ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μια σύνθετη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο πραγματοποιείται στις 29 Ιουνίου.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται με τα Φώτα και δύο πλανήτες (Δία και Αφροδίτη) να βρίσκονται στην μοίρα επτά, και να σχηματίζουν όλα μεταξύ τους ένα μικρό τρίγωνο μάθησης ανάμεσα σε τέσσερα Ζώδια. Επειδή είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη και πολυπρόσωπη η Νέα Σελήνη αυτή, επέλεξα να σας περιγράψω με πιο συμβολικό τρόπο τα θέματα που θα φέρει στο προσκήνιο και τις ενέργειες που μεταφέρει.

 

Βλέποντας το χάρτη της είναι σα να βλέπει κανείς μια ταπετσαρία από εικόνες ασύνδετες μεταξύ τους, αλλά ζωγραφισμένες όλες από το χέρι και τη φαντασία ενός καλλιτέχνη.

Αφορά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη θηλυκή αρχή και την μητρότητα. Είναι ένα φεγγάρι ευαίσθητο και άγριο. Έχει υπερβολή και μαχητική διάθεση αλλά και έντονη εσωστρέφεια.

Κρύβει θυμό στο τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα αλλά και θέλει να φροντίσει. Ενέχει τη σύγκρουση της θηλυκής αρχής που είναι γεμάτη διαίσθηση με την αρσενική δύναμη της ωμής θέλησης.

Είναι ονειρικό αλλά και εφιαλτικό μαζί. Έχει έρωτα κρυμμένο στους ψιθύρους της νύχτας για λίγους μόνο που θα έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά.

Η κεντρική εικόνα είναι μια έγκυος γυναίκα, είναι 7 μηνών και τυλίγει προστατευτικά τα χέρια της γύρω από τη φουσκωμένη κοιλιά της, αφού κάθε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έχει να κάνει με τη μητρότητα και τη φροντίδα. Η γυναίκα νιώθει τόσο πολύ την ανάγκη να προστατέψει τη ζωή που φέρει μέσα της που δεν θα διστάσει να υπερασπιστεί τη ζωή του μωρού της αν αυτό κινδυνέψει.

Δίπλα της είναι μια εικόνα μιας Μαύρης Μαντόνας και από την άλλη πλευρά μια ημίγυμνη πολεμίστρια που γύρω από της μέση της φορά σα ζώνη τα κρανία νεκρών εχθρών. Είναι εικόνες της σκοτεινής Λίλιθ, η οποία σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη συμβολίζει ταυτόχρονα δύο αντίθετες ενέργειες.

Από τη μία είναι η χειραφετημένη Γυναίκα και Μητέρα που δεν υποτάσσεται σε κοινωνικό ή σε αντρικό πατρονάρισμα αλλά αψηφά κάθε εξουσία που προσπαθεί να την ελέγξει. Είναι η κρυμμένη δύναμη που έχει μέσα της κάθε Γυναίκα όταν νιώσει ότι απειλείται το μωρό της και η οποία μπορεί να την μετατρέψει μέσα σε δευτερόλεπτα σε μια ατρόμητη μαχήτρια έτοιμη για όλα.

Από την άλλη, η Λίλιθ είναι η ωμή θηλυκή δύναμη που στην προσπάθεια της να αποτάξει από πάνω της κάθε έννοια υποταγής, και στο όνομα της χειραφέτησης της, μπορεί να επιλέξει να αποφύγει εντελώς τη μητρότητα και τους παραδοσιακούς θηλυκούς ρόλους, και να στραφεί σε ένα τρόπο ζωής περισσότερο αντισυμβατικό και πολύ πιο ατίθασο από ότι το σύνηθες.

Ο Δίας σε τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη υπερτονίζει τις θηλυκές ενέργειες. Όλα παίρνουν ένα χαρακτήρα δραματικό, υπερευαίσθητο. Το δάκρυ μιας γυναίκας ενώνεται με το κλάμα ενός μωρού, η κάθε ανάγκη είναι υπερτονισμένη.

Δίψα από τη μία για να νιώσεις ότι σε φροντίζουν και ότι είσαι ασφαλής, καθώς νιώθεις ότι είσαι τόσο απροστάτευτη που μπορείς να σπάσεις…

Δίψα για να νιώσεις την δύναμη της σαγήνης που έχει η αχαλίνωτη πλευρά της Λίλιθ σου, από την άλλη, καθώς νιώθεις το κάλεσμα της…

Κι άλλη εικόνα.

Μια πομπή, μια πορεία.

Ένας παπάς οδηγεί ένα μικρό πλήθος από νεαρές γυναίκες. Στο χέρι του κρατάει ένα λάβαρο με το νούμερο 7 και αναζητά ένα μέρος άξιο και ιερό για να προστατεύσει τις γυναίκες.

Οι γυναίκες είναι 7, ντυμένες με υφασμάτινα μακριά φορέματα, και στο χέρι τους κρατούν η κάθε μία από ένα μικρό φιαλίδιο με αιθέρια έλαια. Τραβούν τα βλέμματα των αντρών καθώς περπατούν και ανταλλάσσουν σύντομες κουβέντες μαζί τους, λίγο στα κλεφτά λίγο επιπόλαια.

Η εσωτερική τους διαμάχη είναι αν θα παραμείνουν στο συναισθηματικό καβούκι τους αναζητώντας παραδοσιακά την ασφάλεια σε μια μελλοντική οικογένεια, με το αν θα τολμήσουν να αφήσουν την πομπή και να απολαύσουν τη διασκέδαση και το φλερτ που η συναναστροφή με τον έξω κόσμο προσφέρει.

Έχεις 7 επιθυμίες, 7 ευχές, 7 συνειδητοποιήσεις.

Σε γυρνάει πίσω η Νέα Σελήνη αυτή…

Κυλούν τα νερά από το ποτάμι του ασυνειδήτου και ποτίζουν το εύπλαστο χορτάρι των όσων ονειρεύεσαι να γίνουν.  Μνήμες, νοσταλγία, η μυρωδιά του παρκέ και το φως που πέφτει από το παράθυρο των παιδικών σου χρόνων γίνονται ένα με τα όνειρα που βλέπεις σήμερα.

Έχεις 7 διαφορετικές θηλυκές πλευρές και τα όνειρα που θα δεις θα είναι σημαντικά με αυτό το Νέο Φεγγάρι…

Θα είναι πολλά, θα είναι άγρια, θα είναι ατίθασα. Αφέσου σε αυτά χωρίς να φοβηθείς ότι θα βγει ο μπαμπούλας από τη ντουλάπα. Ακολούθα το μονοπάτι της μνήμης πίσω… και ανακάλυψε εκ νέου το παρελθόν σου.

Ανακάλυψε πόσο κρίσιμα και σημαντικά είναι τα μύχια αισθήματά σου και γιατί αυτά φτιάχνουν το μέλλον σου.

Έχεις 7 νύχια και 7 ψυχές.

Φρόντισε να ελέγξεις τον συναισθηματισμό σου κάτω από το Φεγγάρι αυτό, ανακάλυψε τη θηλυκή σου δύναμη και επέλεξε την τρυφερότητα αντί να επιλέξεις να σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε κάτι που δεν αξίζει.

Φρόντισε πρώτα εσένα και την ευαισθησία σου.

Είσαι το θηλυκό, πολύπλοκο, πολυπρόσωπο… κανείς δε μπορεί να σε περιγράψει.

Μόνο εσύ!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR