ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019: Ερωτική Παράσταση Σε Τρεις Πράξεις – Πρώτη Πράξη

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 08°36’ του ζωδίου του Λέοντα και επηρεάζει κυρίως Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, και Ταύρους , καθώς επίσης και Κριούς και Τοξότες, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 06° – 10° των παραπάνω Ζωδίων.


ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα λαμβάνει χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα την 1η Αυγούστου, και είναι μια λαμπερή Νέα Σελήνη, γεμάτη αναπάντεχα.

Η αυλαία σηκώνεται. Οι προβολείς ανάβουν. Αυτή η Νέα Σελήνη στήνει τη σκηνή και αποτελεί την εισαγωγή στους χαρακτήρες. Είναι η πρώτη πράξη ενός θεατρικού έργου για τις σχέσεις και τον έρωτα που θα ολοκληρωθεί σε τρεις πράξεις και που θα παίξει όλο τον Αύγουστο.


Μέχρι το τέλος του μήνα, τρία διαδοχικά φεγγάρια, με αυτή τη Νέα Σελήνη να είναι το πρώτο, θα μας προτρέψουν να γίνουμε οι ηθοποιοί αλλά και οι θεατές της μεγαλύτερης ιστορίας από όλες.

Αυτή,  ενός  Άνδρα και  μίας Γυναίκας.


Τρία φεγγάρια, το καθένα με τα παιχνίδια του και το δράμα του, το καθένα πιο ερωτικό από το προηγούμενο, καθώς η Αφροδίτη, ο Άρης και τα Φώτα πλησιάζουν, και πλησιάζουν, και έρχονται σε αντίθεση, και πλησιάζουν και πάλι ξανά.

Η παράσταση αρχίζει …

 

Πράξη Πρώτη – ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Κάθε φορά που η Σελήνη συναντά τον Ήλιο καθώς κάνει τον κύκλο της στον ουρανό, σπέρνεται ένας σπόρος. Η διαίσθηση, η μνήμη, οι ανάγκες και οι υποσυνείδητες επιθυμίες συμβολίζονται από το φεγγάρι. Η συνείδηση, ο εκφραστικός εαυτός, το πνεύμα, ο σκοπός μας και η ίδια η ύπαρξή μας, συμβολίζονται από τον Ήλιο.

Τη στιγμή που συναντώνται αυτά τα δύο, λαμβάνει χώρα μια ένωση αρχέτυπων ενεργειών. Κατά μία έννοια, τα δύο γίνονται ένα.  Ολοκληρωμένα και πλήρη σε μια ένωση Αρσενικής και Θηλυκής ενέργειας.

Για αυτό και σπέρνεται ο σπόρος…

 

Κάθε Νέα Σελήνη στο Λέοντα συνδυάζει τη δημιουργικότητα με τη γενναιοδωρία, την ευγένεια με την ηγεσία, το βασιλικό με το παιδικό. Ναι, είμαστε σίγουροι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, είναι η ώρα της δημιουργικότητας, είναι η ώρα μας να λάμψουμε.

Με αυτό το συγκεκριμένο Νέο Φεγγάρι στον Λέοντα, η παραπάνω ένωση των ενεργειών λαμβάνει χώρα στις 08°36’ του Ζωδίου. Είναι η ώρα για νέες αρχές, για δημιουργία και για αυτό-έκφραση.

Στη σκηνή μπαίνουν δύο ηθοποιοί.

Η πρώτη είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα σε στενή σύνοδο με τα δύο Φώτα. Φέρνει στο προσκήνιο θέματα όπως ρομαντική αγάπη, φλερτ, κοινωνικότητα, και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφοι. Όχι απλά όμορφοι αλλά οι πιο όμορφοι! Εκφραζόμαστε στυλιζαρισμένα ερωτικά, με μια αίσθηση και τάση για λίγο δράμα. Έχουμε την ανάγκη να αρέσουμε. Τα συναισθήματα μας είναι ευγενικά και παθιασμένα ταυτόχρονα. Η Αφροδίτη αυτή είναι μια στάρλετ που θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής όταν πρόκειται για τις σχέσεις και τα ερωτικά της.

Ο δεύτερος είναι ο Ουρανός. Κατά την είσοδο του ακούγεται το γκονγκ. Απότομη και ξαφνική είναι η είσοδός του, αποσπώντας τη συγκέντρωση του θεατή. Ο Ουρανός, ο πλανήτης που αλλάζει εντελώς το παιχνίδι, ο  πλανήτης που μας αφυπνίζει, είναι σε όψη τετραγώνου και με την Αφροδίτη, και με τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Η ενέργεια του Ουρανού είναι ηλεκτρική, το τετράγωνό του με τον Ήλιο μας κάνει ανυπόμονους, ανήσυχους και γεμάτους ένταση.

Το τετράγωνό του με τη Σελήνη αναδεύει μέσα μας την αβεβαιότητα, συναισθήματα άγχους και συναισθηματικές εντάσεις.

Ο Ουρανός είναι σε όψη τετραγώνου με την Αφροδίτη. Η στάρλετ επιθυμεί τη συνεχή προσοχή, αλλά δεν θα είναι εύκολο να την έχει ακόμα … Το θεατρικό μας ξεκινά με μια αγάπη, έναν έρωτα που έρχεται απροσδόκητα από το πουθενά ή με μια ξαφνική διακοπή σε υπάρχουσες σχέσεις. Η και με τα δύο, το ένα μετά το άλλο…

Κάτω από την αβεβαιότητα και την ένταση, νέες σχέσεις που ξεκινούν μπορεί να τερματιστούν απότομα. Ο καλοκαιρινός έρωτας ή και μόνο απλά το σεξ μπορεί να έρθουν, αλλά θα είναι σύντομα. Χωρισμοί μπορεί να προκύψουν σε υπάρχουσες σχέσεις που θα είναι όμως προσωρινοί. Αυτή είναι η φύση του πλανήτη Ουρανού. Απρόβλεπτη.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Ο Ερμής είναι σε στάση έτοιμος να ορθοδρομήσει και πάλι στο Ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό μπορεί να οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις, για το αν η συναισθηματική μας ασφάλεια αξίζει να προστατευθεί και να μην απειληθεί από το καινούριο.

Ο Ερμής είναι επίσης σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα, μια όψη που φέρνει μια σχεδόν εμμονική επανεξέταση της κατάστασης. Αν είμαστε ελεύθεροι, αναλογιζόμαστε το βάθος των συναισθημάτων, των δικών μας αλλά και του άλλου προσώπου, ή απλά μπορεί να έχουμε “κολλήσει” με το αντικείμενο της επιθυμίας μας. Εάν βρισκόμαστε σε σχέση, εξετάζουμε την αξία της και ζυγίζουμε τη δυνατότητα χωρισμού.

Ο Άρης βρίσκεται ακόμα σε όψη τριγώνου με τον Δία, αν και η όψη είναι αποκλίνουσα, και ο Δίας είναι επίσης σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Αυτό σημαίνει είναι ότι όσο επιπόλαιη, ή εκκεντρική, ή αντισυμβατική και να είναι η νέα σχέση, μπορούμε να το διασκεδάσουμε, αφού η λίμπιντο παραμένει υψηλή. Ακόμα κι αν η σχέση διακοπεί ξαφνικά, η αίσθηση που θα παραμείνει θα είναι αυτή της χαράς.

Στο δεύτερο σενάριο, εκείνο που μιλάει για ένταση στις σχέσεις, ρήξη και ανάγκη για ανεξαρτησία, οι όψεις του Δία μας δείχνουν ότι υπάρχει πάντα ένας τρόπος “για να τα βρούμε”, μέσα από το χιούμορ και τη καλή διάθεση.


Αυτή η Νέα Σελήνη ξεκινάει τον μήνα με μια διακοπή του φυσιολογικού και φέρνει το στοιχείο της έκπληξης όσον αφορά τις σχέσεις και την ερωτική μας ζωή. Φυσικά επηρεάζει επίσης τις συνεργασίες μας, καθώς και τα οικονομικά μας με ξαφνικά η αλόγιστα έξοδα. Προσοχή στη γοητεία του Λέοντα γιατί το στυλ ζωής του δεν είναι φθηνό, και αυτά που θέλει η στάρλετ κοστίζουν…

Μην το παρακάνετε λοιπόν υπερβολικά στον ήλιο, τη διασκέδαση και τη Dolce Vita.

Αυτό που είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου, είναι ότι αυτή η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι μια υπόσχεση για κάτι. Για κάτι που εμείς σαν θεατές της παράστασης προσμένουμε να συμβεί. Καλώς ή κακώς, θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι το τέλος του μήνα, τότε που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μέχρι να δούμε και την τελευταία πράξη του έργου, και το πώς όλα θα φτάσουν στην τελική λύση τους.

 

Μέχρι τότε, καλές διακοπές σε όλους σας και να περάσετε καλά!


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR