Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΗΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ: 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ -18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Sharing is caring:
Η ΗΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΠΟ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Αστεροειδής Ήρα (Juno) μπαίνει στο Ζώδιο του Σκορπιού από σήμερα 20 Σεπτεμβρίου, και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου του 2020.

Είμαι μια θέση που θα επηρεάσει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, καθώς και όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες οι γωνίες στα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Ευνοεί από τη θέση του αυτή μια επιτυχημένη δέσμευση ή ακόμα και το γάμο, ΕΦΟΣΟΝ και ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ του Ωροσκοπίου το επιτρέπουν, για Σκορπιούς, Ιχθύες και Καρκίνους.


Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

Καθώς γίνεται ολοένα και δυσκολότερο να σχηματίσει αλλά και να διατηρήσει σχέσεις κανείς μέσα στο μεταμοντέρνο σύγχρονο περιβάλλον του νέου νορμάλ, της κοινωνικής αποστασιοποίησης και του φόβου εγγύτητας, το πέρασμα του Αστεροειδή μέσα από το Ζώδιο του Σκορπιού τονίζει την ανάγκη μας στο να επαναπροσδιορίσουμε το τι πραγματικά είναι αυτό που ζητάμε ώστε να δεσμευτούμε αλλά και ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πλέον ορίζουν το τι σημαίνει κάνω σχέση και σκέφτομαι την μακροχρόνια δέσμευση.

Οι σχέσεις δεν μπορεί να είναι επιφανειακές μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν επιτρέπει την έξοδο, την ανέμελη διασκέδαση, το φλερτ και την εύκολη γνωριμία.

Η από πάντα υπάρχουσα ανάγκη για ασφάλεια, συναισθηματική ένωση, πάθος, αλλά και ουσιαστική ψυχική και σωματική επαφή, που χαρακτηρίζει την γυναικεία ψυχοσύνθεση, αλλά και την ανθρώπινη ουσία μας – ανεξάρτητά από φύλλο, γίνεται ακόμα πιο έντονη μέσα στις πιεστικές συνθήκες της Covid εποχής.

Οι σχέσεις μας περνάνε από κόσκινο. Ο υποψήφιος σύντροφος εξετάζεται εξονυχιστικά προτού να μπορέσουνε να νιώσουμε εμπιστοσύνη. Επιθυμούμε ένταση και πάθος από το σύντροφό μας, συναισθηματικά και σωματικά. Η ανάγκη αυτή είναι έντονη και προκύπτει, όχι μόνο ως μέσο ικανοποίησης της σεξουαλικής μας ζωής, όχι μόνο ως προ-απαιτούμενο για μεγαλύτερη ψυχική ένωση, αλλά και επιπλέον έρχεται ως απόρροια της πιεστικής καθημερινότητας.

Το αντίβαρο στον αντιερωτισμό που επιβάλει κατά τη διάρκεια της ημέρας η μάσκα στο πρόσωπο, μας κάνει να θέλουμε η έκφραση της εγγύτητας και της αφοσίωσης το βράδυ, να είναι ακόμα πιο ουσιαστική.

Ο Αστεροειδής Ήρα από το Σκορπιό μεταμορφώνει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο θα επιλέγουμε συντρόφους και θα σκεφτόμαστε την μακροχρόνια σχέση και το γάμο για τους επόμενους μήνες, αλλά και μας δείχνει ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει μια επιτυχημένη συμβίωση.

Η βαθιά αφοσίωση και το να είναι κανείς πιστός στη σχέση του, είναι θεμελιώδη ζητούμενα για την Ήρα μέσα από το Ζώδιο του Σκορπιού. Η ενεργή σεξουαλική ζωή επίσης αφού είναι μια θέση που έχει με έντονη σεξουαλικότητα, αλλά εδώ ακριβώς είναι που χρειάζεται και η προσοχή, αφού η ισορροπία στην σχέση θα διατηρηθεί μόνο μέσω της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Αν η εμπιστοσύνη αυτή διαταραχθεί, τότε οι φόβοι έρχονται στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ζήλια, κτητικότητα, υποψίες και τάσεις χειραγώγησης που θα υποσκάψουν το μακροχρόνιο δυναμικό της σχέσης.


Πέρα από τη θέση του Αστεροειδή Ήρα στο ζώδιο του Σκορπιού από διέλευση, είναι σημαντικό να μάθετε τη θέση του τόσο στο γενέθλιο χάρτη το δικό σας αλλά και του συντρόφου σας, αλλά και να δείτε τις επαφές του Αστεροειδή σε επίπεδο Συναστρίας.


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR