ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017: Άνεμος ταράζει τα νερά της Λίμνης

Sharing is caring:

"Φεγγαρόλιμνη. Είναι μια ήρεμη λίμνη. Η εικόνα εσύ και εγώ. Στεκόμαστε στην όχθη. Άνεμος φυσά. Απαλά. Κάνει κυματισμούς στην επιφάνεια του νερού, ανακατεύει τα μαλλιά μας. Είμαι, Eίσαι.
Ξαφνικά δυνατός αέρας ταράζει τα νερά. Αστραπή. Μπόρα ξαφνική αλλά και δροσερή. Χτυπάει η καρδιά, έντονα και ευχάριστα συνάμα. Τρέχουμε να βρούμε κάλυμμα. Σταματάμε κάτω απ' το μεγάλο δέντρο. Περιμένουμε να κοπάσει η βροχή και συζητάμε. Συνεννοούμαστε, τα βρίσκουμε. Η βροχή τελειώνει. Κοιταζόμαστε. Μπορεί να είμαστε βρεγμένοι αλλά για κάποιο λόγο ξέρουμε ότι όλα είναι δυνατά. Είναι παλιά αλλά και νέα. Σηκωνόμαστε και προχωράμε. Όμως τώρα, βαδίζουμε μαζί. Είμαστε Εμείς."

Διάλεξα ένα ποιητικό τρόπο, ταιριαστό στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού, για να περιγράψω με εικόνες την ενέργεια που έχει η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στις 19 Οκτωβρίου.

Είναι μια Νέα Σελήνη που ταράζει τα νερά, η ακόμα πιο ταιριαστά για κάποιους από εμάς, ταράζει τα λιμνάζοντα νερά.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων και της αρμονίας. Απέναντι της ακριβώς ο Ουρανός στον Κριό μας αναμοχλεύει ενεργητικά. Φέρνει το ξαφνικό και το απότομο εκεί που δεν το περιμένουμε. Μπορεί αυτό να μας προκαλεί αρχικά έξαψη, ταραχή, η ακόμα και αναστάτωση. Όμως ακριβώς το ξύπνημα αυτό είναι που χρειαζόμαστε για να συνειδητοποιήσουμε το που στεκόμαστε με εμάς και με τους άλλους.

Η Νέα Σελήνη λειτουργεί αναζωογονητικά σε υφιστάμενες σχέσεις και συνεργασίες και προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων.

Δεν επηρεάζει όμως μόνο τον τομέα σχέσεων - συνεργασιών γιατί ταυτόχρονα επιτρέπει, μέσα από τις σχέσεις μας, να δημιουργήσουμε νέες ισορροπίες, σε ψυχολογικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, και να ωφεληθούμε έτσι και σε άλλους τομείς της ζωής μας.

Το ποιοι τομείς είναι αυτοί έχει να κάνει με το που η Νέα Σελήνη αγγίζει το ωροσκόπιο του καθενός.

Αν και αρχικά ηλεκτρισμένη, η Νέα Σελήνη θα έχει τελικά θετικά αποτελέσματα, αφού είναι σε σύνοδο με τον Δία. Ο Κρόνος λειτουργεί βοηθητικά στην αντίθεση του Ουρανού με τη Νέα Σελήνη, μετριάζει την αντίδραση στο καινούριο, και επιτρέπει την μετάβαση στο νέο με την απαραίτητη ηρεμία.

Τώρα είναι λοιπόν η καταλληλότερη περίοδος για να αφεθούμε στο ξαφνικό, να ενθουσιαστούμε με το καινούριο, αλλά και για να αξιοποιήσουμε το δυναμικό των υφιστάμενων σχέσεων μας, αφού για τις επόμενες 14 ημέρες μόνο να κερδίσουμε έχουμε μέσω της συνεργασίας, της συνεννόησης και της αμοιβαίας κατανόησης με τους άλλους.

 

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR

Leave a Reply