ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020: Υπόθεση Προσωπική

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020- Υπόθεση Προσωπική


ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ… ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η χθεσινή Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ήταν ομολογουμένως δύσκολη, ειδικά για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) τα γεννημένα από 16 έως 19 Απριλίου, από 19 έως 22 Ιουλίου, από 19 έως 22 Οκτωβρίου, και από 17 έως 20 Ιανουαρίου, αλλά για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή σημεία του Ωροσκοπίου τους στις μοίρες 26°- 29° των Παρορμητικών.

Ήταν ένα φεγγάρι που για τα ζώδια αυτά σηματοδοτεί ένα κύκλο δύο εβδομάδων με δύσκολα και πιεστικά ξεκινήματα ή νέες συνθήκες.

Ένα φεγγάρι που μπορεί να βαρύνει τις σχέσεις και την οικογενειακή ατμόσφαιρα καθώς νέα δεδομένα αλλάζουν την συνήθειά μας, αλλά και που από την άλλη φέρνει την συνειδητοποίηση για μια πιο υπεύθυνη στάση στις σχέση μας με τα κοντινά μας οικογενειακά πρόσωπα και ειδικότερα τους γονείς.

Για κάποια από τα παραπάνω ζώδια η Νέα Σελήνη αυτή φέρνει φοβίες και μελαγχολία καθώς το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής τους περιορίζεται με το ξεκίνημα νέων καταστάσεων που δεν ελέγχονται και έτσι απαιτείται ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπομονή.

Για κάποιους λειτουργεί περισσότερο εσωτερικά και συντελεί στην επανεδραίωση και υιοθέτηση μιας περισσότερο ρεαλιστικής στάσης απέναντι στις πιέσεις της πραγματικότητας. Είναι τώρα η ώρα για ένα μάθημα ωρίμανσης και θέσπισης νέων αλλά υπεύθυνων στόχων και φιλοδοξιών.


Όμως από την άλλη, επειδή η αστρολογία είναι πάντοτε προσωπική και έχει να κάνει με τον χάρτη του καθενός από εμάς, για κάποιους λίγους είναι μια Νέα Σελήνη η οποία φέρνει νέα ξεκινήματα τα οποία έχουν ναι μεν τις υποχρεώσεις τους αλλά από την άλλη είναι ευχάριστα και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να νιώσουν τα άτομα αυτά, ακόμη περισσότερη ασφάλεια, τρυφερότητα, και ότι εκεί που ανήκουν θεωρούνται και είναι σημαντικοί.


Είναι μια Νέα Σελήνη η οποία μπορεί να φέρει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ και ΑΡΧΕΣ σε όσους και όσες από εσάς είναι γεννημένοι στους παρακάτω μήνες και χρονιές:

  • Απρίλιος 1965
  • Οκτώβριος – Νοέμβριος 1968
  • Οκτώβριος 1970 – Μάρτιος 1971
  • Αύγουστος – Σεπτέμβριος 1971
  • Οκτώβριος – Νοέμβριος 1976
  • Οκτώβριος 1980
  • Οκτώβριος 1981
  • Ιούλιος 1988
  • Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 1992

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκετε, να θυμάστε ότι κάθε αστρολογικό γεγονός, όψη, η φεγγάρι, είναι τελικά προσωπική υπόθεση για τον καθένα από εσάς και λειτουργεί πάντα ανάλογα με τον χάρτη σας.
Είναι υπόθεση προσωπική, σπουδαία, και ακόμα και αν κρύβει δυσκολίες, είναι μια υπόθεση…έντονα εξελικτική.


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR