ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018: Προετοιμασία για αναρρίχηση

Sharing is caring:

Capricorn New Moon


Η Νέα Σελήνη  πραγματοποιείται στην 26° και 57’ του Αιγόκερω και επηρεάζει τα Παρορμητικά Ζώδια (Αιγόκερους, Κριούς, Καρκίνους και Ζυγούς) που έχουν γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Επηρεάζει επίσης όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο κοντά στις μοίρες 25°-27° των Ζωδίων αυτών.


Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια αρχή, και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω είναι η πρώτη για το 2018 και σηματοδοτεί με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο της αρχή μιας περιόδου στην οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα όσα συμβολίζει το γήινο και παρορμητικό αυτό ζώδιο.

Επιτεύγματα, καταξίωση, επιτυχία και αναγνώριση.

Όταν η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι η καταλληλότερη στιγμή να σκεφτούμε τα όσα θέλουμε να πετύχουμε. Μας καλεί να θέσουμε στόχους να βάλουμε κάτω τα πράγματα με σειρά και να ξεκινήσουμε τη δουλειά και τα έργα.

Ειδικότερα αυτή η Νέα Σελήνη έχει αυξημένη στο μέγιστο την ενέργεια του ζωδίου. Αυτό συμβαίνει γιατί πραγματοποιείται σε μια από τις σπάνιες αστρολογικά περιπτώσεις, όπου πέρα από τον Ήλιο και τη Σελήνη, τέσσερις ακόμα πλανήτες βρίσκονται στον Αιγόκερω και συμμετέχουν σε δύο δέσμες όψεων συνόδου.

Κρόνος και Ερμής είναι σε σύνοδο από τη μία πλευρά, ο Πλούτωνας ανάμεσα, και η τριάδα Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη μαζί, σε μια ακόμα σύνοδο προς τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου.

Όλη αυτή η συνάθροιση στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με το γεγονός ότι κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Κρόνος, ο οποίος έχει επιστρέψει στο ζώδιο του μετά από 29 χρόνια, ενισχύουν το υλιστικό και πρακτικό στοιχείο της Νέας Σελήνης αυτής.

Είναι μια Νέα Σελήνη ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνουμε σοβαρά ξεκινήματα, να δεσμευτούμε σε αποφάσεις και να υλοποιήσουμε επαγγελματικά ή επιχειρηματικά σχέδια μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Η Νέα Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη σε μια όψη που ευνοεί την κοινωνικότητα και τις συνεργασίες. Ευνοούνται ιδιαίτερα εγχειρήματα που σχετίζονται με την αισθητική και το στυλ. Είναι επίσης μια όψη που μας ενισχύει την διάθεση μας να αποκτήσουμε σεβασμό και χρήματα και να δουλέψουμε ώστε να το καταφέρουμε.

Τα εξάγωνα που κάνουν τα Φώτα με τον Δία και τον Άρη στο Σκορπιό λειτουργούν ιδιαίτερα θετικά, γιατί από τη μία μας βοηθούν σε ψυχολογικό επίπεδο στο να ανακαλύψουμε ξεκάθαρα τους σκοπούς μας μέσα μας, και από την άλλη μας κάνουν αποφασιστικούς στο πως θα προβούμε στην πραγματοποίηση τους.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο, δίνει ώριμη και στρατηγική σκέψη, εφόσον καταπιαστούμε με οργανωτικές προκλήσεις και σχεδιασμό, αλλά από την άλλη είναι μια όψη που θέλει προσοχή γιατί αν δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τους στόχους μας, μπορεί να προκαλέσει δισταγμούς η ακόμα και άγχος που θα προκύπτει από ένα αίσθημα ανεπάρκειας και την έλλειψη επιδιώξεων.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τις όψεις τετραγώνου που κάνει ο Ουρανός με τη Σελήνη, τον Ήλιο και την Αφροδίτη, γιατί αυτές είναι πρακτικά και η δυσκολότερες όψεις του χάρτη. Κάθε τι που θέλουμε να καταφέρουμε θέλει χρόνο, επιμονή και υπομονή.

Ναι, τώρα είναι  η κατάλληλη στιγμή να θέσουμε σε κίνηση τα σχέδια μας, αλλά ταυτόχρονα τώρα είναι που νιώθουμε και την μεγαλύτερη ανάγκη αυτά να προχωρήσουν άμεσα και γρήγορα. Ανυπομονησία, διάθεση για αντίδραση ή μια τάση να ενεργήσουμε με παρόρμηση και χωρίς την απαιτούμενη προετοιμασία, θα πρέπει να περιοριστούν, ειδάλλως τα εγχειρήματά μας θα έχουν τα εντελώς ανάποδα από τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Αυτή είναι μια Νέα Σελήνη πράγματι ιδανική για να θέσουμε τις γερές βάσεις που θα μας πάνε μπροστά, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα:

  • να έχουμε συνειδητοποιήσει τις ευθύνες μας,
  • να έχουμε καταλάβουμε τους περιορισμούς μας, ώστε
  • να θέσουμε ρεαλιστικές επιδιώξεις, και στη συνέχεια
  • να δράσουμε με υπευθυνότητα, πρόγραμμα, υπομονή και επιμονή.

 

Εύχομαι λοιπόν σε όλους μια καλή Νέα Σελήνη, η οποία και θα αποτελέσει το καλύτερο έναυσμα για την πραγματοποίηση των προσωπικών σας επιδιώξεων.


Ανακαλύψτε το πως επηρεάζει η Νέα Σελήνη τον προσωπικό σας χάρτη και δεχτείτε την υπόσχεση της για ανανέωση.

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR

Leave a Reply