σε κίνηση τις συνειδητοποιήσεις του Φεγγαριού αυτού.

Ταυτόχρονα με παραπάνω τρίγωνό της με το Δία, η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Άρα συνδυαστικά μιλάμε για νέες σπίθες και πάθος στα ερωτικά, τα οποία παίρνουν εντελώς ΝΕΑ και ΘΕΤΙΚΗ τροπή τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού ο Πλούτωνας είναι σε καλή όψη με τον Άρη όπως ήδη σας εξήγησα, και η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Δία.

Τίποτε δεν είναι αυτόνομο στην Αστρολογία, και κάθε όψη που γίνεται συμβάλει ενεργειακά στο γενικότερο πλέγμα αντιλήψεων και συνειδητότητας που φέρνει το Νέο αυτό Φεγγάρι.

Είναι σα να σας φωνάζει αυτή η Νέα Σελήνη:

“Καθαρισμένοι από τοξικότητες και συναισθηματικά βάρη συνειδητοποιήστε τι θέλετε και ακούστε την καρδιά σας. Διαλογιστείτε. Υλοποιήστε με δυνατή θέληση. Στοχεύστε και αρπάξτε την ευκαιρία. Δράστε με γνώμονα το πάθος σας. Ενεργήστε από το κέντρο της καλοσύνης σας.”

Είναι ένα εκπληκτικό Φεγγάρι που θα σας ανανεώσει αρκεί να ακούσετε το μήνυμά του με ταπεινότητα και καθαρή συνείδηση. Αρκεί απλά να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και να ακολουθήσετε τη Ροή, η οποία ήδη ξεκίνησε…

Λειτουργεί θετικά για όλους τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους και εξαιρετικά θετικά για όσες και όσους από εσάς είστε γεννημένοι στο μέσο του δεύτερου δεκαημέρου των παραπάνω Ζωδίων, ή έχετε ωροσκόπο η μεσουράνημα ανάμεσα στις μοίρες 12°-17° των Ζωδίων της Γης.

Επίσης ιδιαίτερα θετική για Ιχθύες, Σκορπιούς και Καρκίνους, πάλι με τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε δεκαήμερο και μοίρες.

Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά θετικά για τα ερωτικά και τα οικονομικά των Ζωδίων του Αέρα, (Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους), και ιδιαίτερα για όσες και όσους από εσάς είστε γεννημένοι στο μέσο του τρίτου δεκαημέρου των Ζωδίων αυτών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε ωροσκόπο η μεσουράνημα ανάμεσα στις μοίρες 22°-26° των Ζωδίων του Αέρα.

Επίσης ιδιαίτερα θετική για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες που έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε δεκαήμερο και μοίρες.

 


Ο Λωτός ανθίζει… Εύχομαι σε όλους και όλες σας να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την πανέμορφη αυτή Νέα Σελήνη, και καλή ανανέωση!!

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR