ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 30 MAIOY 2022


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 09°03′ του Ζωδίου των Διδύμων και λειτουργεί ΘΕΤΙΚΑ για όλους και όλες, αλλά λίγο περισσότερο για ΚΡΙΟΥΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΖΥΓΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του πρώτου δεκαημέρου.

Επίσης σε όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας, κοντά στις μοίρες 7°–11° των παραπάνω Ζωδίων.

Θέλει σύνεση χωρίς βιασύνες και ρίσκα, για ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, γεννημένους στο μέσο του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου, κοντά στις μοίρες 25°–27° των παραπάνω Ζωδίων.


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Αυτό το Φεγγάρι στους Διδύμους είναι ανέγγιχτο, είναι καθάριο. Έχει εντελώς καθαρή την ενέργειά του και ενώ είναι σιωπηλό, ταυτόχρονα μιλάει πολύ και το μήνυμά του είναι ξεκάθαρο.

Η αμφίσημη και δισυπόστατη αυτή κατάσταση, που χαρακτηρίζει αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι ταιριαστή με το ζώδιο των Διδύμων (!) στο οποίο πραγματοποιείται και έρχεται ως αποτέλεσμα αρκετών αστρολογικών στοιχείων.

Το κύριο και ΠΟΛΥ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της Νέας Σελήνης στους Διδύμους είναι ότι, αν κοιτάξουμε τον χάρτη, δεν σχηματίζονται σημαντικές όψεις με τα Δύο Φώτα (τον Ήλιο και τη Σελήνη).

Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια του Φεγγαριού είναι ΑΝΟΘΕΥΤΗ και ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ από τους υπόλοιπους πλανήτες.

Από το Ζώδιο των Διδύμων είναι μια ενέργεια που φέρνει μια ξεκάθαρη συνειδητοποίηση. Είναι μια ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ σύλληψη. Είναι παρθένες ιδέες αλλά και ξεκάθαρα συναισθήματα έτοιμα να επικοινωνηθούν.

Είναι ΚΑΘΑΡΙΟ και ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟ το ΜΗΝΥΜΑ της.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ !

 


Είναι ένα που φεγγάρι διαμορφώνει ένα νέο τρόπο αντίληψης στον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά, και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου επικοινωνίας με τους σημαντικούς άλλους.

Όλη αυτή η φρέσκια και ατόφια ενέργεια υπάρχει και για άλλους επιπλέον αστρολογικούς παράγοντες.

Είναι η πρώτη Νέα Σελήνη μετά τις εκλείψεις αλλά και η πρώτη Νέα Σελήνη μετά από αρκετό καιρό, όπου τα δύο Φώτα έχουν αποδράσει επιτέλους από όλους τους υπόλοιπους πλανήτες, οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ Αιγόκερου και Ταύρου.

Είναι σαν να βγαίνουν Ήλιος και Σελήνη από τον κλοιό, και να βρίσκονται επιτέλους ελεύθερα στο ζώδιο της επικοινωνίας και της έκφρασης, για να πουν επιτέλους κάτι που εδώ και καιρό έκρυβαν, επεξεργάζονταν, ή φοβόντουσαν να πουν.

Και στέκονται επάνω στη μοίρα ενός πολύ ισχυρού και γενικά ευνοϊκού άστρου, τον Aldebaran, ένα από τα δεκαπέντε Behenian Άστρα, έναν από τους τέσσερεις Βασιλικούς Αστέρες.

Ο Aldebaran είναι συνδεδεμένος με την ενέργεια του Άρη και με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και σύμφωνα με την αστρολογική θεωρία φέρνει τιμές, ευφυΐα, δόξα, αξιοπρέπεια, θάρρος, αξιώματα και πλούτη αν και λόγω της δυναμικής του φύσης, χρειάζεται περίσκεψη για να διαρκέσουν.

 


Η Νέα Σελήνη γίνεται παράλληλα με την πολύ έντονη ενεργειακά σύνοδο του Δία με τον Άρη στον Κρίο.

Μια σύνοδο ιδανική για νέα ξεκινήματα, για θάρρος, για πρωτοβουλίες, για αποφασιστικότητα και νίκες!

Μια σύνοδος που καθώς μεγενθύνει επίσης και τις αρνητικές ποιότητες του Άρη μπορεί να σημαίνει ευκολία στο θυμό, πολεμική διάθεση, να μας κάνει παράτολμους, θρασείς, ή και έτοιμους να αναλάβουμε υπερβολικά ρίσκα.

Δείτε όμως πως ταιριάζει η ενέργεια της συνόδου με την περιγραφή για τον απλανή αστέρα Aldebaran.

Είναι και οι δύο ενέργειες ένδοξης, δυναμικής αρχής, πρωτοβουλιών αλλά και ανάγκης προσοχής και περίσκεψης.

Και εδώ έρχεται και ταιριάζει τέλεια με τα παραπάνω η θέση του Ερμή, που είναι και ο κυβερνήτης αυτής τη Νέας Σελήνης.

Ανάδρομος στον Ταύρο και πάνω στην μοίρα της Σεληνιακής Έκλειψης της 16ης Μαΐου, μας φέρνει και πάλι αντιμέτωπους με τα θέματα τα οποία ανέκυψαν με την έκλειψη αυτή.

Και ανάδρομος προειδοποιεί και αυτός με τη σειρά του για περίσκεψη, σύνεση, και καλό ζύγισμα καταστάσεων, ειδικά αφού βρίσκεται επάνω στον απλανή Algol και ενεργοποιεί και άλλη μια έκλειψη, αυτή της 19ης Νοεμβρίου του 2021!

Πόση δυναμική κρύβεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη! Είναι ένα κρυστάλλινο φυλαχτό…


Για να συνοψίσω.

Έχουμε μια Νέα Σελήνη που έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, το οποίο μπορεί να είναι και διαισθητικό. Να έρθει από το πουθενά και να ακουστεί μέσα μας σαν φωνή, έκλαμψη η συνειδητοποίηση.

Το μήνυμα, η συνειδητοποίηση, ή το καινούριο που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη έχουν σαφέστατα χαρακτήρα προόδου και ανανέωσης.

Η ενέργεια του καινούριου είναι έντονη, καθάρια και γεμάτη με φρεσκάδα και δυνατότητες να φέρει αποτελέσματα και επιτυχία,  αφού έχει την «ευλογία» και την εύνοια από τον Aldebaran, αλλά και τον δυναμισμό και τα γκάζια της συνόδου Δία – Άρη.

Κάτι λοιπόν παίρνει μπρος σε συνέχεια των εκλείψεων, αλλά θέλει ακόμα προσοχή και σύνεση γιατί όσο ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα πλήρως οι εσωτερικές αναθεωρήσεις που κάνουμε, ή υπάρχουν καθυστερήσεις από εξωτερικούς παράγοντες.

Αυτές, μέχρι να τελειώσει η αδράνεια και η προσκόλληση του Ερμή ανάδρομου από τον Ταύρο, και να έρθει η ευελιξία σκέψης του Ερμή στους Διδύμους όταν θα είναι και  πάλι ορθόδρομος.

Κάτι που θα γίνει  με την επόμενη Πανσέληνο!

Εκεί είναι που θα αρχίσει να τρέχει το πράμα τελικά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι μια αντίφαση όπως όλοι οι Δίδυμοι, αφού είναι γεμάτη με δυναμική ενέργεια χωρίς όμως να είναι το ξεκίνημα τώρα.

Φανταστείτε ότι έχει μέσα της την ενέργεια που έχει ένας δρομέας των 100 μέτρων όσο στέκεται στο βατήρα, έτοιμος να ακούσει την εκπυρσοκρότηση για να αρχίσει να τρέχει, και προσέχει ταυτόχρονα να μην κάνει άκυρη εκκίνηση.

Είναι λοιπόν μια θετική Νέα Σελήνη, με την οποία δεχόμαστε το σπόρο της επίγνωσης, της έκλαμψης, της συνειδητοποίησης, ή απλά που μας ετοιμάζει να κάνουμε ένα σπουδαίο και σημαντικό ξεκίνημα.

Ένα ξεκίνημα απαλλαγμένο από άλλες παρεμβολές.

 


Ναι, κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη ο καθένας και η κάθε μία από εσάς γινόσαστε οι ίδιοι και οι ίδιες ένα Κρυστάλλινο Μήνυμα!

Έτοιμοι πλέον να δονηθείτε με την ίδια σας την ουσία!

Και εφόσον η ΟΥΣΙΑ σας είναι καθάρια… κάθε ξεκίνημα θα είναι επιτυχημένο!

Καλή σας αρχή!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR