ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021: Υποβρύχιο Φιλί

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 23°03’ του ζωδίου των Ιχθύων και θα επηρεάσει θετικά Ιχθύες, Ταύρους και Αιγόκερους, καθώς επίσης και Καρκίνους και Σκορπιούς, οι οποίοι έχουν γεννηθεί στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 21°–25° των παραπάνω Ζωδίων.


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

Μια Μαγικά Ονειρική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 13 Μαρτίου στο Ζώδιο των Ιχθύων και συγκεκριμένα στις 23°03’.

Είναι ένα φεγγάρι βγαλμένο από υπερβατικά πεδία. Έχει μαζί του μια υπόσχεση αναγέννησης, καθώς η ποιότητά του είναι ένας συγκερασμός πνευματικότητας, γαλήνης, και νοητικής ελευθερίας, όλα αυτά συνδυασμένα με νότες καλής ψυχολογικής διάθεσης, ρομαντισμού και ευκαιριών για νέα ξεκινήματα.

Όταν η Νέα Σελήνη γίνεται στους Ιχθύες, σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο που χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία του Ζωδίου. Είναι με έμπνευση, συμπόνια, δημιουργικότητα και διαίσθηση που το πνεύμα μας, ο Ήλιος, εκφράζεται μέσω της επιρροής των Ιχθύων στην ψυχή και στο υποσυνείδητό μας, τη Σελήνη.

Ειδικά η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη εντείνει διπλά τα Ιχθυακά μοτίβα δεδομένου ότι τα δύο Φώτα είναι σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του Ζωδίου.

Αυτή η σύνοδος, αν εξεταστεί από μόνη της, θα μπορούσε να σημαίνει αυξημένη πνευματικότητα, συμπόνια και συνειδητοποίηση ακόμα και των πιο ανεπαίσθητων ποιοτήτων.

Στην αρνητική της έκφραση θα μπορούσε να σημαίνει μεταξύ άλλων, έλλειψη θέλησης, όχι σαφείς προθέσεις, και ασάφεια στα συναισθήματα.

Ευτυχώς όμως το φεγγάρι αυτό γίνεται μέσα σε ένα περιβάλλον όπου όλοι οι πλανήτες είναι σε ορθή πορεία, και ο πλανήτης Ερμής άνοπτος (από Πτολεμαϊκές όψεις) να στέκεται αποστασιοποιημένος και αντικειμενικός, μακριά από το πολύ συναίσθημα μέσα στο Ζώδιο του Υδροχόου.

Αυτή η Νέα Σελήνη που συνδυάζει τόσο έντονα το Ιχθυακό με το Υδροχοϊκό στοιχείο μοιάζει να φέρνει από το βάθος στην επιφάνεια ηρεμία Ψυχής και ελευθερία Νου.

Μέσα από τη βαθιά θάλασσα του Ιχθυακού άφατου, η φαντασία, η μέθη, η εξιδανίκευση, η υπέρβαση του εγώ, ο υπέρμετρος ιδεαλισμός, τα απατηλά συναισθήματα, οι αυταπάτες, οι τάσεις φυγής ή τα αισθήματα θυματοποίησης που στο παρελθόν νιώσαμε στις σχέσεις μας, αναδύονται καθαρισμένα και εξαγνισμένα, και τα επεξεργάζοματε πλέον ήρεμα, ελεύθερα από πιέσεις, και χωρίς εσωτερικές αντιφάσεις.

H Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι ένα Φεγγάρι που μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά σε σχέσεις που χρειάζεται να επουλωθούν.

Γιατί;

O Κένταυρος Χείρωνας σχηματίζει δύο εξάγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο. Δύο πλανήτες οι οποίοι οι ίδιοι μεταξύ τους βρίσκονται σε όψη τριγώνου. Αυτός ο σχηματισμός όψεων ονομάζεται Μικρό Τρίγωνο και διοχετεύει τη θετική ενέργεια της όψης του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο σημείο εστίασης του σχηματισμού, το οποίο είναι ο Χείρωνας.

Το κλειδί αυτού του σχηματισμού είναι ότι χρησιμοποιώντας την ενέργεια της όψης Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι άλλες δύο όψεις των εξαγώνων.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ζώδια του Αέρα είναι μια όψη που μας βοηθάει με πειθαρχημένη σκέψη. Μας δίνει τη δυνατότητα να θέσουμε επιχειρήματα αλλά ταυτόχρονα και την ορμή και την ενέργεια για επιμείνουμε στους στόχους μας και τις θέσεις μας.

Στο Ζώδιο των Διδύμων ο Άρης και στο Ζώδιο του Υδροχόου ο Κρόνος υποδηλώνουν ότι χρειάζεται ευελιξία σκέψης και έκφρασης από τη μία αλλά και σταθερότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ίδιες τις ιδέες μας για το πού και πόσο ελεύθεροι είμαστε και ποια είναι τα όρια μας.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο μας παρακινεί να ενεργήσουμε με την έμπνευση που δίνει η Νέα Σελήνη και να εκφράσουμε ή να επικοινωνήσουμε τα όσα νιώθουμε με στόχο την κάθαρση και την επούλωση.

Όμως πέρα από θεραπευτικά…η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί επίσης να σηματοδοτεί και την αρχή μιας νέας σχέσης. Ένα νέο έρωτα που θα σας παρασύρει.

Η Αφροδίτη είναι και αυτή στο Ζώδιο των Ιχθύων και σε σύνοδο με τα δύο Φώτα και φέρνει στο προσκήνιο θέματα όπως η ρομαντική αγάπη, το φλερτ, η κοινωνικότητα. Μας κάνει και να αισθανόμαστε όμορφα, αλλά και να νιώθουμε ότι είμαστε όμορφοι και όμορφες.

Με την Αφροδίτη σε συνοδο με τη Νέα Σελήνη, γνωρίζουμε την αξία μας και είμαστε σε αρμονία με τα συναισθήματά μας. Είμαστε τρυφεροί, φιλικοί, και περισσότερο κοινωνικοί.

Είναι ένα Φεγγάρι που μας κάνει συμπαθητικούς και δημοφιλείς.


Ο Πλανήτης Αφροδίτη είναι σε συγκλίνουσα όψη της Ανώτερης Συνόδου της με τον Ήλιο


Η Αφροδίτη όλο το περασμένο διάστημα και για δύο εβδομάδες ακόμα μέχρι τις 26 Μαρτίου θα βρίσκεται πίσω απ’ τον Ήλιο πλησιάζοντας σε φάση Ανώτερης Συνόδου.

Η Αφροδίτη στη θέση της αυτή απέχει περισσότερο από τη Γη, βρισκόμενη στην πίσω πλευρά του Ήλιου, και η φάση της αυτή μοιάζει με μια επικείμενη Πανσέληνο, αφού ο πλανήτης Αφροδίτη και η Γη θα βρίσκονται σύντομα σε αντίθεση έχοντας τον Ήλιο ανάμεσά τους, όταν δηλαδή η Αφροδίτη θα κάνει  τη σύνοδό της με τον Ήλιο, στο Ζώδιο του Κριού, στις 26 Μαρτίου.

Τι σημαίνει αυτό Αστρολογικά και σε σχέση με την Νέα Σελήνη στους Ιχθύες;

Σημαίνει ότι τώρα κορυφώνεται μια περίοδος, όπου η αντίληψή για τον εαυτό μας, τα χαρίσματά μας, τις αξίες μας και την αίσθηση της προσωπικής μας αξίας, διαμορφώνονται παίρνοντας νόημα.

Νόημα όμως το οποίο έχει να κάνει, και προβάλλεται από και προς, άλλα πρόσωπα.

Σημαίνει ότι είναι μια περίοδος όπου – μπορούμε να αισθανόμαστε ειρηνικά και αρμονικά με τους εαυτούς μας, να νιώσουμε ότι μας εκτιμούν και ότι είμαστε αρεστοί, να κάνουμε κοινωνικές επαφές, να θέλουμε να διασκεδάσουμε αλλά και μια περίοδο στην οποίο ολοκληρώνεται η αίσθηση του ποια είναι η δική μας αξία.

Ένας λόγος επιπλέον που συντελεί στα παραπάνω είναι ακριβώς το ότι όλοι οι άλλοι πλανήτες είναι ορθόδρομοι και ο Ερμής αρκετά αντικειμενικός και αποστασιοποιημένος.

Η μεθυστικός ξαφνικός έρωτας, o ρομαντισμός, η σχέση της μιας νύχτας, το φλερτ, η ανάγκη για μια νέα αρχή… όποια από τις συνθήκες που μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, και να προκύψει, τώρα θα εξεταστεί και θα αξιολογηθεί από μια διαδικασία η οποία πρώτα θα έχει διαμορφώσει ξεκάθαρα την αίσθηση του ποιοι είμαστε εμείς και τι μας ικανοποιεί.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Νέα Σελήνη είναι τόσο καλή.

Γιατί μας επιτρέπει να ονειρευτούμε και να συλλάβουμε την αφαίρεση. Μας γεμίζει με έμπνευση αλλά και αίσθηση της αξίας μας και έτσι οι ρομαντικές μας επιδιώξεις μας δεν θα παραμείνουν απλές φαντασιώσεις.

Συμπληρώνει τη φαντασία μας, μας κάνει αποφασιστικούς καθαρίζει το μυαλό μας και θέτει τις βάσεις για κατανόηση και ισορροπία.

Συνδυάζει το νοητικό με το αιθέριο, και το όνειρο με την απόλαυση.

Τώρα η εικόνα έχει ολοκληρωθεί.

Αυτό είναι το μήνυμα.

Μείνετε ανοιχτοί και ανοιχτές στην ενέργεια της φανταστικής αυτής Νέας Σελήνης στους Ιχθύες, και αρχίστε να ονειρεύεστε τον μελλοντικό εαυτό σας.


Εύχομαι μια όμορφη και θετικότατη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!!

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR