ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019: Το χτίσιμο του Καθεδρικού

Sharing is caring:

NEW MOON IN AQUARIUS 4 FEBRUARY 2019 GR


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 15°45’ του ζωδίου του Υδροχόου και θα επηρεάσει θετικά Υδροχόους, Ιχθύες και Αιγόκερους, καθώς επίσης και Διδύμους και Ζυγούς, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 13°–17° των παραπάνω Ζωδίων.


Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 4 Φεβρουαρίου στο Ζώδιο του Υδροχόου.

Πρόκειται για ένα φεγγάρι το οποίο λειτουργεί σαν το δυναμό που προωθεί την εξέλιξη και μας σπρώχνει μπροστά. Ένα φεγγάρι το οποίο θέτει από τώρα τα θεμέλια για τη μελλοντική μας ανάπτυξη.

 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί την ιδανική περίοδο για ενάρξεις, τον κατάλληλο καιρό για να ξεκινήσουμε κάτι. Ειδικά όταν η Νέα Σελήνη γίνεται στο Ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και το να κάνουμε σχέδια με γνώμονα το μέλλον.

Το Ζώδιο του Υδροχόου γίνεται δημιουργικό μέσω της έκφρασης της ανάγκης του να υπηρετήσει την ανθρωπότητα. Είναι δημιουργικό, όχι με τον τρόπο που είναι τα έργα ενός μεμονωμένου καλλιτέχνη, έργα που σχετίζονται τη ζωή του και αποτελούν εικόνες και σύμβολα των προσωπικών του εμπειριών.

Είναι δημιουργικό με τον τρόπο που μια συλλογική προσπάθεια είναι δημιουργική.  Ως ένα σύνολο από ιδέες και από μόχθο που μοιράζονται όλοι για ένα κοινό σκοπό.

 

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι σαν το χτίσιμο ενός Καθεδρικού Ναού.

Για το αμερόληπτο και εξαιρετικά εγκεφαλικό Ζώδιο του Υδροχόου, η δημιουργία προέρχεται από την εργασία των πολλών, και μοιάζει με τη διαδικασία της κατασκευής ενός Καθεδρικού ναού. Είναι η κοινωνία που ενώνεται σε μια προσπάθεια για να αποδώσει φόρο τιμής σε μια ιδέα που την ξεπερνά, και ορμώμενη  από υψηλότερους σκοπούς. Είναι κοινή λογική και αίσθηση που κοιτάζει προς ένα κοινό μέλλον.

Το σχέδιο του ναού μπορεί να είναι η σύλληψη ενός μόνο ατόμου, του αρχιτέκτονα που έχει κάνει τα σχέδια, αλλά συμπεριλαμβάνει τα έργα πολλών καλλιτεχνών. Ζωγράφοι, γλύπτες, ξυλουργοί, χτίστες, κατασκευαστές εκκλησιαστικών οργάνων, όλοι συνεισφέρουν το κομμάτι τους, και έτσι όταν ο ναός ολοκληρωθεί αποτελεί ένα μνημείο συλλογικής εργασίας και συνεργασίας.

NEW MOON IN AQUARIUS 4 FEBRUARY 2019 GR

 

Το πλέγμα των όψεων και των ευκαιριών

Ο Ήλιος και η Σελήνη, ενώ είναι σε σύνοδο στις 4 Φεβρουαρίου, δεν δέχονται καμιά σκληρή όψη. Κάνουν μια όψη συνόδου με τον Ερμή και αρμονικές όψεις με τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε όψη συνόδου με τον Ερμή: Ο Ερμής στον Υδροχόου συσσωρεύει ιδέες και μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργικός γεννώντας πρωτότυπες ιδέες και concepts. Αυτή η όψη μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά αρκεί να μην είμαστε αμετακίνητοι στις ιδέες μας ή ισχυρογνώμονες και να παραμείνουμε ανοιχτοί και ευέλικτοι και στις απόψεις των συνεργατών μας.

Οι άλλες όψεις είναι ένα εξάγωνο και τέσσερα ημιεξάγωνα.

Τα εξάγωνα φέρνουν ευκαιρίες που μπορούν να εκδηλωθούν αλλά απαιτούν και προσπάθεια από την πλευρά μας.

Τα ημιεξάγωνα είναι η αρχή της συνειδητοποίησης ότι υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες. Λειτουργούν ως μικρά προαισθήματα που στρέφουν την προσοχή μας σε κάτι με το οποίο μπορεί να μην νιώθουμε εξοικειωμένοι, αλλά που μπορεί να είναι χρήσιμο. Πιθανά να τα νιώθουμε αρχικά σαν μικροενόχληση που την αγνοούμε, αλλά που τελικά αποδεικνύεται ότι μας έδειξε κάτι σημαντικό.

Τα ημιεξάγωνα αυτής της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο είναι οι καμάρες που στηρίζουν τον μεγαλοπρεπή θόλο του Καθεδρικού μας.

  • Ήλιος στον Υδροχόο σε ημιεξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω: Δείχνει συνειδητοποίηση για κοινούς στόχους που μπορούν να μας δώσουν κύρος και σεβασμό, αρκεί να μπορέσουμε να αποδεχθούμε την εποικοδομητική κριτική των άλλων στις δικές μας ιδέες.
  • Ήλιος στον Υδροχόο σε ημιεξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες: Είναι ο συντονισμός μας με υψηλότερες δονήσεις που μπορούν να εμπνεύσουν. Αυτή η έμπνευση θα είναι πολύ παραγωγική εφόσον χρησιμοποιηθεί ακριβώς για να εξυπηρετήσει τις κοινές προσπάθειες όλων.
  • Σελήνη στον Υδροχόο σε ημιεξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω: Αισθανόμαστε την αναγκαιότητα που έχει το να μπορούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Εμφανίζεται δυνατότητες στο να επιδείξουμε ώριμη στάση προς χάρη του κοινού συμφέροντος.
  • Σελήνη στον Υδροχόο σε ημιεξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύες: Αισθανόμαστε τα vibes του συλλογικού και προσεγγίζουμε την εμπειρία της συνεργασίας διαισθητικά. Υπάρχει δυναμικό στον να χτίσουμε την αίσθηση της ομάδας.

NEW MOON IN AQUARIUS 4 FEBRUARY 2019 GR

Όλα αυτά τα μικρά αλλά πολύ σημαντικά ημιεξάγωνα συνδέονται με την όψη του Κρόνου σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική όψη επειδή συνδέει δύο πλανήτες που βρίσκονται ο καθένας στο ζώδιο που κυβερνά.

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθύες και έτσι οι δύο πλανήτες εκφράζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας έμφαση σε ένα μοτίβο κατασκευής (Κρόνος) ενός ιδανικού (Ποσειδώνα). Είναι μια όψη που αφορά πραγματικά εμπνευσμένους στόχους και η οποία παρουσιάζει απτές ευκαιρίες ώστε τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα.

Το γεγονός ότι αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται ταυτόχρονα σε όψεις ημιεξαγώνου με τη Νέα Σελήνη βοηθά, ώστε οι όποιες ιδέες προκύψουν τώρα να μπορέσουν να υλοποιηθούν.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι η πρωτοτυπία σε αυτό που μας αρέσει και η ευκολία με την οποία αποδεχόμαστε νέες έννοιες.

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Άρη μας ωθεί σε δράση γεμάτη ζήλο.

Το τετράγωνο που κάνει ο Άρης με τον Πλούτωνα είναι η ισχυρή ορμή που τροφοδοτεί τις διαθέσεις μας, είναι η επιμονή και η εστίασή μας στον καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Είναι η δύναμη πίσω από το χτίσιμο του νέου, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε ώστε να χρησιμοποιήσουμε την ασταμάτητη δύναμη που αντιπροσωπεύει αυτό το τετράγωνο, εποικοδομητικά και εντελώς απογυμνωμένα από εγωιστικές επιθυμίες.

 

Επίλογος

Οι όψεις γύρω από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι σαν ένα υποστηρικτικό δίχτυ που μας επιτρέπει να μοιραστούμε το όνειρό μας με άλλους.

Μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι υπάρχει κοινό έδαφος και ευκαιρίες εάν δουλέψουμε και συνεργαστούμε έχοντας τους ίδιους στόχους και προς ένα κοινό σκοπό.

Φέρνει συνειδητοποίηση για δυνατότητες δημιουργίας συνεργασιών και σχέσεων που παρόλο που θα εξυπηρετούν το κοινό συμφέρον θα μας επιτρέπουν ταυτόχρονα να εκφράζουμε την πρωτοτυπία μας.

 

Απολάυστε λοιπόν αυτή τη Νέα Σελήνη και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο!

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR