ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023


ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα πραγματοποιείται στις 16 Αυγούστου 2023 και στη μοίρα 23°17’ του Ζωδίου.

Είναι γενικά μια νέα ώθηση για όλους και όλες ανεξάρτητα από ζώδιο, και πάντα με βάση το ποιόν τομέα (Αστρολογικό Οίκο) επηρεάζει στον προσωπικά σας χάρτη.

Θα δοκιμάσει περισσότερο τις σχέσεις των Σταθερών Ζωδίων, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ που είναι γεννημένοι τις πρώτες 5 ημέρες του γ’ δεκαημέρου, ή όσους και όσες από εσάς έχετε τον ωροσκόπο σας, το μεσουράνημα σας, ή πλανήτες στις μοίρες 20° έως 25° των παραπάνω ζωδίων.

Αρκετά βοηθητική για να κάνετε επιτέλους αλλαγές και να φανεί η αξία σας για ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ, οι οποίο είναι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του β’ δεκαημέρου ή για όσους και όσες από εσάς έχετε τον ωροσκόπο σας, το μεσουράνημα σας, ή πλανήτες στις μοίρες 20° έως 24° των παραπάνω ζωδίων.


Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη η οποία φέρνει μαζί της όλη τη θεματική της συνόδου του Ήλιου με την Αφροδίτη και φυτεύει ένα σπόρο ανανέωσης, νέων στόχων και νέων ξεκινημάτων.

Καθώς γίνεται στο Ζώδιο του Λέοντα η Νέα Σελήνη αυτή είναι και ένας νέος κύκλος, για το πως αυτό-προσδιορίζεσαι, για το τι σου αρέσει να κάνεις. Ξυπνάει μέσα σου θέματα αυτό-έκφρασης, θέματα δημιουργικότητας, αλλά και ένα πάθος που πηγάζει από αυτό που πραγματικά σε ευχαριστεί.

Είναι μια Νέα Σελήνη που έχει έντονο επίσης το στοιχείο μιας ανανεωμένης αυτοπεποίθησης η οποία και έρχεται σαν αποτέλεσμα όλων των αναθεωρήσεων που έκανες το προηγούμενο διάστημα, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη έθεσε αλλά και συνεχίζει να θέτει τα θέματά και τα ερωτήματά της σε θέματα σχέσεων αλλά και αξιών.

Αναθεωρήσεις αναφορικά με το τι αξίζεις. Πόσο αξίζεις και ποιους αξίζεις, σε κάθε ρόλο και σε κάθε επίπεδο. Επαγγελματικό, ερωτικό, σχεσιακό, δημιουργικό, συναισθηματικό.

Αντιλαμβάνεσαι καλά ότι κάτι αλλάζει μέσα σου. Και λαχταράς αλλαγές! Τις λαχταράς όχι απαραίτητα γιατί δεν είσαι καλά όπως είσαι, εκεί που είσαι, και με όποιους είσαι, αλλά γιατί ΕΣΥ πλέον συνειδητοποιείς ότι έχεις αξία, δυνατότητες λάμψης, και παθιάζεσαι για να πετύχεις αυτό που σου αναλογεί!

“Θα το έχεις αυτό που σου αξίζει αγαπητό μου Λιοντάρι”, σου λέει η Νέα Σελήνη και φυσικά με τη λέξη Λιοντάρι δεν αναφέρεται στο ζώδιο σου, αλλά στην δύναμη και στη μεγαλοπρέπεια με την οποία οφείλεις να κινηθείς.

Ναι θα θέσεις στόχους. Θα ξέρεις μέσα σου ότι αξίζεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Θα επαναπροσδιορίσεις κι άλλο υφιστάμενες σχέσεις, συνεργασίες, ανθρώπους, ενασχολήσεις, γούστα και ορέξεις.

ΑΛΛΑ θα τα πετύχεις όλα αυτά, ΣΟΥ ΛΕΕΙ αυτή η Νέα Σελήνη, επειδή θα ακούς την καρδιά ΣΟΥ και θα στηρίζεσαι στη δύναμή ΣΟΥ. Αυτό που σου αναλογεί θα έρθει, αρκεί να μη το επιζητάς με ανυπομονησία, υπερφίαλα, εγωιστικά, η φλογισμένος και φλογισμένη από ματαιοδοξία.

Είναι ένα φεγγάρι το οποίο κλείνει επίσης θέματα ανεξαρτησίας και του κατά πόσο παίρνεις τα όσα σου αξίζουν, και τα οποία κορυφώθηκαν στις αρχές του Φλεβάρη του 2023.

Το τετράγωνο που κάνει η Νέα Σελήνη αυτή με τον πλανήτη Ουρανό, κατά την δική μου γνώμη, δεν είναι δηλωτικό χωρισμών, ξαφνικών αποκαλύψεων στις σχέσεις και ανατροπών από εκεί που δεν το περιμένουμε. Η δική μου Αστρολογική ματιά δε μπορεί να το δει ξέχωρα από το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και ότι μόλις έκανε σύνοδο με τον Ήλιο, ενώ αμέσως μετά έχουμε τη Νέα Σελήνη.

Για μένα λοιπόν το τετράγωνο αυτό είναι οι αλλαγές που συντελούνται μέσα σου.

Δεν είναι ούτε οριστικοί χωρισμοί, ούτε εκρήξεις και απρόσμενες εκπλήξεις και αλλαγές – τουλάχιστον για όσο θα κρατάει η επιρροή της Νέας Σελήνης αυτής αν οχι και ακόμα περισσότερο. Δηλαδή μέχρι την επόμενη Πανσέληνο τουλάχιστον!

Για μένα το τετράγωνο είναι η εσωτερική απελευθέρωση που ήδη νιώθεις ή η ανάγκη για απελευθέρωση για την οποία πασχίζεις, και την οποία και θα διαπραγματευτείς εσωτερικά ΠΡΩΤΑ με τον εαυτό σου.

Αν είναι να έρθει οριστικός χωρισμός, ρήξη, η αλλαγή, θα έρθει επειδή ΕΣΥ θα το αποφασίσεις και μετά τις 16 Σεπτεμβρίου!

Οπότε ούτε ξαφνικός θα είναι ο χωρισμός ή η όποια αλλαγή, ούτε άμεση.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για χωρισμούς και αποστασιοποιήσεις σε σχέσεις που έχουν ήδη γίνει το προηγούμενο διάστημα που μας πέρασε.

Φυσικά και δεν είναι οριστικοί ακόμα, και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει!

Ο Ουρανός ταράζει τις σταθερές μας, αλλά όσο η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη (μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου), και επειδή όταν θα γυρίσει ορθόδρομη, θα έχουμε ήδη τότε τον Ερμή να είναι ανάδρομος (μέχρι τις 16 του Σεπτέμβρη), τίποτε το οριστικό και το τελεσίδικο όσον αφορά τις σχέσεις μας δεν έχει ήδη γίνει ή δεν θα γίνει.

Η … “Αρχή της Απροσδιοριστίας”, και των συνεχών ανατροπών είναι που θα ισχύει κατά την Αστρολογική μου άποψη, και όχι οριστικοί χωρισμοί.

Άρα Νέα Σελήνη στο Λέοντα: Πιθανές εντάσεις ΝΑΙ, οριστικοί χωρισμοί ΟΧΙ.

­


Επίσης να λάβουμε υπόψη μας και το εξής σημαντικό Αστρολογικά.

Μπορεί η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη να είναι σε πολύ στενό τετράγωνο με τον Ουρανό, αλλά έχουμε επίσης τον Άρη και τον Ερμή από το Ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο μαζί του.

Έτσι διαμορφώνεται πλανητικά ένας σχηματισμός που ονομάζεται Μεσαίο Τρίγωνο Μάθησης, ανάμεσα σε Νέα Σελήνη και Αφροδίτη – Άρη και Ερμή – και Ουρανό.

Ο σχηματισμός αυτός μιλάει για προσεκτική και σταθερή αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα ανακύψουν, για πειραματισμούς με στόχο την καλύτερη προσαρμογή μας στις καταστάσεις και για τελικές λύσεις σε προβλήματα και δραστικές και μελετημένες αποφάσεις οι οποίες τώρα σχηματοποιούνται.

Είναι μια ευκαιρία μέσα από πρόσκαιρη κρίση αυτό το φεγγάρι.

Άρα μη φοβάστε μη σας πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι αλλά αντίθετα θέσετε τους στόχους σας, μέσα σας πρώτα, αυτόνομα και ελεύθερα. Ακούγοντας την καρδιά σας, και πιστεύοντας στην δύναμή σας. Υπολογίστε και μετρήστε καλά τα επόμενα βήματά σας και τολμήστε μάλιστα να κάνετε το πρώτο από σήμερα!

Από αυτή τη στιγμή!

Εύχομαι καλή Νέα Σελήνη σε όλους και όλες σας!


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.