ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 Ιουνίου 2023 στις 07:37 το πρωί στις 26°43’ του Ζωδίου των Διδύμων.

Μας επηρεάζει όλους ανεξάρτητα Ζωδίου και ανάλογα με τον οίκο στον οποίο πέφτει στον αστρολογικό μας χάρτη, και περισσότερο ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ οι οποίοι είναι γεννημένοι το τελευταίο πενθήμερο του Ζωδίου τους ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο σας μεταξύ των μοιρών 25°00′ – 29°59’ στα παραπάνω Ζώδια.

 

Όπως κάθε Νέα Σελήνη και αυτό είναι ένα φεγγάρι το οποίο φέρνει συνειδητοποιήσεις και σηματοδοτεί μια αρχή η μια επανεκκίνηση. Καθώς γίνεται στο Ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο όπου τα μηνύματα, οι επικοινωνία και οι συνομιλίες θα έχουν σημαντικό ρόλο.

Όμως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη γίνεται μέσα σε ένα πλέγμα από σημαντικές όψεις οι οποίες δίνουν μια εντελώς άλλη χροιά σε όλα τα παραπάνω.

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σχηματίζει όψη τετραγώνου με τα δύο φώτα. Η αίσθηση είναι φαντασιακή. Το συναίσθημα απατηλό. Υπάρχει έντονα η τάση για επικοινωνία αλλά δε λείπουν και κάποιες σκέψεις…μυστικές.

Το Ζώδιο των Διδύμων ανοίγει εύκολα συζητήσεις ή στέλνει μηνύματα και αυτό το κάνει με αρκετά χαριτωμένη και ανάλαφρη διάθεση σε μια ανταλλαγή λέξεων που μοιάζει περισσότερο με φλερτ ή παιχνίδι. Καθώς ο Ποσειδώνας κάνει το τετράγωνό του με τα Φώτα, εύκολα καταλαβαίνουμε ότι οι σκέψεις γίνονται μύχιες.

Κρυφές. Φαντασιακές.

Η κρίση μας θολώνει και αδυνατούμε να δούμε καθαρά τις επιλογές μας. Μοιάζει να θέλουμε κάτι νέο αλλά να μην είμαστε σίγουροι για αυτό ή για το πώς θα το καταφέρουμε. Οι απογοητεύσεις δε θα λείψουν για αυτό θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι τα γεγονότα και οι καταστάσεις δεν θα είναι αυτό που φαίνονται.

 

Προκαλεί διλήμματα η Νέα Σελήνη αυτή η οποία γίνεται επίσης σε ΣΥΝΟΔΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ με τον Αστεροειδή Ήρα. Ο Αστεροειδής βρίσκεται στις 27°31’ των Διδύμων και δέχεται και αυτός τετράγωνο ιδιομοιρίας από τον Ποσειδώνα.

Η Ήρα είναι το αρχέτυπο της συζύγου, της σεβάσμιας και κοινωνικά αποδεκτής παντρεμένης συντρόφου και συνδέεται αστρολογικά με το θεσμό του γάμου και τον έγγαμο βίο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι με τη Νέα Σελήνη αυτή η Ήρα αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για το γάμο της και σαγηνεύεται από μηνύματα και απατηλές προσδοκίες.

Δεν είναι μόνο τα παραπάνω όμως που συνθέτουν ένα σκηνικό που θα επηρεάσει έντονα γάμους και σχέσεις.

Άλλοι δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΙ Αστεροειδείς βρίσκονται σε αντίθεση μεταξύ τους και μάλιστα βρίσκονται στην μοίρα 28° του Ζωδίου τους. Κάνουν δηλαδή στενές όψεις και με την Νέα Σελήνη, και με τον Ποσειδώνα και με την Ήρα.

Ο Αστεροειδής Εστία από την 28°03’ του Ταύρου είναι σε αντίθεση με τον Αστεροειδή Cupido στις 28°21 του Σκορπιού -έναν από τους σημαντικότατους αστεροειδής που μελετώ για ερωτικές υποθέσεις, και ο οποίος σχετίζεται με τον έρωτα όταν αυτός εκφράζεται σα πόθος ή σαν ξεμυάλισμα με το αντικείμενο του πόθου μας.

 Απέναντι από την Εστία που συμβολίζει το Ιερό Σπίτι, την Οικεία και την άσβεστη φλόγα της οικογενειακής θαλπωρής, ο συμβολισμός είναι πρόδηλος αφού η ασφάλεια και η γαλήνη της εστίας απειλείται από το γεμάτο επιθυμία Σκορπιονικό ξεμυάλισμα και την ερωτική εμμονή.

Προσθέστε σε αυτό και το γεγονός ότι η παραπάνω αντίθεση πέφτει με διχαστικές και διλημματικές όψεις επάνω στην Νέα Σελήνη και την Ήρα, ενώ κάνει όμορφο σχηματισμό εξαγώνου και τριγώνου με τον απατηλό Ποσειδώνα, και ένας φαντασιακός ρομαντισμός συνδυασμένος με ερωτική επιθυμία, συνθέτουν εύκολα ένα τοπίο στο οποίο θέματα πίστης ή… απιστίας(!) στις σχέσεις εμφανίζονται για να μας προβληματίσουν.

 

Αν βάλουμε στο όλο μίγμα και το γεγονός ότι η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται σε σύνοδο, και θα συνεχίζουν να πλησιάζουν μεταξύ τους, στο φλογερό Ζώδιο του Λέοντα, το οποίο αποζητά να πάρει προσοχή, τότε καταλαβαίνουμε ότι σχέσεις, σκέψεις, πίστη, απιστία, ξεμυάλισμα, φλερτ, επικοινωνία, κρυφή ή φανερή, και μια έντονη ερωτική επιθυμία γίνονται όλα ένα μπλεγμένο κουβάρι…

Είτε ο πειρασμός έλθει απ’ έξω, είτε προκύψει ως πιθανή επιλογή επειδή κάποιος ή κάποια είναι σε μια σχέση η οποία τον απογοητεύει το τελευταίο διάστημα, εδώ έχουμε μια Νέα Σελήνη η οποία θα δοκιμάσει σχέσεις και γάμους καθώς ένα απατηλό πέπλο αμφιβολίας και μια ανάγκη για να βιώσουμε κάτι καινούριο, θα κάνει δυσδιάκριτες τις επιλογές μας και θα μας φέρει διλήμματα.

Νέες γνωριμίες για όσους και όσες είναι ελεύθεροι που τυχόν θα προκύψουν, θα είναι φαινομενικά πολλά υποσχόμενες, αλλά με μια καλύτερη ματιά θα αποδειχθούν ότι είναι διαφορετικές από αυτό που φαίνονται…

Προσοχή επίσης σε κάθε τι που θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε με αυτή τη Νέα Σελήνη και θα πρότεινα  καλύτερα να πάρουμε περισσότερο χρόνο προτού το αποφασίσουμε ώστε να το μετρήσουμε καλύτερα.

Χρόνο καθώς ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  με τη Νέα Σελήνη και καθώς θα κινείται ανάδρομα στη συνέχεια θα φέρει στην επιφάνεια Καρμικά μαθήματα για το τι θα  πρέπει να αναθεωρήσουμε ή να επανεξετάσουμε.

Είναι μια ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σύνθετη Νέα Σελήνη η οποία ενώ από τη μία θα μας ΔΕΛΕΑΣΕΙ, από την άλλη μπορεί να μας οδηγήσει σε σημαντικές και βαθιές συνειδητοποιήσεις και να μας επιτρέψει τελικά και σε δεύτερο χρόνο να πάρουμε ορθές αποφάσεις ή να κάνουμε παραγωγικά νέα ξεκινήματα στη ζωή μας.

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.