ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ λειτουργεί θετικά για ΟΛΑ τα Ζώδια επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας και ανάλογα με τον σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Είναι ιδιαίτερα θετική για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, των πρώτων ημερών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 και από 14° έως 18° των παραπάνω Ζωδίων.

Επίσης πολύ θετική για ΚΡΙΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ των πρώτων ημερών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 των παραπάνω Ζωδίων,

αλλά και για και ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ των τελευταίων ημερών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 28° έως 29°59’ των παραπάνω Ζωδίων.


Επιτέλους μια πανέμορφη Νέα Σελήνη γίνεται δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα στις 23 Δεκεμβρίου. Είναι ένα φεγγάρι το οποίο πραγματοποιείται στην 1°32’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και το οποίο κρύβει πολλές δυνατότητες!

Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή είναι ένας νέος σπόρος για μια αρχή, ένα ξεκίνημα ή κάτι το νέο που εμφανίζεται στην περιοχή του Ωροσκοπίου μας στο οποίο και γίνεται.

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ ο σπόρος αυτός έχει πρακτικό χαρακτήρα και ευλογείται με μακροπρόθεσμη προοπτική. Κάθε τι που ξεκινάει τώρα θα έχει γερές βάσεις και τη δυνατότητα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο και να έχει μεγάλη ανάπτυξη.

Φυσικά με μια Νέα Σελήνη στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ ευνοούνται τα επαγγελματικά θέματα και οι φιλοδοξίες μας. Είναι ιδανική περίοδος να θέσετε νέους στόχους, να οργανώσετε σχέδια για πρακτικά θέματα και να ασχοληθείτε σοβαρά, οργανωμένα και υπεύθυνα με κάτι το νέο.

Η Νέα Σελήνη αυτή κρύβει όμως ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και φέρνει επιτυχία στο ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε για δύο ακόμα λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι πραγματοποιείται στην 01° του ΑΙΓΟΚΕΡΩ, γίνεται δηλαδή σε μία αρχική μοίρα του Ζωδίου, και φέρνει έτσι μαζί της μια ενέργεια φρεσκάδας, συνδυασμένη με παρόρμηση και πρακτικότητα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο πλανήτης ΔΙΑΣ βρίσκεται όχι απλά σε μία αρχική μοίρα αλλά στην 0° μοίρα του ΚΡΙΟΥ, την πρώτη – πρώτη μοίρα δηλαδή ολόκληρου του Ζωδιακού!

Η Νέα Σελήνη αυτή δεν είναι μια απλή αρχή, αλλά μια εντελώς Νέα Αρχή και ένας τελείως καινούριος κύκλος για τον κάθε ένα και κάθε μία από εσάς ανάλογα με την περιοχή την οποία κυβερνάει ο ΔΙΑΣ στο Ωροσκόπιό σας αλλά και την περιοχή στην οποία είναι αυτή την περίοδο.

Μάλιστα είναι πάρα πολύ πιθανό τα πρώτα σημάδια για την αρχή αυτή να εμφανίστηκαν ως πρώτες ιδέες, πρώτη γνωριμία με κάποιο πρόσωπο, ή πρώτες σκέψεις για να κάνετε κάτι, από 10 έως 20 Μαΐου του 2022 όταν ο ΔΙΑΣ ήταν και πάλι σε αυτές τις μοίρες.

Γεμάτη ευλογία και δυνατότητες λοιπόν ότι ξεκινάει κάτω από αυτή τη νουμηνία με τον ΔΙΑ πανίσχυρο στην 0° μοίρα του ΚΡΙΟΥ αλλά και σε όψη τετράγωνου με τα δύο Φώτα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενεργήσετε προσεκτικά, οργανωμένα και με πίστη στον εαυτό σας, έχοντας μετρήσει πρώτα τα ρίσκα και χωρίς βιασύνες. Ο σπόρος που φυτεύεται τώρα θέλει υπομονή και επιμονή αλλά θα αποδώσει άφθονους καρπούς.

Το Ζώδιο του Αιγόκερω είναι το Ζώδιο του Υλικού Πεδίου όπως έχω γράψει και στο παρελθόν και για αυτό η Νέα Σελήνη αυτή κρύβει και πολλές δυνατότητες Υλοποίησης Προθέσεων. Σε καθαρά ενεργειακό επίπεδο, οραματιστείτε, θέστε προθέσεις πρακτικές, έχετε πίστη στις δυνατότητές σας και τολμήστε να κάνετε άφοβα τα πρώτα βήματα για να δείτε τις προθέσεις αυτές να υλοποιούνται μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

Το εξάγωνο που κάνει ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ από τους ΙΧΘΥΕΣ με τον ΕΡΜΗ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ είναι μια όψη που μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρο, να μας δώσει έμπνευση η οποία στρέφεται σε πρακτικά θέματα, αλλά και την απαραίτητη ευθυγράμμιση της νόησης με το συμπαντικό, ώστε να δούμε πίσω από τις υλικές προθέσεις και να νιώσουμε την πεμπτουσία της όποιας φιλοδοξίας μας σε επίπεδο ψυχής.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ από τον ΤΑΥΡΟ σε τρίγωνο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ είναι η όψη, που για όσους και όσες από εσάς ανήκετε στα Ζώδια της Γης και έχετε προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο σας μεταξύ των μοιρών 14°-18°, συντελεί ώστε με τη Νέα Σελήνη αυτή να κάνετε μια καινούρια σχέση, γνωριμία ή να ανοίξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο.

Είναι μια όψη ιδανική για κοινωνικές συγκεντρώσεις, και φέρνει μετρημένη αλλά απαραίτητη ανανέωση σε φιλίες και στην κοινωνική σας ζωή καθώς και ανανέωση στις υφιστάμενες σχέσεις.

Ένα ακόμα θετικό της Νέας Σελήνης αυτής είναι η όψη εξαγώνου που σχηματίζεται ανάμεσα στον πλανήτη ΑΡΗ, ο οποίος είναι ανάδρομος στο Ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ και τον ΧΕΙΡΩΝΑ στο Ζώδιο του ΚΡΙΟΥ. Είναι μια όψη η οποία δίνει ευκαιρίες να κλείσουν πληγές από τις λεκτικές διαμάχες, τις εντάσεις και την αναστάτωση που προκάλεσε η προηγούμενη Πανσέληνος στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ, η οποία και ταλαιπώρησε αρκετούς και αρκετές από εσάς.

Είναι τώρα ο καιρός να γίνει μια νέα αρχή με διάθεση συγκατάβασης και με μετάβαση από τις επιθετικές διαμάχες του προηγούμενου διαστήματος, στις παρηγορητικές κουβέντες, και στην περίπτωση που μιλάμε για ζευγάρια, στο θεραπευτικό… σεξ!

Ειδικά αν δούμε την όψη αυτή συνδυαστικά με την όψη ΟΥΡΑΝΟΥ – ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ φέρνει ανανέωση, εμψύχωση και επανεκκίνηση.

Δεν υπάρχει αρνητική όψη στη ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και με τη σύνοδο του Ερμή με τη Αφροδίτη, είναι ένα φεγγάρι το οποίο θα μας δώσει την πολυπόθητη ειρήνη, αρμονία, χαρά, κοινωνικότητα και γλύκα, ώστε να περάσουμε όμορφα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

 

Εύχομαι μια υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR