ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ  1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 11°30′ του Ζωδίου του Κριού και επηρεάζει ΟΛΟΥΣ μας, αλλά πολύ περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, καθώς και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας, κοντά στις μοίρες 9°–13° των παραπάνω Ζωδίων.
 
Επηρεάζονται επίσης Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι κ Ιχθύες οι οποίοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου, κοντά στις μοίρες 20°–24° των παραπάνω Ζωδίων.
 
Ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι δύσκολο Φεγγάρι, Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι των αρχών του 2ου δεκαημέρου.
Καλές και σοφές επιλογές!

Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Κάποιες αποφάσεις είναι τόσο σημαντικές σαν να βαδίζεις στην ασημένια λεπίδα ενός ξυραφιού και να προσπαθείς να ισορροπήσεις χωρίς να πέσεις αλλά και χωρίς να κοπείς.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, η οποία πραγματοποιείται την 1η Απριλίου είναι ένα Φεγγάρι γλυκόπικρο. Έχει δύο πλευρές και μας καλεί να διαλέξουμε μέσα από το εντελώς μικτό πλέγμα ενεργειών της, το πως θα τις εκφράσουμε και σε ποια από τις δύο πλευρές θα κλίνουμε τελικά.

Η παρορμητική ενέργεια του Κριού είναι γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και ανυπομονησία. Μας καλεί σε δράση ή σε αντίδραση. Είναι είτε μια επανεκκίνηση είτε μια εντελώς νέα αρχή μετά το κλείσιμο ενός πλήρους κύκλου. Εγωισμός και ατομικότητα ή επαναπροσδιορισμός του εγώ και ανανέωση του.

 

“Δε θα σταματήσουμε ποτέ να εξερευνούμε, και το τέλος της εξερεύνησης μας θα μας φέρει στο μέρος από όπου ξεκινήσαμε για να το γνωρίσουμε για πρώτη φορά.”

 T.S. Elliot

Δεν θα σταματήσουμε, γράφει ο ποιητής και αμέσως μετά μιλάει για το τέλος της εξερεύνησης. Τέλος και αρχή ταυτόχρονα και ατέρμονα, γιατί η αρχή και το τέλος είναι τα ίδια τοπικά αλλά διαφορετικά χρονικά, και η ίδια η ύπαρξη δεν είναι παρά ένας κύκλος, μέσα σε κύκλους, μέσα σε κύκλους.

Ο πλήρης κύκλος του Ήλιου και της Σελήνης γύρω από το Ζωδιακό μας φέρνει λοιπόν και πάλι στο πρώτο Ζώδιο του ατέρμονου Ταξιδιού, στον Κριό. Μας φέρνει στο ίδιο σημείο από αυτό από το οποίο ξεκινήσαμε αλλά καλούμαστε να ξαναδούμε εμάς και τις σχέσεις μας με νέα μάτια.

Η σύνοδος του Χείρωνα με τη Νέα Σελήνη αυτή έχει από τη μία τη δύναμη να κλείσει κύκλους τραυμάτων και να θεραπεύσει καλώντας μας σε μια νέα αρχή.

Από την άλλη όμως, αν δεν χειριστούμε συνειδητά την ενέργεια που έχει αυτό το φεγγάρι, και αν δεν δράσουμε οπλισμένοι με τη Σοφία του Δάσκαλου Κενταύρου, το μόνο που θα γευτούμε θα είναι το πικρό δηλητήριο της απόρριψης.

Το ζητούμενο της Νέας Σελήνης αυτής είναι η θεραπεία στις σχέσεις κάθε είδους αλλά και η εξυγίανση των δικών μας εγωιστικών συμπεριφορών.

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό δυναμίτισαν και έφεραν εντάσεις στις σχέσεις.

Λίγο μετέπειτα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο έφερε, στην θετική της έκφανση εσωστρέφεια και ωριμότητα, καλώντας μας να σκεφτούμε τι αξίζει και τι όχι, και στην χειρότερη, αποστασιοποίηση, μούδιασμα και στέρηση της χαράς μας.

Το φεγγάρι αυτό γίνεται για να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή λίγο πριν από δύο σημαντικές συνόδους. Αυτή του Άρη με τον Κρόνο στο Ζώδιο του Υδροχόου στις 5 Απριλίου και αυτή του Δία με τον Ποσειδώνα στο Ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Απριλίου.

Η πρώτη είναι μια δύσκολη σύνοδος η οποία απαιτεί να οπλιστούμε με υπομονή. Θέλει μετρημένες αντιδράσεις… Θέλει να μην πιέσουμε καταστάσεις αλλά αντίθετα να κινηθούμε αργά, ήρεμα, υπεύθυνα, και το κυριότερο χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και θυμό.

Είναι μια όψη η οποία απαιτεί μέγιστη ωριμότητα και η οποία στην καλή της έκφανση χαρακτηρίζει υπεύθυνους ηγέτες και δίνει ικανότητα διαχείρισης. Από το Ζώδιο του Υδροχόου μας καλεί να δράσουμε για το συλλογικό και το κοινό μακριά από ιδεοληψίες και κολλήματα.

Η δεύτερη λειτουργεί εντελώς αντιστικτικά.

Είναι ελπίδα. Είναι όραμα. Είναι επέκταση της ψυχής και επαφή με το συμπαντικό. Είναι κάλεσμα σε ανώτερες συχνότητες μέσω της συγχώρεσης.

Είναι η τέρψη της ψυχής καθώς το όμορφο, το αγνό, και το ανιδιοτελές αποτελούν και ζητούμενο και ιδανικό.

Συν-αισθανόμαστε. Συγ (συν-χ) χωρούμε, συγ (συν-κ) κινούμαστε γιατί η ψυχή είναι μέρος του συμ (συν-π) παντος και μόνο η ΔΙΚΗ της αλήθεια εναρμονίζεται με το Θείο Σχέδιο.

Είναι μια όψη η οποία εφόσον είμαστε ειλικρινείς με την Ψυχή μας θα μας εξυψώσει και θα μας οδηγήσει μακριά από αυτό-απάτες, και απογοητεύσεις.

Τρείς σύνοδοι (Νέα Σελήνη-Χείρωνας, Άρης – Κρόνος, Δίας – Ποσειδώνας), έξι πιθανές εκφάνσεις τις οποίες το μόνο που θα καθορίσει είναι η ελεύθερη βούλησή μας και ο βαθμός συνειδητότητάς μας.

Δηλητήριο, πικρία, θυμός και απογοήτευση το εντελώς αρνητικό άκρο. Θεραπεία, εξυγίανση, ευθύνη πράξεων και ανανεωμένο όραμα γεμάτο με όνειρο, το θετικό.

Οι Δεσμοί της Σελήνης αντιφεγγίζουν με το ασημί χρώμα του φεγγαριού και πάνω στην λεπτή ασημένια λεπίδα του κάρμα, βαδίζουμε αυτές τις μέρες προς το πεπρωμένο που ΕΜΕΙΣ θα φτιάξουμε με τις επιλογές μας.

Η Αφροδίτη σε αποκλίνων τετράγωνο με τους δεσμούς έφερε ήδη το πρώτο κρίσιμο σημείο όσον αφορά τις σχέσεις.

Ο Άρης σε συγκλίνων τετράγωνο μαζί τους κορυφώνει τις αποφάσεις και σαν κυβερνήτης της Νέας Σελήνης θα πυροδοτήσει μια τολμηρή νέα αρχή ή ένα εκρηκτικό νέο τέλος.

O Κρόνος σε τετράγωνο με τους Δεσμούς ο άρχοντας του Χρόνου και του Κάρμα, γελάει καθώς ξέρει ότι αυτός κρατάει τα κλειδιά της μοίρας όσων από εμάς δεν την παίρνουμε στα χέρια μας.

Και τέλος ο Δίας και ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο και εξάγωνο με τους Δεσμούς έχουν την τελευταία λέξη και χρωματίζουν τον πίνακα του ονείρου, το οποίο εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές βλέπεις και ονειρεύεσαι…

Αλλά πλέον…με Νέα Μάτια.

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR