ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι γενικά ευνοϊκή και επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας και ανάλογα με τον σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Θα επηρεάσει περισσότερο ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, των πρώτων ημερών ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 των παραπάνω Ζωδίων.

Είναι ιδιαίτερα θετική για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ των πρώτων ημερών ή για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες από 0° έως 4 των παραπάνω Ζωδίων.


­
Μια δυναμική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 21 Ιανουαρίου στις 22.53 το βράδυ. Είναι μια Νέα Σελήνη που φέρνει τον άνεμο της αλλαγής και μας κινητοποιεί θετικά παρουσιάζοντας ευκαιρίες και εύνοια σε νέα ξεκινήματα αλλά και η οποία κρύβει ένα σκοτεινό δυναμισμό ο οποίος θέλει προσοχή.

Είναι στο Ζώδιο του Υδροχόου που γίνεται αυτή η Νέα Σελήνη, ένα Ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της γνήσιας και ανεπιτήδευτης έκφρασης μας. Ένα πλανήτη ο οποίος φέρνει αλλαγές και μας ωθεί να αφήσουμε πίσω μας ότι μας κρατάει στο παρελθόν ώστε να προχωρήσουμε προς το μέλλον.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στο επίκεντρο φέρνει την κοινωνική δικτύωση, τις φιλίες, τις ελπίδες και τα ιδανικά για το μέλλον, την καινοτομία, αλλά και το πως μπορούμε να βαδίσουμε σε ένα κοινό σκοπό και ένα κοινό μέλλον μαζί με τους σημαντικούς άλλους.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στην 01°32’ του Υδροχόου, πολύ κοντά στην μοίρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο, στις 21/12/2020. Είναι έτσι μια Νέα Σελήνη η οποία έχει την σπορά της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης η οποία συνδυάζει στέρεες βάσεις, υπευθυνότητα και έχει και εύνοια.

Θέματα οικονομικά, φιλοσοφικά, πνευματικά, ιδέες, ή καταστάσεις που σας βοήθησαν καθώς προχώρησαν οι πρώτοι δύο μήνες του 2021, κάποιες αποφάσεις τις οποίες πήρατε τότε, ή θετικά γεγονότα που συνέβησαν, αποκτούν και πάλι στο σήμερα με τη Νέα Σελήνη αυτή, μια καινούρια και ευνοϊκή δυναμική. Είναι σαν να ανεβαίνετε ένα ακόμα σκαλί προς την ανάπτυξη σας.

Έχει εύνοια και εξέλιξη η Νέα Σελήνη, γιατί επιπρόσθετα με το παραπάνω ο Δίας σχηματίζει ένα εξάγωνο με τα δύο φώτα από το Ζώδιο του Κριού.

Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, πρωτοπορία, πρόοδος, αισιοδοξία, εύνοια και ευκαιρίες εμφανίζονται για τον τομέα (οίκο) τον οποίο η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί στο Ωροσκόπιό σας.

Ότι καινούριο σας φέρει αυτό το φεγγάρι, οι ιδέες που θα γεννήσει, οι συνειδητοποιήσεις που θα σας προκαλέσει, θα έχουν αλήθεια, διάθεση ανανέωσης και θα αφορούν την προσωπική ελευθερία έκφρασης μέσα από σημαντικές επιλογές.

Μαζί με αυτά όμως, καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κρύβει ένα υποβόσκον υπαρξιακό στοιχείο. Θα πρέπει να γίνει πρώτα μια μικρή κάθαρση μέσα σας, να αναγνωρίσετε αν αυτό που θέλετε είναι απλά απωθημένο ή αν είναι ουσιαστική και βαθιά επιθυμία που συνάδει με την εξέλιξή σας. Να δείτε τι κομμάτι του είναι εγωιστικό και τί είναι πραγματικά μεταμορφωτικό.

Θα πρέπει να δείτε αν οι σημαντικοί άλλοι, η σχέση σας, κάποιοι ή κάποιες από τους φίλους σας, ή ακόμα και κάποιοι ευρύτεροι κύκλοι στους οποίους είστε, σας κάνουν να νιώθετε δυνατοί και δυνατές ή αν όχι. Αν όχι τότε η ανανέωση είναι στο να ξεπεράσετε τους φόβους σας, και να ανακαλύψετε το θησαυρό της κρυμμένης δύναμής μέσα σας. Καλύτερα μόνοι και μόνες, σόλο, ή με τους λίγους αυτούς που μοιράζεστε πραγματικά κοινά πάθη, και μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγηση.

Είπαμε είναι Νέα Σελήνη της προσωπικής ελευθερίας και της ατομικής έκφρασης αυτή.

Βοηθητικά στην Νέα Σελήνη ο Άρης σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο από το Ζώδιο των Διδύμων με τον Ήλιο και τη Σελήνη.
Επιτέλους ο Άρης, ο οποίος μετά από δύο μήνες κινείται σε ορθή πορεία και πάλι, βοηθά στη λήψη αποφάσεων, σας ανανεώνει συναισθηματικά αλλά και σωματικά, και επιτέλους σας ωθεί σε δράση και ενεργητικότητα.

Δράσεις συλλογικές, πολιτικές και οτιδήποτε γίνεται μέσα σε ομάδες ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη αυτή. Στα προσωπικά σας συζητήσεις σε πνεύμα φιλικό και συνεργασίας, θα ανανεώσουν τις σχέση σας και θα καθαρίσουν μια και καλή τυχόν λεκτικά αποστήματα που μαζεύτηκαν τους προηγούμενους μήνες και δημιούργησαν εντάσεις.

Χρειάζεται λίγο περισσότερη προσοχή με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, σε όσους και όσες από εσάς έχετε έντονο το στοιχείο του Αέρα στο χάρτη σας, ή έχετε έλλειψη στο στοιχείο του Νερού.

Αυτό γιατί πέντε πλανήτες στη Νέα Σελήνη αυτή είναι σε ζώδια Σταθερά, πέντε στο στοιχείο του Αέρα, και στο χάρτη έχουμε έντονη την έλειψη του στοιχείου του Νερού κάτι που φέρνει ακαμψία σε αντιλήψεις και πολύ αντικειμενικοποίηση των συναισθημάτων.

Επειδή στη Νέα Σελήνη αυτή η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο, για εσάς που δεν έχετε έντονο το νερό ή το μεταβλητό στο χάρτη σας, θέλει προσοχή ώστε να μην υπερβάλετε και να δείτε ψυχρά και εγκεφαλικά τις καταστάσεις, απομακρυσμένα από τα συναισθήματα, κάτι που συνηθίζει ο Υδροχόος.

Καλό το Σπαθί του Νοητικού αλλά ας το χρησιμοποιήσετε για να ξεκαθαρίσετε το συναισθηματικό τοπίο από ιστούς αράχνης και κλαδιά, και να θέσετε βάσεις να ξανα-ανθίσει η σχέση σας και όχι για να πληγώσετε, να πληγωθείτε και να παγώσετε τις καρδιές σας.

 

Εύχομαι μια υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας­

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR