ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 19 ΜΑΪΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 19 ΜΑΪΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2023 ΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 28°25’ του Ζωδίου των Ταύρου και με την απίστευτη δυναμική της φέρνει ευκαιρίες και δυνατότητες υλοποίησης, σε ΤΑΥΡΟΥΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου ή σε όσες και όσους από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημά σας, στις μοίρες 25°00’ -29°59’ των παραπάνω Ζωδίων.

Είναι δύναμη μέσα από πίεση και απαιτεί υπομονή και επιμονή αλλά θέτει σίγουρες βάσεις για νέα ξεκινήματα επίσης σε ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου ή σε όσες και όσους από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημά σας, στις μοίρες 25°00’ -29°59’ των παραπάνω Ζωδίων.


Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ένα φεγγάρι με απίστευτη δυναμική.

Έχει την ενέργεια ενός νέου ξεκινήματος, όπως κάθε νέα σελήνη. Πραγματοποιείται μέσα σε ένα πλαίσιο όψεων, και θετικών αλλά και δύσκολων, που συντελούν όμως στο να μας πιέσουν για κάτι καλύτερο.

Είναι ιδανική για να θέσεις στόχους που αφορούν στα οικονομικά σου, την επιχειρηματικότητα, και οτιδήποτε σχετίζεται με το εισόδημά σου. Ευνοεί νέα εγχειρήματα, και μπορεί να γεννήσει ιδέες, καθώς με τον Ερμή στο Ζώδιο του Ταύρου να έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και πάλι, λίγες ημέρες νωρίτερα, ευνοεί συναντήσεις και συζητήσεις για τα παραπάνω.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι επίσης ένα φεγγάρι ιδανικό για να αφουγκραστείς το σώμα σου και τις αισθήσεις σου. Να γειωθείς και να έρθεις σε επαφή με τη φύση.

Νιώσε την ηρεμία. Νιώσε τη γαλήνη στο θρόισμα των φύλλων και αφέσου για λίγο στο απλό. Τελετουργικά είναι ένα φεγγάρι μαγικό για να θέσεις προθέσεις μακροπρόθεσμες, οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν αργά, σταθερά και σε εναρμόνιση με τις βαθύτερες αξίες σου.

Ο Άρης από το Ζώδιο του Καρκίνου είναι σε μια βοηθητική όψη εξαγώνου με τη Νέα Σελήνη και διαισθητικά νιώθεις ότι είναι πράγματι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσεις μπροστά. Φροντίδα και πρακτικότητα ενώνονται και προσφέρουν ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις θέματα συναισθηματικά. Νιώθεις ότι έχεις ορμή, όρεξη και θάρρος για να φροντίσεις σχέσεις και να θέσεις τις βάσεις για τις επιθυμίες σου.

Ο Δίας έχει μόλις μπει στο Ζώδιο του Ταύρου και ενώ μακροπρόθεσμα ευνοεί μια ανάπτυξη σταθερή και ασφαλή, στο χάρτη της Νέας Σελήνης αυτής είναι σε όψη τετραγώνου με τον Άρη.

Είναι ακριβώς ο υπερβολικός ενθουσιασμός αυτό που θα πρέπει να προσέξεις. Όλα θα γίνουν… αλλά ο Ταύρος είναι ένα Ζώδιο που πάει αργά. Το Φεγγάρι αυτό σου ζητάει να κάνεις το πλάνο, να κάνεις το πρώτο βήμα και να έχεις επιμονή, αλλά και να μείνεις μακριά από πείσμα και βιασύνες. Οι φιλοδοξίες σου και τα θέλω σου θα συναντήσουν εμπόδια και το να επιμείνεις πεισματικά μόνο κούραση μπορεί να φέρει.

Δύο ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, ένα ταυ-τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη, που μόλις θα έχει μπει στο Ζώδιο του Λέοντα, το Δία από τον Ταύρο, και τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο είναι το τεστ σου.

Ο σχηματισμός αυτός δίνει τεράστια δυναμική σε ότι θέλεις να καταφέρεις αλλά φέρνει και αντιστάσεις που θα πρέπει να καμφθούν με την πάροδο του χρόνου. Είναι ιδανικός εφόσον χρησιμοποιήσεις την ενέργειά του σαν ένα δυναμό εσωτερικής πίστης στις φιλοδοξίες σου και στο τελικό αποτέλεσμα, ΑΛΛΑ θα έχει το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα, αν εξωτερικεύσεις, πείσμα, ανυπομονησία ή ακόμα και διάθεση να πιέσεις και να χειραγωγήσεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις γρηγορότερα.

Απλά αργά και σταθερά είναι η σοφή επιλογή για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το αποκλίνων τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου έχει ήδη δώσει την έμπνευση και το όραμα. Τα εξάγωνα που κάνουν Ήλιος και Σελήνη επίσης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, σε γεμίζουν και σε εμπνέεουν από την ίδια την επαφή με τη φύση, από την ικανοποίηση των αισθήσεων, από τις μικρές απολαύσεις.

Η χαρά βρίσκεται στην απλότητα και την ηρεμία. Το πρώτο σου μέλημα, να είναι το να έχεις την ησυχία σου. Να διατηρείς την ηρεμία σου, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη όπως και η αξία σου.

Είσαι το δοχείο. Είσαι ο Αμφορέας των ενεργειών που ρίχνει το φεγγάρι αυτό με τις όψεις του. Διάλεξε τι “Δοχείο”, υπο-δοχέας ενεργειών θέλεις να γίνεις και το ποιες ενέργειες θα διατηρήσεις μέσα στο σώμα σου και στην ψυχή σου.

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να ανανεώσει την υλική και συναισθηματική σου αξία, και να σε γεμίσει αν είσαι ορθά δεκτικός και δεκτική με υπομονή, επιμονή, ευαισθησία και την απαραίτητη αντίληψη χειρισμών, ώστε να έχεις ουσιαστικότερη επικοινωνία και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες.

Να βρεις την υλική και συναισθηματική ασφάλεια που αποζητάς μέσα σου, και κατά συνέπεια, να τη βρεις επίσης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Να θυμάσαι… Απλά αργά και σταθερά.

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.