ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ επηρεάζει όλους και όλες μας ανεξάρτητα από το Ζώδιό μας ανάλογα με τον σε ποιο οίκο του προσωπικού μας χάρτη πραγματοποιείται.

Θα την βιώσουν περισσότερο έντονα ΚΡΙΟΙ, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ, και ΥΔΡΟΧΟΟΙ γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του Ζωδίου τους ΑΛΛΑ και όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο σας ή το Μεσουράνημά σας στις μοίρες 00°έως 04° των παραπάνω Ζωδίων.

Επίσης ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ γεννημένοι τις τελευταίες πέντε ημέρες του Ζωδίου τους, ΑΛΛΑ και όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, τον Ωροσκόπο σας ή το Μεσουράνημά σας στις μοίρες 25° έως 29° των παραπάνω Ζωδίων.


Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα στις 26 Σεπτεμβρίου, είναι ένα όμορφο φεγγάρι που ανανεώνει τις σχέσεις και θέτει εκ νέου τις βάσεις για περισσότερο ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα νέο ξεκίνημα, ένα κοσμικό reset στο συμπαντικό ρολόι και μας φέρνει τη δυνατότητα να κάνουμε μια επανεκκίνηση στον τομέα του Ωροσκοπίου μας στον οποίο πέφτει. Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ξυπνάει μέσα μας την ανάγκη να σχετιστούμε, να επικοινωνήσουμε, να απολαύσουμε περισσότερο την ομορφιά και την απλότητα μαζί με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο Ζυγός είναι το Ζώδιο της διπλωματίας και των διαπραγματεύσεων και έτσι έχουμε τώρα την ευκαιρία να λύσουμε θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες τα οποία μας ταλάνισαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτούμε την ενέργεια που φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη είναι να δουλέψουμε για την επανεξισορρόπηση των σχέσεων μας. Να δούμε όχι μόνο τη δική μας πλευρά αλλά και του άλλου, και να αναγνωρίσουμε τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί ως συμπαίκτες μας και όχι ως αντιπάλους μας.

Η Νέα Σελήνη κάνει μια σημαντική όψη αφού πολύ κοντά της γίνεται η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου. Η συνδυασμένη ενέργεια της Νέας Σελήνης, της Αφροδίτης, και του Ερμή, δίνουν τη δυνατότητα για μια μαλακή και χωρίς εντάσεις αναθεώρηση των όσων έχουν γίνει σε υφιστάμενες σχέσεις, και ενδύει τις συζητήσεις και την επικοινωνία με το απαραίτητο μέτρο, αλλά και το πνεύμα ταπεινότητας, ώστε να αποφευχθούν συγκρούσεις και να βρεθούν οι απαραίτητοι συμβιβασμοί.

 

Βέβαια, το να ακολουθήσει κανείς τη μέση οδό δε θα είναι εύκολο, καθώς η Νέα Σελήνη είναι σε στενή όψη αντίθεσης με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας αλλά και της υπερβολής. Η επιρροή του Δία θα μπορούσε να ενισχύσει πολύ την συναισθηματικότητα μας και να μας κάνει να υπερβάλουμε στα συναισθήματά μας.

Ο Δίας θα ξυπνήσει σε όλους και όλες την ανάγκη για συντροφικότητα.

«Δυο εραστές αγκαλιασμένοι περνούν από μπροστά μου και ένας Θεός ξέρει πόσο λυπημένος νιώθω», λέει ένας στίχος, και αυτή ακριβώς η λαχτάρα για ένωση αναβλύζει και έρχεται στην επιφάνεια με το Φεγγάρι αυτό για όσους και όσες είναι μόνοι.

Όμως εδώ δεν πρόκειται για έναν ανέφικτο και ανεκπλήρωτο πόθο αφού καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στη σύνοδό του με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει γνωριμίες και προοπτικές για κάτι καινούριο στα αισθηματικά, οι οποίες όμως έχουν την δυνατότητα να τελεσφορήσουν μετά τις 2 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι και πάλι ορθόδρομος.

Με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό όσοι και όσες είστε μόνοι είναι σκόπιμο να αναρωτηθείτε αν μπορείτε να κάνετε χώρο στη ζωή σας για μια νέα σχέση. Αν είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προσαρμόσετε μέρη της ζωής σας για να κάνετε χώρο για έναν σύντροφο; Η αντίθεση του Δία καθώς είναι ανάδρομος στον Κριό ζητάει από εσάς να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και ΜΟΝΟ αφού δώσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, οι προοπτικές θα ανοίξουν και αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει.

Ένας ακόμα λόγος που η Νέα Σελήνη αυτή ξυπνάει το πάθος και τη λαχτάρα για σχέση είναι το ότι η σύνοδος Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή βρίσκεται σε μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο το δυναμικό που φέρνει η Νέα Σελήνη για μεταμόρφωση στον αισθηματικό τομέα, αφού φέρνει βαθιές συνειδητοποιήσεις στις αντιλήψεις σας για το τι σημαίνει σχέση αλλά και στις ιδίες τις σχέσεις σας!

Για το τέλος έχω μια όψη που από τις μελέτες μου στην αστρολογία θεωρώ πολύ σημαντική στη Νέα Σελήνη αυτή.

Ο Άρης από τους Διδύμους είναι σε όψη πενταγώνου με τον Δία. Στην όψη αυτή κρύβεται ένα μυστικό. Κάτι που δεν υποδεικνύεται από τις βασικές όψεις που αναλύσαμε.

Το μυστικό είναι να δώσετε σκόπιμη έμφαση σε αυτό που επιθυμείτε την ημέρα της Νέας Σελήνης και να πιστέψετε βαθιά στο ότι αυτό θα εκδηλωθεί. Η εσωτερική και μεγεθυντική επίδραση του Δία και η αμφίσημη και ρευστή επιθυμία του Άρη στους Διδύμους έχουν κρυμμένες αλχημικές δυνατότητες την ώρα που θα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη αυτή…

 

Η Νέα Σελήνη στο Ζυγό αφορά σχέσεις και τις ανανεώνει. Θέτει το σπόρο για νέες σχέσεις και αποτελεί την απαρχή για αλλαγές οι οποίες θα έρθουν σταδιακά, αφού καθώς προχωράει ο Οκτώβριος, η Αφροδίτη θα είναι αρκετές ημέρες σε σύνοδο με τον Ήλιο βελτιώνοντας σχέχεις για να φτάσουμε στο τέλος του μήνα με την σημαντική Ηλιακή Έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου.

Για την ώρα, εκμεταλλευτείτε τη δυναμική της Νέας Σελήνης στο Ζυγό και βάλτε πρόθεση για να έχετε περισσότερη αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας.

 

Εύχομαι μια υπέροχη Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR