ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017: Απολαύστε τους εαυτούς σας

Sharing is caring:

Full Moon in Taurus 2017

Μια πολύ όμορφη πανσέληνος πραγματοποιείται τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που το φεγγάρι θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, και μας υπενθυμίζει κάτι που συχνά ξεχνάμε.

Το ζητούμενο που αναμοχλεύει μέσα μας κάθε πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά μια ισορροπία. Την ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια που νιώθουμε ότι παίρνουμε από τις σχέσεις μας από τη μία μεριά, και την βαθύτερη συναισθηματική επαφή που τελικά όντως μοιραζόμαστε μαζί τους, από την άλλη. 

Θέλουμε και αποζητούμε υλική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια από μια σχέση.

Εγώ + εσύ = μοιραζόμαστε, απολαμβάνουμε και χτίζουμε μαζί. Όμως για να είναι σωστή αυτή η εξίσωση η κάθε σχέση δεν πρέπει να μετράτε μόνο με αντίκρισμα το αίσθημα υλικής ασφάλειας αλλά και συναισθηματικής, ούτε και θα πρέπει να είναι απλά ένα ισοζύγιο του τι δίνω και τι παίρνω σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η εξίσωση αυτή ανάμεσα σε μας και τους άλλους έχει στόχο να δημιουργήσει μια βαθύτερη ένωση, ένα μοίρασμα ώστε τελικά αυτό που βιώνουμε να υπερβαίνει και εμάς και τους άλλους και να βασίζεται στην εμπιστοσύνη.

Ακόμα και αν είμαστε μόνοι μας ο προβληματισμός αφορά την αξία που νιώθουμε ότι έχουμε αυτόφωτα από μόνοι μας. Πόσο αυτάρκεις και καλά νιώθουμε με τον εαυτό μας, η αν αντίθετα έχουμε ανάγκη την αξία αυτή να μας τη δώσει κάποιος άλλος.

Οι όψεις που κάνει αυτή η Πανσέληνος λειτουργούν μαγικά για τις σχέσεις μας, και η ενέργεια της επιλύει με τον καλύτερο τρόπο τους παραπάνω προβληματισμούς. Είτε είμαστε μόνοι μας, είτε σε σχέση, είτε μιλάμε για σχέσεις φιλικές ή άλλες σημαντικές, η αναστάτωση που θα νιώσουμε κοιτώντας το στρογγυλό φεγγάρι στο νυχτερινό ουρανό, θα λειτουργήσει θετικά.

Το φεγγάρι αυτό μας γεμίζει πάρα πολύ συναισθηματικά. Εμπεριέχει όνειρο, φαντασία, ρομαντισμό ιδεαλισμό. Συντηρεί έντονα συναισθήματα. Πάθος και έκφραση εμπιστοσύνης. Έχει αισιοδοξία.

Μας κάνει δυνατούς, να θέλουμε να μοιραστούμε. Μας κάνει δυνατούς ακόμα και αν είμαστε μόνοι μας. Νιώθουμε και ξέρουμε τι αξίζουμε και μας δίνει όραμα. Μας εμψυχώνει και μας εμπνέει.

Ακόμα και σε σχέσεις που χρειάζονται ανανέωση, σχέσεις στις οποίες έχει εμφανιστεί η ανάγκη για περισσότερη ελευθερία έκφρασης, η Πανσέληνος της 4ης Νοεμβρίου λειτουργεί βοηθητικά. Φέρνει υπομονή, επιμονή, ευαισθησία και απαραίτητη αντίληψη χειρισμών, ώστε να έχουμε ουσιαστικότερη επικοινωνία και η σχέση να δέσει ακόμα περισσότερο.

Είναι μια Πανσέληνος με έντονο το όνειρο για ενότητα που μας κάνει να νιώθουμε καλά και σίγουροι με τον εαυτό μας και έτσι ως αποτέλεσμα θα νιώσουμε και θα είμαστε καλά και με τους άλλους.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα του ανέμου ανανέωσης που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και κορυφώνεται τώρα με την Πανσέληνο αυτή.

Μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό λοιπόν, απολαύστε τη θέα του φεγγαριού και το κυριότερο απολαύστε τους εαυτούς σας γιατί σας αξίζετε.

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR

Leave a Reply