ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Sharing is caring:

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021


Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 13°25′ του Ζυγού και μας επηρεάζει όλους, αλλά πολύ περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας, κοντά στις μοίρες 11°–15° των παραπάνω Ζωδίων.

Θα μπορούσε επίσης να λειτουργήσει καρμικά με επαναφορές και κλείσιμο κύκλων για όσους και όσες από εσάς είστε Σκορπιοί των τελευταίων ημερών ή Ζυγοί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς επίσης και για Τοξότες και Διδύμους,  γεννημένους τις πρώτες ημέρες του Ζωδίου τους.


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Δυναμισμός και Νεύρα

Μια Νέα Σελήνη στο Ζώδιο του Ζυγού, με τα δύο Φώτα σε σύνοδο με τον πλανήτη Άρη, και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία επίσης στο ίδιο ζώδιο, έχουμε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου.

Η ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης είναι σε πρώτη φάση ένας δυναμισμός. Είναι δράση, όρεξη, ενθουσιασμός, ζωτικότητα. Είναι τόλμη, πράξη, κινητοποίηση προς ένα νέο ξεκίνημα το οποίο αφορά στην περιοχή του Ωροσκοπίου μας, τον Οίκο δηλαδή, στον οποίο πέφτει η Νέα Σελήνη στον αστρολογικό μας χάρτη.

Είναι όμως ταυτόχρονα και ένα φεγγάρι που φέρνει ανυπομονησία και έξαψη και έτσι ενώ είναι σημαντικό και θετικό ότι νιώθουμε αρχικά αυτή την ορμή, καλό είναι να καταλάβουμε επίσης ότι θα πρέπει να την μετριάσουμε.

Θα πρέπει να την μετριάσουμε γιατί ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον πλανήτη Άρη θέλει προσοχή, ώστε κάθε τι που θα πράξουμε να έχει μελετηθεί πρώτα και να το έχουμε δει και από τις δύο πλευρές. Θέλει προσοχή στο να μην μπούμε σε παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις ακριβώς λόγο της κεκτημένης ταχύτητας και ενδεχόμενης βιασύνης.

Θέλει ακόμα περισσότερο προσοχή για νεύρα, θυμό, ξεσπάσματα αφού το χιαστί που κάνει ο Ουρανός σε ιδιο-μοιρία με τα Φώτα και τον πλανήτη Άρη μιλάει για διακοπή επικοινωνίας και ξαφνικές εντάσεις.

Μιλάει ακριβώς για αυτή την ασυμβατότητα ανάμεσα στο πόσο γρήγορα επιθυμούμε να βιώσουμε αλλαγές γύρω μας γεμάτοι έξαψη και ορμή και πόσο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να εξισορροπήσουμε και να επικοινωνήσουμε σωστά και αρμονικά τα θέλω και τις επιδιώξεις μας.

 

Η ευκαιρία που δίνει αυτό το Φεγγάρι

Όμως από την άλλη είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το Νέο Φεγγάρι γιατί το χιαστί μας μιλάει και για κάτι άλλο. Είναι σε συνδυασμό με τον Ερμή ανάδρομο, και καθώς ενώνει τον Άρη με τον Ουρανό, σαν ένα ξαφνικό μπλακ-άουτ , όπου το ρεύμα πέφτει, τα φώτα σβήνουν, και κάνουμε ολική επαναφορά του συστήματος.

Αποτελεί έτσι αυτό το Φεγγάρι, την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα συνειδησιακό, να ξεπεράσουμε ενοχλήσεις που αφορούν το σχετίζεσθε αλλά και παγιωμένες συμπεριφορές στον τρόπο επικοινωνίας. Αφού η παγίωση (Ταύρος), ταράζεται από τον Ουρανό, μετά από την απαραίτητη ενδοσκόπηση του Ερμή, για το πως επικοινωνούμε αρμονικά στις σχέσεις μας (Ζυγός) ώστε να βρεθεί έτσι ξαφνικά ένας Νέος Τρόπος (Ουρανός) για να δρούμε (Άρης) αρμονικά και να επικοινωνούμε.

Αυτή τη νέα αρμονία είναι που φέρνει αυτό το Φεγγάρι εξ αίφνης, θα έλεγα ακόμα καλύτερα, αυτή τη νέα αντίληψη για την περιοχή που επιδρά στο προσωπικό Ωροσκόπιο σας.

 

Κλείσιμο Κύκλων και επούλωση

Δεν αποκλείεται καθόλου επίσης, η Νέα Σελήνη αυτή στο Ζυγό, να ανανεώσει επαφές με πρόσωπα του παρελθόντος σε μια προσπάθεια να κλείσει πληγές και τραύματα και να φέρει μια αίσθηση δικαίωσης.

Βλέπετε είναι και καρμική η όψη χιαστί, και καθώς ο Άρης και τα Φώτα είναι σε αντίθεση με τον Χείρωνα στον Κριό, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο των σχέσεων και την ξαφνική επιφώτιση που προκαλεί ο Ουρανός, η νέα αντίληψη που ανέφερα νωρίτερα, ο επαναπροσδιορισμός του σχετίζεσθε και των συμπεριφορών μπορεί εύκολα να γίνει προς πρόσωπα του παρελθόντος σε μια προσπάθεια να κλείσουμε καρμικούς κύκλους και να βρούμε γαλήνη και ηρεμία.

Κάθε τέτοια επαφή θα είναι πρόσκαιρη και δε θα έχει διάρκεια, αφού προκαλείται από τον πλανήτη Ουρανό και την Αφροδίτη, πλανήτη κυβερνήτη της Νέας Σελήνης, σε επαφή με τους δεσμούς. Μια Αφροδίτη στο Σκορπιό και σε αναιρετική μοίρα, η οποία απλά μας καλεί να κάνουμε ένα τελευταίο εκ βάθους ψυχής ξεκαθάρισμα, προτού προχωρήσουμε μπροστά προς το νέο με αισιοδοξία και ενθουσιασμό.

 

Προχωρώντας Μπροστά

Και μπροστά θα προχωρήσουμε μετά τα τσαλιμάκια, τις εντάσεις και τα νοητικά αναβοσβήσματα, της Νέας αυτής Σελήνης, αφού:

  • ο Πλούτωνας γυρνάει σε ορθή πορεία λίγες ώρες μετά τη Νέα Σελήνη, ολοκληρώνοντας έτσι την ψυχολογική ανασκαφή και την ψυχολογική κάθαρση μηνών,
  • η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη μία μέρα μετά, και αρχίζουμε να σχετιζόμαστε πιο ελεύθερα και πιο ανέμελα,
  • ο Κρόνος γυρνάει και αυτός σε ορθή πορεία στις 11 Οκτωβρίου, στηρίζοντας εξελίξεις και υλοποιήσεις σχεδίων
  • και ο Δίας και ο Ερμής γυρνάνε μαζί σε ορθή πορεία στις 18 Οκτωβρίου και επιταχύνουν το να προχωρήσουμε μπροστά με αισιοδοξία.

Εύχομαι σε όλους και όλες σας να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο την πανέμορφη αυτή Νέα Σελήνη, και καλή ανανέωση!!

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR