ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας και ανάλογα με τον σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Λειτουργεί θετικά για ΟΛΑ τα Ζώδια και λίγο περισσότερο για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες, και Υδροχόους των πρώτων ημερών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 και από 8° έως 12° των παραπάνω Ζωδίων.


Μια πανέμορφη Νέα Σελήνη πραγματοποιείται περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα στις 24 Νοεμβρίου. Είναι επιτέλους(!) ένα θετικό και ελπιδοφόρο Φεγγάρι το οποίο υπόσχεται πολλά.

Η Νέα σελήνη γίνεται στις 1°37’ στο Ζώδιο του Τοξότη, ένα Ζώδιο το οποίο κυβερνάται από τον πλανήτη Δία, και το οποίο είναι αισιόδοξο, φιλικό, πρόσχαρο, και γεμάτο με την σπίθα της ατέρμονης εξερεύνησης.

Είναι περιπλάνηση σε ορίζοντες που διευρύνουν το Νου και μας ανοίγουν τα μάτια. Είναι η περιπλάνηση σε κάθε στενό και κάθε σοκάκι σε ένα πρωτόγνωρο, κοσμοπολίτικο, μποέμ ή εξωτικό περιβάλλον, γεμάτο κόσμο χρώματα, εμπειρίες και κάθε τι το καινούριο έτοιμο να εμφανιστεί πίσω από τη γωνιά.

Αυτή την σπίθα ενθουσιασμού σαν να είμαστε ταξιδιώτες σε νέα τοπία και γεωγραφίες, φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη. Γεωγραφίες ψυχικές, νοητικές και ρεαλιστικές και κάνουμε το πρώτο βήμα σ’ ένα δρόμο που οδηγεί εκεί που λαχταράμε.

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο και γεμίζουμε με ενθουσιασμό, θετική διάθεση, αισιοδοξία και όρεξη για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας. Είναι τώρα η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι με όρεξη, αισιοδοξία ακόμα και λίγο ρίσκο, αλλά και να απολαύσετε ανανέωση και ελευθερία στον τομέα που η Νέα Σελήνη πέφτει στο Ωροσκόπιό σας!

Μετά το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε με τις Εκλείψεις, αλλά και την συνάθροιση Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης στο Σκορπιό, έρχονται και πάλι η χαρά και η διασκέδαση. Γελάμε περισσότερο, και χαιρόμαστε περισσότερο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Το πολύ θετικό που έχει αυτή η Νέα Σελήνη είναι ότι ο Δίας που είναι κυβερνήτης των δύο Φωτών, είναι συνάμα σε όψη τριγώνου μαζί τους! Κάτι που υπερτονίζει τα χαρακτηριστικά του Τοξότη αλλά και που δίνει εύνοια στο νέο σπόρο που φυτεύεται με αυτό το Φεγγάρι!

Είναι μια όψη που φέρνει καλή διάθεση και ευεξία. Δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Ευνοεί τα επαγγελματικά μας αλλά και την συναισθηματική μας ασφάλεια. Μας γεμίζει με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και το κυριότερο φέρνει ευκαιρίες και τύχη!

Είναι επίσης μια όψη ιδανική για μητρότητα και για πολλές από εσάς που πέφτει στον 5ο οίκο σας και σε σύνοδο με προσωπικό πλανήτη είναι ιδανική για γονιμότητα και σύλληψη εφόσον το επιθυμείτε!

Ευνοείται επίσης κάθε τι που έχει να κάνει με σπουδές, υποτροφίες, εξετάσεις, δικαστικά θέματα, εκδόσεις, βιβλία και εταιρική η επιχειρησιακή εξωστρέφεια.

Τώρα σε μία περισσότερο ψυχολογική και φιλοσοφική προσέγγιση του πως μπορεί να επιδρά θετικά η όψη αυτή του Δία με τη Νέα Σελήνη, ας σταθούμε λίγο στο γεγονός ότι ο Δίας γυρνάει σε ορθόδρομη πορεία μία ημέρα μετά την πραγματοποίησή της.

Αυτό σημαίνει ότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα ηθικών ή φιλοσοφικών αναζητήσεων, ολοκληρώνονται πλέον οι απαραίτητης ζυμώσεις μέσα μας και με τη Νέα Σελήνη αυτή γίνεται μια νέα αρχή σε νοοτροπίες, στάσεις ζωής, κοσμοθεωρίας και αντίληψης.

Ψυχολογικά αυτό σηματοδοτεί μια Ανάταση, εφόσον όλο το προηγούμενο διάστημα, από τις αρχές Αυγούστου και μέχρι σήμερα, πήραμε τις διδαχές του Δία.

Καταλάβαμε δηλαδή το που γινόμαστε υπερβολικοί, καλλιεργήσαμε τις ηθικές ποιότητες μέσα μας, και στοχεύσαμε στο ωφέλιμο για την ψυχή μας. Με τη Νέα Σελήνη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα, περισσότερη ελπίδα και περισσότερη πνευματικότητα.

Υπάρχει και μια ακόμη “σύμπτωση” στους συμβολισμούς που κρύβει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Ο Τοξότης είναι ένα Ζώδιο που συνδέεται μυθολογικά με τον Κένταυρο Χείρωνα ο οποίος ήταν δάσκαλος και σοφός και στόχευε στην υπέρβαση της ζωώδης φύσης και την ανάταση προς ανώτερη γνώση.

Στη Νέα Σελήνη αυτή ο Αστεροειδής Χείρωνας από τον Κριό, ο οποίος μοιράζεται ως αστρολογικό αρχέτυπο τον ίδιο μυθολογικό συμβολισμό και την ίδια προέλευση με το Ζώδιο του Τοξότη, είναι σε όψη τριγώνου με τη σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης που βρίσκονται στον Τοξότη.

Αυτός ο διπλός και παράλληλος συμβολισμός, κρύβει μια πανέμορφη υπόσχεση Θεραπείας που έρχεται μαζί με τη Νέα Σελήνη. Θεραπείας νοητικής και συναισθηματικής σαν επιστέγασμα των μαθημάτων που μας έδωσε ο Δίας.

Έχει σοφία γεμάτη με κατανόηση. Είναι ανανέωση της οπτικής μας με μια νέα προοπτική μέσα από μαθήματα και εμπειρίες πόνου που βιώσαμε στο παρελθόν και οι οποίες μας κάνουν τώρα περισσότερο ευαίσθητους στον πόνο των άλλων αλλά και περισσότερο ικανούς να σκύψουμε πάνω από τα δικά μας τραύματα και να τα θεραπεύσουμε.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η ολοκλήρωση ενός κύκλου θεραπείας που ξεκίνησε πέρυσι τον Δεκέμβριο. Θεραπείας και ανώτερης κατανόησης, που έρχονται τώρα σαν αποτέλεσμα μέσα από:

  • τις εμπειρίες που ζήσαμε από τότε -κάτι που συμβολίζει ο Τοξότης,
  • την ηθική αξιολόγηση των εμπειριών αυτών – κάτι που συμβολίζει ο Δίας καθώς ορθοδρομεί,
  • την επιλογή μας να διατηρούμε μια υψηλότερη θεραπευμένη εκδοχή του εαυτού μας – κάτι που συμβολίζει ο Χείρωνας.

 

Πραγματικά καταπληκτική, αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι, τυχερή, ευοίωνη, ανανεωτική, ενθουσιώδης, αλλά είναι και η αρχή για ένα πνευματικό ταξίδι που θα φέρει μεγαλύτερο νόημα και σκοπό στη ζωή μας και θα ανανεώσει την εσωτερική μας ενέργεια.

Κάντε το πρώτο βήμα στο μονοπάτι…για νέα τοπία, έξω και μέσα σας!

Εύχομαι μια υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR