ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017: Ενδυνάμωση κ Πίστη

Sharing is caring:

Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιείται στις 18 Νοεμβρίου, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία στο ίδιο ζώδιο.

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια υπόσχεση και μια αρχή και κάθε Νέα Σελήνη στο Σκορπιό είναι ένας νέος κύκλος ανακάλυψης της δύναμης που κρύβουμε μέσα μας.

Ειδικά η Νέα Σελήνη αυτή έρχεται ως συνέχεια των προβληματισμών που ανέγειρε πριν 14 ημέρες η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου, και οι οποίοι αφορούσαν στην εσωτερική μας αξία. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό ολοκληρώνεται εντελώς ο κύκλος των όποιων ανασφαλειών και αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε την ισχύ και το βάθος της εσωτερικής μας δύναμης.

Η Νέα Σελήνη παίρνει χρώμα από το πιο δυνατό ψυχολογικά ζώδιο του ζωδιακού και με τον Δία, επίσης στο Σκορπιό, η συνειδητοποίηση έρχεται ως το αποτέλεσμα ουσιαστικής ενδοσκόπησης που μας αποκαλύπτει σταδιακά το ψυχικό μας απόθεμα.

Οι ευνοϊκές όψεις σχεδόν μονοπωλούν στο χάρτη της Νέας Σελήνης, με το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα να έχει αρχίσει να κλείνει και την Αφροδίτη, αφού έκανε τη σύνοδο της με το Δία, να πλησιάζει τα δύο φώτα. Έμπνευση, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, αρμονία στις σχέσεις, νέες γνωριμίες ακόμα και τύχη, είναι οι ενέργειες που χρωματίζουν το τοπίο μέσα στο οποίο συντελείται η Νέα Σελήνη.

Μέσα σ’ αυτό το φάσμα θετικών επιδράσεων, ακόμα και το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα, η μόνη δυναμική όψη του χάρτη, εκφράζεται ηπιότερα. Εκδηλώνεται περισσότερο ως κίνητρο, αυξημένη αυτοπεποίθηση και ακατάπαυστη αντοχή, και λιγότερο ως εκρηκτικό νεύρο και σεξουαλική ένταση.

Το αρσενικό (Ήλιος) και το θηλυκό (Σελήνη) ενώνονται λοιπόν σε ένα σφιχτό εναγκαλισμό μέσα στο ζώδιο του πάθους. Όμως στη Νέα Σελήνη αυτή, τα όποια σκοτεινά στοιχεία του Σκορπιού - τα οποία εγκλωβίζουν το συναισθηματισμό σε απύθμενη ένταση και “πνίγουν” την ερωτική έκφραση, απαλύνονται μέσα στο ενεργειακό τοπίο το οποίο περιέγραψα παραπάνω.

Η σκηνή δεν είναι δύο εραστές μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο να βιώνουν την απόλυτη ένταση. Μοιάζει πιο πολύ σ’ ένα δωμάτιο όχι εντελώς σκοτεινό, αλλά και επιλεκτικά φωτισμένο από τις αποχρώσεις που αντανακλούν οι ευνοϊκές αστρολογικές όψεις. Σε κόκκινο η απόχρωση από το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, δύναμη και επιθυμία. Αντανακλάσεις μέσα στη σιγαλιά της νύχτας λοιπόν και αυτοί κοντά μοιράζονται μυστικά.

Αυτή είναι η αίσθηση που έχει αυτή η Νέα Σελήνη.

Ναι γιατί πέρα από την πίστη στον εαυτό μας μέσω της συνειδητοποίησης της αξίας και της δύναμης μας, αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει και την ουσιαστική επικοινωνία στις σχέσεις, η οποία ήταν και το ζητούμενο όλο το προηγούμενο διάστημα, και ανανεώνει έτσι την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εμάς και τους σημαντικούς άλλους.

Θυμηθείτε λοιπόν όταν αρχίσετε να νιώθετε την ενέργεια της Νέας Σελήνης αυτής ότι θα έχει ως αποτέλεσμα ενδυνάμωση και πίστη σε εσάς.

 

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR

Leave a Reply