ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Ένα θετικό φεγγάρι για όλα τα Ζώδια και περισσότερο για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, και ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ του μέσου του 2ου δεκαημέρου, η για όσους και όσες απο εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή τον ωροσκόπο σας στις μοίρες 12° – 22 στα παραπάνω Ζώδια.

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Νέα Σελήνη στον Καρκίνο 14°23’

 

Νέα σελήνη, υδάτινη και ονειρική,

Νέα Σελήνη που μπορεί να φέρει ξανά την αίσθηση της ασφάλειας μέσα σου.

Νέα Σελήνη  στο Ζώδιο του Καρκίνου, εκεί όπου νιώθεις ότι είσαι στο σπίτι σου.

Ο Καρκίνος είναι το Ζώδιο της οικείας και του οικείου συναισθηματικά. Της οικογένειας της θρέψης και της ανάγκης σου για συναισθηματική ασφάλεια.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου καθώς πραγματοποιείται μέσα σε ένα όμορφο πλαίσιο όψεων έχει τη δυνατότητα να σε βοηθήσει να συνδεθείς με ενέργειες θρεπτικές για την ψυχή και τα συναισθήματα, αλλά και να σε βοηθήσει επίσης θεραπευτικά και παρηγορητικά.

Η Νέα Σελήνη αυτή θα δεις ότι είναι ένα κανάλι που σε βοηθά να εκφράσεις ευκολότερα τα συναισθήματά σου, και σου δίνει αυξημένη διαίσθηση. Νιώσε και πράξε. Αφέσου στην εσωτερική Φωνή. Θα διαπιστώσεις ότι τις ημέρες γύρω από το φεγγάρι αυτό θα είσαι περισσότερο ευγενικός και ευγενική, και θα προσφέρεις ή θα δεχτείς βοήθεια.

 

Κάθε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δηλώνει μια νέα αρχή που έχει φροντίδα, νοιάξιμο και ευαισθησία. Ο Ήλιος και η Σελήνη αγκαλιασμένοι στον Καρκίνο σου δίνουν την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και συνειδητοποιήσεις θετικές σε ό,τι αφορά την οικογένεια, το σπίτι σου, τις ρίζες σου. ‘Έχεις τώρα την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ισχυρότερη βάση συναισθηματικά.

Σε πιο πρακτικό επίπεδο μπορείς να κάνεις προσπάθειες επανασύνδεσης με την οικογένεια αν η σχέσεις σου αντιμετώπισαν πρόβλημα, να προχωρήσεις σε κινήσεις αγοραπωλησίας ακινήτων, ή να κάνεις μια ανακαίνιση.

 

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη, στο Ζώδιο του Καρκίνου επίσης, είναι σε μακρινή σύνοδο με τη Νέα Σελήνη. Φέρνει έτσι γλυκά, όμορφα συναισθήματα και σε τυλίγει με φροντίδα και ρομαντισμό για σένα και τους αγαπημένους σου. Η συμμετοχή της στη Νέα Σελήνη προσθέτει μια επιπλέον ενέργεια χαράς, αισθητικής ρομαντισμού αλλά και τρυφερής αγάπης, και έτσι αν είσαι σε σχέση θα θελήσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σου.

Το τρίγωνο του Κρόνου και ο σχηματισμός μικρού τριγώνου μάθησης

Ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθύες, ο άρχοντας του Κάρμα, θα σε βοηθήσει, να κατανοήσεις καλύτερα το παρελθόν και με σοφία να χτίσεις το όνειρό σου. Θα αναστοχαστείς τα όσα έγιναν για να μάθεις από τα λάθη σου και να ξεκινήσεις σε πιο στέρεη βάση το όραμά σου για το μέλλον.

Το τρίγωνο του Κρόνου με  Ήλιο και Σελήνη σημαίνει ότι τα συναισθήματά σου θα είναι ώριμα και θα έχεις τη σύνεση να πράξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) με την όμορφη αυτή όψη έχουν ευκολία και εύνοια στο:

  – να δημιουργήσουν βάσεις για νέες σχέσεις και συνεργασίες,

  – να επαναδεσμευτούν σε σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν,

  – να συνάψουν νέες σχέσεις.

Η Σελήνη στον Καρκίνο, κυβερνά την Αφροδίτη, κάτι που σημαίνει ότι όλα ξεκινούν από τη φροντίδα, την ευγένεια και το συναίσθημα. Η Αφροδίτη κυβερνά τον Άρη στον Ταύρο, και ο Άρης κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά και ένα όμορφο εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη. Αυτή η δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ των πλανητών υποδηλώνει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ πάθους, πειθαρχίας, στοργής και δημιουργικότητας και έχει και μια δόση ερωτισμού βοηθώντας τις σχέσεις.

 

Ευκαιρία για Θεραπεία και Νέα Αρχή για σχέσεις που δοκιμάστηκαν

Η Αφροδίτη, ακόμα και αν έχει πληγωθεί στην αγάπη από τον Χείρωνα, καθώς είναι σε τετράγωνο μαζί του, σου δίνει την ευκαιρία να επουλώσεις το τραύμα. Η επιρροή του πληγωμένου θεραπευτή Χείρωνα στην Αφροδίτη μπορεί να σε έχει αφήσει με αισθήματα πόνου σε θέματα της καρδιάς αλλά αυτή η νέα σελήνη είναι η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις πληγές και να βρεις μια πορεία προς την ολοκλήρωση.

 

Ο Ποσειδώνας ετοιμάζεται να αγκαλιάσει την Αφροδίτη

Λίγες μέρες μετά τη Νέα Σελήνη η Αφροδίτη θα σχηματίσει την ιδεαλιστική υπερβατική όψη συγχώρεσης και ανιδιοτελούς αγάπης με τον Ποσειδώνα.

Η επόμενη μέρα έρχεται και φαίνεται να είναι θετική. Η επικείμενη αγκαλιά του Ποσειδώνα στην Αφροδίτη φέρνει πνευματικής ανανέωση και σε βοηθά  να αφήσεις πίσω προηγούμενες προκλήσεις στις σχέσεις.

 

Καρμικό φεγγάρι, σε τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης.

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι επίσης έντονα καρμική καθώς θα κληθείς να διαλέξεις την πορεία που σου ταιριάζει καλύτερα σε σχέσεις και σημαντικούς δεσμούς. Το τετράγωνο που κάνει με τους δεσμούς σε καλεί να πάρεις  σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις σχέσεις σου. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, άκου την καρδιά σου, και θα έχεις τη σοφία να επιλέξεις την πορεία που είναι πιο ευθυγραμμισμένη με την εξέλιξη της ψυχής σου.

 

Εύχομαι μια θαυματουργή ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ σε όλους και όλες!

Αστρολόγος Ανδρέας Υφαντής


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.