ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019: Α τ λ α ν τ ί ς

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΥΘΕΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16°09’ του ζωδίου των Ιχθύων και θα επηρεάσει θετικά Ιχθύες, Ταύρους και Αιγόκερους, καθώς επίσης και Καρκίνους και Σκορπιούς, οι οποίοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 14°–18° των παραπάνω Ζωδίων.


Μια Νέα Σελήνη στους Ιχθύες πραγματοποιείται στις 6 Μαρτίου.

Είναι ένα φεγγάρι βγαλμένο από υπερβατικά πεδία. Φέρνει την υπόσχεση μιας αναγέννησης, καθώς η ποιότητά του είναι ένας συγκερασμός του πνευματικού με το υλικό. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να εκδηλώσει το Όνειρο.

 

Μια Νέα Σελήνη είναι πάντοτε μια νέα εκκίνηση. Κάτι νέο συμβαίνει ή ξεκινάει, για καλύτερο ή για χειρότερο, ανάλογα με τις όψεις κατά τη στιγμή της πραγματοποίησης της και τον τρόπο φυσικά με τον οποίο ενεργοποιεί τον προσωπικό γενέθλιο χάρτη μας.

Όταν η Νέα Σελήνη γίνεται στους Ιχθύες, σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο που χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία του Ζωδίου. Είναι με έμπνευση, συμπόνια, δημιουργικότητα και διαίσθηση που το πνεύμα μας, ο Ήλιος, εκφράζεται μέσω της επιρροής των Ιχθύων στην ψυχή και στο υποσυνείδητό μας, τη Σελήνη.

 

Ειδικά η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη εντείνει διπλά τα Ιχθυακά μοτίβα δεδομένου ότι τα δύο Φώτα είναι σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του Ζωδίου.

Αυτή η σύνοδος, αν εξεταστεί από μόνη της, θα μπορούσε να σημαίνει αυξημένη πνευματικότητα, συμπόνια και συνειδητοποίηση ακόμα και των πιο ανεπαίσθητων ποιοτήτων.

Στην αρνητική της έκφραση θα μπορούσε να σημαίνει μεταξύ άλλων, έλλειψη θέλησης, όχι σαφείς προθέσεις, και ασάφεια στα συναισθήματα. Θα μπορούσε να σημαίνει επίσης ότι τρέφουμε παράλογες προσδοκίες για τον εαυτό μας, ότι έχουμε υποτονική θέληση ή ακόμη και μειωμένη ζωτικότητα.

Ειδικά δε με τον Δία να είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, αυξάνεται ακόμη περισσότερο ο κίνδυνος να εξιδανικεύουμε, να ζούμε στον κόσμο της φαντασίας ή να γινόμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι. Αλλά…

… η Αστρολογία δεν είναι μόνο μια όψη και ο χάρτης θα πρέπει να εξετάζεται ως ένα πλέγμα ενεργειών.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΥΘΕΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Τα δύο Φώτα και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν όψεις εξαγώνων με τον Άρη και τον Κρόνο. Δύο πλανήτες οι οποίοι οι ίδιοι μεταξύ τους βρίσκονται σε όψη τριγώνου. Αυτός ο σχηματισμός όψεων ονομάζεται Μικρό Τρίγωνο και διοχετεύει τη θετική ενέργεια της όψης του τριγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στο σημείο εστίασης του σχηματισμού, το οποίο είναι η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα.

Το κλειδί αυτού του σχηματισμού είναι ότι χρησιμοποιώντας την ενέργεια της όψης, Άρης τρίγωνο με Κρόνο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι άλλες δύο όψεις εξαγώνων.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μια όψη που μας βοηθάει με πειθαρχημένη δράση. Μας δίνει τη δυνατότητα να θέτουμε στόχους αλλά ταυτόχρονα και την ορμή και την ενέργεια για να τους φέρουμε εις πέρας. Μας βοηθά με δομημένη φιλοδοξία, με εργατικότητα και με υπομονή.

Ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται και οι δύο σε Ζώδια της Γης και έτσι όλα τα πρακτικά θέματα μπορούν τώρα να τακτοποιηθούν, με λίγη μόνο επιμονή. Για κάποια θέματα μπορεί και να χρειαστεί σωματική προσπάθεια, αλλά ακόμα και αυτό δεν θα μας κουράσει ούτε θα μας εξαντλήσει.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Νέα Σελήνη είναι τόσο καλή.

Γιατί μας επιτρέπει να ονειρευτούμε και να συλλάβουμε την αφαίρεση. Μας γεμίζει με έμπνευση και οι επιδιώξεις μας δεν θα παραμείνουν απλές φαντασιώσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο μας παρακινεί να ενεργήσουμε με την έμπνευση που δίνει η Νέα Σελήνη και να κάνουμε πράξη το όνειρό μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες δεν επιτρέπει αμφιταλαντεύσεις, αστάθεια και έλλειψη θέλησης, ούτε αποδράσεις μέσω ονειροπόλησης και σπατάλη της ενέργειάς μας.

Συμπληρώνει τη φαντασία μας, μας κάνει δημιουργικούς και μας γεμίζει με συμπόνια.

Συνδυάζει το πρακτικό με το αιθέριο.

Είναι μια Νέα Σελήνη που περιγράφεται πολύ ταιριαστά με τα λόγια ενός μεγάλου Ιχθύ, του Edgar Cayce. Ενός ανθρώπου που ήταν θεραπευτής, προφήτης και πνευματιστής, και ο οποίος είχε επίσης ένα παρόμοιο Μικρό Τρίγωνο στο ωροσκόπιό του:

“Τα Όνειρα είναι οι απαντήσεις του σήμερα στις ερωτήσεις του αύριο”

                                                                                                                              – Ο Edgar Cayce

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΥΘΕΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019


Τώρα η εικόνα έχει ολοκληρωθεί.

Όμως αυτό είναι ένα νέο φεγγάρι που πραγματοποιείται επίσης με ένα λεπτεπίλεπτο χρονισμό.

Γίνεται την ίδια μέρα που ο Ουρανός, ο πλανήτης της αφύπνισης, εισέρχεται στο πρακτικό και αισθησιακό Ζώδιο του Ταύρου. Αυτό από μόνο του είναι μια δήλωση μας λέει ότι ο αναζωογονητικός άνεμος του Ουρανού, κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, θα σηματοδοτήσει για μας, μια νέα αίσθηση ασφάλειας και αυτοεκτίμησης.

Η ανανέωση έρχεται αρκεί να συντονιστούμε στις υψηλότερες δονήσεις της Τέχνης, της Ενσυναίσθησης και της Πνευματικότητας, που τυπικό παράδειγμά τους αποτελεί η ενέργεια της Νέας Σελήνης αυτής.

 

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες έχει επιπλέον και μία θεραπευτική ποιότητα.

Ο Ερμής είναι στάσιμος και έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος στις 29° των Ιχθύων και ταυτόχρονα σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα που βρίσκεται στις 0° του Κριού.

Είναι την ίδια κοσμική στιγμή, που ο Ουρανός εισέρχεται στον Ταύρο και ενεργοποιεί την Σεληνιακή Έκλειψη της 21ης Ιανουαρίου στο Ζώδιο του Λέοντα, που ο Ερμής, γεμάτος με τον πόνο του θεραπευτή Χείρωνα, στρέφεται προς το παρελθόν για να επανεξετάσει τα γεγονότα της περίεργης εποχής του Ιανουαρίου και του περασμένου καλοκαιριού.

Αυτή η επανάληψη ή και μετανόηση για τα γεγονότα του παρελθόντος, μας κάνει τώρα να δούμε τα όσα συνέβησαν υπό το πρίσμα της Ιχθυακής συγχώρεσης.

Πρώτα κατανοούμε και στη συνέχεια συγχωρούμε. Αυτό είναι το έργο που ξαναπαίζει ο Ερμής με την αναδρομή του. Το καρμικό μάθημα το παίρνουμε τώρα.


Η αφύπνιση προέρχεται μέσα από τη συγχώρεση και τη συμπόνια για τον ίδιο μας τον εαυτό. Αν το επιτύχουμε αυτό για εμάς, τότε μπορούμε να το κάνουμε και για τους σημαντικούς άλλους.


Αυτό είναι το μήνυμα.

Μείνετε ανοιχτοί και ανοιχτές στην ενέργεια της φανταστικής αυτής Νέας Σελήνης στους Ιχθύες, και αρχίστε να ονειρεύεστε τον μελλοντικό εαυτό σας.

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR