ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Μετά τη δύσκολη πανσέληνο στο Λέοντα που ταλαιπώρησε σχέσεις και έφερε πρόσκαιρους, ή και σε αρκετές περιπτώσεις οριστικούς χωρισμούς, έρχεται τώρα μια Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είτε για να αναβιώσει, είτε για να κλείσει οριστικά τα πεπραγμένα των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Κάθε φεγγάρι στο Ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα κάλεσμα από τις θάλασσες του απείρου. Είναι ένα ενεργειακό δυναμό που επανά-τροφοδοτεί μέσα μας όλες τις ευγενείς ποιότητες του τελευταίου Ζωδίου του Ζωδιακού Κύκλου.

Είναι η συνειδητοποίηση του συμπαντικού μέσα μας.

Μέσα από την ανθρώπινη εμπειρία – όπως αυτή εκφράζεται από τον Ζωδιακό Κύκλο, φτάνουμε μέσω του Ιχθύ στην πλήρη συγχώνευση όλων των προηγούμενων εμπειριών και στην μετουσίωσή τους σε απόσταγμα. Είναι εδώ που πλέον πνεύμα και ψυχή έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι τους στα έντεκα προηγούμενα Ζώδια, συναντιούνται για τελευταία φορά φέρνοντας συναισθηματικές συνειδητοποιήσεις γεμάτες με ευαισθησία.

Συνειδητοποιήσεις οι οποίες υπερβαίνουν καθορισμένες έννοιες όπως ο εαυτός, το εγώ, το καθημερινό, το ανθρώπινο, και αντίθετα φέρνουν μέσα μας το θαυμασμό για το αφηρημένο, το υπέρτατο, το τι είναι πέρα και πάνω από εμάς, για αυτό που μας κάνει τελικά ανθρώπους, ικανούς να ξεπερνούμε τον εαυτό μας και να υπερβαίνουμε την ίδια μας την ύπαρξη, γεμάτοι με νόημα, αγάπη, συμπόνοια.

Είναι μια αίσθηση ενότητας και ολότητας με όλους και όλα. Μια μυστικιστική μέθεξη σε ένα universal unfolding.

Είναι ένα κάλεσμα ΕΝΩΣΗΣ.


Τι φέρνει λοιπόν η συμπαντική ενέργεια της Νέας Σελήνης αυτής;

Ήλιος και Σελήνη συναντιούνται στην 01°22’ μοίρα των Ιχθύων και η ανάγκη για την υπέρτατη ένωση εκδηλώνεται. Είναι η ΔΥΝΑΝΟΤΗΤΑ του να πετύχει κανείς το Ιχθυακό όνειρο, είτε αυτό αφορά σχέσεις με άλλους είτε αφορά την πνευματικότητά που νιώθουμε να μας καλεί, είτε τη συνειδητοποίηση για το πόσο δυνατά μπορούν να είναι τα όνειρα και η φαντασία μας ώστε να μπορέσουν να αλλάξουν την πραγματικότητα μας.

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ! Κανείς δε στο εγγυάται. Μόνο εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές μπορείς να το καταφέρεις αρκεί…

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες είναι ο σπόρος. Ένας σπόρος που τον “ποτίζει” το εξάγωνο που κάνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, μια όψη που μιλάει για την ίδια την δύναμη της αγάπης να μεταμορφώσει την ύπαρξή σου. Σπίθα που σου δίνει την υπόσχεση ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε δυνατό εμπόδιο, αρκεί εσύ να είσαι αληθινή. Σε μοίρες αναιρετικές τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Πλούτωνας ζητούν από εσένα την πλήρη θετική έκφραση των ποιοτήτων που εκφράζουν στο ζώδιο που είναι, ο κάθε πλανήτης αντίστοιχα, ώστε να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις το δυναμικό της όψης.

Πλήρη και ανιδιοτελή αγάπη ζητά η Αφροδίτη στην 29° των Ιχθύων, απελευθερωμένη από αυταπάτες, αλλά πιστή στο όνειρο της για ένωση.

Πλήρη ψυχολογική κάθαρση και υπευθυνότητα στο χειρισμό της δύναμης ζητά ο Πλούτωνας στην 29° του Αιγόκερω, απελευθερωμένα από χειριστικές συμπεριφορές ή συμπλέγματα ανωτερότητας και εστιασμένος στο να πετύχει.

Η Νέα Σελήνη ανοίγει τις δυνατότητες δύο μόλις μοίρες πιο μπροστά από το μεσοδιάστημα της Αφροδίτης\Πλούτωνα και σου ζητάει να έχεις Πίστη στο Όνειρό σου.

Η το κάνεις ή δε το κάνεις. Οι κύκλοι κλείνουν.

 

Είσαι στο πέρασμα της πύλης της 20/02 = 22, (της Εικοστής Φεβρουαρίου δηλαδή), μιας πύλης που έχει να κάνει με σχέσεις διλήμματα, και υπερβατικές ενώσεις.

Η μοίρα που γίνεται η Νέα Σελήνη είναι 01° 22’. Πάλι το 22 αλλά κ η μονάδα, η δυνατότητα δηλαδή.

Σε 72αρα όψη με τον Ουρανό η Νέα Σελήνη μιλάει ξανά για τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ανανέωσης του ρομαντικού και του ονείρου, μετά τις προηγούμενες αναταραχές και με νέες σταθερές βάσεις. Προσοχή όμως η όψη δεν εκδηλώνει στο υλικό παρά μόνο μέσα από τη δική σου συνειδητή επιλογή να εκδηλώσεις και να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά της.

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται ταυτόχρονα σε Τετράγωνο με τους Δεσμούς, Τρίγωνο με τον Άρη, Εξάγωνο με τον Δία, Εξάγωνο με τον Χείρωνα, ημιεξάγωνο με την Αφροδίτη, και τετράγωνο με τον Ουρανό.

Η λύση για το πως θα λυθεί το νοητικό παζλ που το προηγούμενο διάστημα έφερε στις σχέσεις σου, φέρνοντας οριστικούς ή πρόσκαιρους χωρισμούς και αποστασιοποίηση, ή στο αν τελικά θέλεις να μείνεις μόνη σου ή όχι, προκύπτει από το ότι όλες οι όψεις πάνω στον Ερμή καταλήγουν στην χορηγία του από τον Ουρανό, ο οποίος χορηγείται από την Αφροδίτη, η οποία είναι στο Ζώδιο της Έξαρσής της!

Η Αφροδίτη έχει την πίτα και το μαχαίρι και αποφασίζει για το αν θα κλείσεις οριστικά τους κύκλους ή αν θα τους ξεκινήσεις εκ νέου και ο Ποσειδώνας που την κυβερνά όπως κυβερνά και την Νέα Σελήνη.

Θα μείνεις στην ομίχλη, τις φοβίες, την αδράνεια; Θα δράσεις με βάση τα διλλήματα του Νου, θα δράσεις με γνώμονα να γιατρέψεις την πληγή ή με γνώμονα να μην ξαναπληγωθείς;

Η Νέα Σελήνη αυτή δίνει σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις την καρδιά σου και να νιώσεις την πλούσια ροή συναισθημάτων που είσαι ικανή να νιώσεις. Φέρνει δημιουργικές ευκαιρίες, συνδέσεις αγάπης, αλλά και δυνατότητα συμπόνιας και συγχώρεσης.

Το πλέγμα σχέσεων γύρω από το Φεγγάρι αυτό είναι μια πρόκληση προς την ελεύθερη βουλησή σου.

Θα την αποδεχτείς; Θα πεις “Ναι” σε ότι σου φέρνει πνευματική και συναισθηματική ολοκλήρωση και νιώθεις έτοιμη να αγκαλιάσεις το σύμπαν όλο με ανοιχτή καρδιά;

Η θα κλείσεις κύκλους και θα αφεθείς σε μια νέα ροή και ένα καινούριο όραμα που σε εμπνέει και σε γεμίζει εξίσου;

Η απόφαση δική σου.

 

Εύχομαι μια υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας! 

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

 

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Please transition to the updated PayPal settings by configuring them within the "WP Accept PayPal Payment" plugin's settings menu.
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR