ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος στην Παρθένο πραγματοποιείται στις 18 Μαρτίου, με τα δύο Φώτα να βρίσκονται στην πλήρη αντίθεση τους νωρίς το πρωί και εμάς να απολαμβάνουμε το θέαμα τους το ίδιο βράδυ.

Αν δούμε το χάρτη της Πανσελήνου το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση είναι ότι η Σελήνη βρίσκεται μόνη της στο ζώδιο της Παρθένου, στον 5ο οίκο του χάρτη (έρωτας) με συντεταγμένες Αθήνας, μοναχική και αποτραβηγμένη, με όλους τους άλλους πλανήτες να βρίσκονται στο απέναντι ημισφαίριο.

Ένας σχηματισμός που υπερτονίζει την ένταση που μπορεί να προκύψει στις σχέσεις για όσους και όσες από εσάς επηρεάζεστε έντονα από την Πανσέληνο αυτή.

Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος συμπαντικά για τις σχέσεις και θα σας εξηγήσω το γιατί στο τέλος του άρθρου.

Με τη Σελήνη στο Ζώδιο της Παρθένου η συναισθηματική κάλυψη που μας δίνει ο ή η σύντροφός μας, σε απλά καθημερινά πράγματα, περνάει από το κόσκινο. Ακόμα και το πιο παραμικρό εξετάζεται, κάθε ανάγκη μας αναλύεται, και γεμίζουμε με διάθεση κριτικής ή επίκρισης.

Πεζά, ρηχά και ανέμπνευστα, ο πρίγκηπας μοιάζει να έχει φύγει από το παραμύθι…

Απέναντι από τη Σελήνη, στην απεραντοσύνη των Ιχθύων, ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο, με τον Ερμή πολύ κοντά τους, επίσης στον ιδεατό κόσμο του Ιχθυακού.

Το απόλυτο ιδανικό. Η μέθεξη της ύπαρξης από το Διονυσιακό στοιχείο. Όνειρο και δημιουργικότητα, φαντασία και μέθη, εξιδανίκευση και υπέρβαση του εγώ. Υπέρμετρος ιδεαλισμός και ανιδιοτελής έρωτας. H υπερβολή του παραμυθιού, η λαχτάρα για ένα πρίγκηπα που μπορεί να μας νιώσει…

Μέσα στη φθορά της καθημερινότητας λοιπόν, εμφανίζεται μια Ωραία Κοιμωμένη ή ένας Ιππότης στο δρόμο μας, και όχι τυχαία… μας καλεί να ζήσουμε το παραμύθι του έρωτα.

Στ’ αλήθεια ή στο μυαλό μας, μπορεί να μην ξέρουμε, ή να μην μάθουμε ποτέ, αφού ο Ερμής είναι και αυτός στους Ιχθύες και κυβερνάει μάλιστα την πανσέληνο αυτή, και έτσι όλα είναι σαν όνειρο…απατηλά…αλλά και αληθινά ταυτόχρονα.

Νέα και απρόσμενα πάθη, ξεμυάλισμα με άτομα που έχουμε δει μόνο μια φορά, ανεξήγητη έλξη, έντονοι έρωτες, φλερτ μέσα από το διαδίκτυο, κάποιος ή κάποια που μας εξιτάρει εγκεφαλικά, σχέσεις περίεργες και από απόσταση…

Όλα τα παραπάνω σενάρια είναι πιθανά, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης ενώθηκαν με τον Πλούτωνα στην τριπλή σύνοδό τους στις αρχές του μήνα, και από τότε συνεχίζουν να είναι μαζί σε στενή σύνοδο στο Ζώδιο του Υδροχόου.

Αφροδίτη και Άρης συνεχίζουν να είναι μαζί, αλλά και σε ένα Ζώδιο από το οποίο, για όσους και όσες βρίσκονται ήδη σε σχέση, ξυπνούν διαθέσεις αντισυμβατικές, επαναστατικές, ελευθεριάζουσες.

Καθώς μάλιστα κατά την Πανσέληνο αυτή, οι δύο πλανήτες του έρωτα είναι και σε τετράγωνο με τον πλανήτη Ουρανό στον Ταύρο, οι σχέσεις και οι σταθερές τους δοκιμάζονται ακόμα περισσότερο.

Σκεφτείτε μάλιστα να ισχύουν τα παραπάνω ταυτόχρονα!

Να βιώνετε δηλαδή από την μία τη βαρεμάρα και τους τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση σας και από την άλλη να νιώθετε έλξη για κάποιο τρίτο πρόσωπο, καθώς η λαχτάρα και η εξιδανίκευση μεγεθύνονται κάτω από την επιρροή του Φεγγαριού αυτού στον Ιχθύ, και ο Άρης και η Αφροδίτη κάνουν το παιχνίδι τους.

Χαμός, μπέρδεμα… Προσοχή λοιπόν γιατί ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με τη Σελήνη μπορεί και να δημιουργεί απατηλά συναισθήματα. Να δημιουργεί αυταπάτες, πέρα από τις έτσι και αλλιώς υπάρχουσες τάσεις φυγής…

Ο Δίας φέρνει υπέρμετρη συναισθηματικότητα και ανάγκη για ελπίδα, που όμως μπερδεύονται με ενοχές.

Από την άλλη όμως ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, είναι σε τρίγωνο – εξάγωνο με τον Ήλιο και τη Σελήνη αλλά και με τους Δεσμούς της Σελήνης, κάτι που μας λέει ότι η Πανσέληνος αυτή είναι αποφασιστική και καθοριστική.

Ότι είναι ένα Φεγγάρι κάτω από το οποίο θα παρθούν αποφάσεις και ότι όλα θα συμβούν ώστε να προχωρήσουμε μπροστά στον δρόμο των Δεσμών οι οποίοι όπως σας έγραψα σε ένα άλλο άρθρο, κυβερνούνται από τον Άρη και την Αφροδίτη, και φέρνουν έτσι με καρμικό τρόπο θέματα σχέσεων και έλξης στο δρόμο μας.

Να γιατί εμφανίστηκε ο πρίγκηπας, ο ιππότης, η ωραία κοιμωμένη!

Παράλληλα, με τον Κρόνο σε τετράγωνο με τους Δεσμούς, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι και μια δοκιμασία για τη σχέση σας.

Σχέσεις που δεν ωφελούν πλέον πρακτικά (Παρθένος) θα δοκιμαστούν είτε με κρυφές “διεξόδους”, είτε με φανερές ρήξεις και χωρισμούς.

Συνειδήσεις που παραμένουν σεμνές και ταπεινές, σε σχέσεις που είναι όντως ωφέλιμες, θα ξεπεράσουν τους νοητικούς πειρασμούς που φέρνουν η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Υδροχόο αλλά και τους σαρκικούς και ψυχολογικούς πειρασμούς που φέρνουν οι Δεσμοί από τον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, και οι σχέσεις θα ανανεωθούν.

Όσοι και όσες είστε μόνοι, είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο πολύ σημαντικό ή μπορεί η πανσέληνος αυτή να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο γνωριμίες και φλερτ που ξεκίνησαν με τη ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ δυο εβδομάδες νωρίτερα.

Όσοι και όσες βιώνετε ανία ή πρακτικά προβλήματα στη σχέση σας μπορείτε να επιλέξετε το να προσπαθήσετε να ξαναφέρετε την χαμένη έμπνευση και το παραμύθι μέσα στην καθημερινότητά σας. Και αυτό γιατί η Πανσέληνος αυτή έχει δυνατότητες ολοκλήρωσης και επίτευξης των ευχών που κάνατε με τη Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου.

Όλα είναι πιθανά λοιπόν, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Πανσέληνος αυτή θα είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

Σας έγραψα στην αρχή του άρθρου, ότι είναι μια πολύ σημαντική περίοδος συμπαντικά για τις σχέσεις και θα σας εξηγήσω το γιατί.

Δείτε:
✅ Στάση Αφροδίτης προς αναδρομή το Δεκέμβρη του 2021 στην 26° του Αιγόκερω

✅ Τριπλή Σύνοδος Άρη – Αφροδίτης – Πλούτωνα στην 27° του Αιγόκερω

✅ Όλες οι Πανσέληνοι από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τον Απρίλιο του 2022 στις μοίρες 26°- 28°

✅ Στο χάρτη της Πανσελήνου αυτής για Αθήνα και τις περισσότερες περιοχές της Χώρας μας: Ωροσκόπος 26° με 27° Ταύρου.

✅ Σελήνη 27° Παρθένου, Ήλιος 27° Ιχθύων, Πλούτωνας 28° Αιγόκερω, Λίλιθ 26° Διδύμων, Βέρτεξ 27° Ζυγού, Κλήρος Τύχης 27° Σκορπιού.

Θεωρεί ακόμα κανείς και καμία σας ότι αυτές οι επαναλήψεις σε μοίρες – ΜΟΙΡΕΣ είναι “τυχαίες”;

ή μήπως είναι ΜΟΙΡΑΙΕΣ;
­

Σας εύχομαι λοιπόν… να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για εσάς… και να έχετε μια όμορφη και απολαυστική Πανσέληνο!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR