ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


Η Πανσέληνος  πραγματοποιείται στην 16° 40’ του Ζωδίου της Παρθένου. Επηρεάζει έντονα Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους, Τοξότες, Ταύρους, Αιγόκερους, Σκορπιούς, και Καρκίνους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στο μέσο του δευτέρου δεκαημέρου.

Επηρεάζει επίσης όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στις μοίρες 13° – 19° των παραπάνω ζωδίων.


 

Μία δύσκολη και χωριστική και πάλι για τις σχέσεις Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου στο Ζώδιο της Παρθένου.

Κάθε Πανσέληνος φέρνει στο φως εντάσεις που ήταν κρυμμένες και αναμοχλεύει τα συναισθήματα μας. Είναι μια στιγμή κορύφωσης γεγονότων και καταστάσεων.

Αν δούμε το χάρτη της Πανσελήνου το πρώτο πράγμα που μας κάνει εντύπωση είναι ότι η Σελήνη βρίσκεται μόνη της στο ζώδιο της Παρθένου, μοναχική και αποτραβηγμένη, με όλους τους άλλους πλανήτες να βρίσκονται στο απέναντι ημισφαίριο του χάρτη. Ένας σχηματισμός που υπερτονίζει την ένταση που μπορεί να προκύψει στις σχέσεις όσων επηρεάζονται άμεσα από την Πανσέληνο αυτή αφού είναι η συναισθηματικότητα και ο ψυχισμός που θα παίξουν τον κύριο ρόλο στα γεγονότα.

Η Σελήνη στην Παρθένο μας κάνει να θέλουμε να αναλύσουμε το πως νιώθουμε. Τα αισθήματα περνάνε από το κόσκινο, καθετί κατηγοριοποιείται και εξετάζεται εξονυχιστικά. Κάθε ανάγκη εκλογικεύεται και αναλύεται.

Αυτό το κάνουμε, όχι σε μια προσπάθεια άρνησης και αποστασιοποίησης από το συναίσθημα μας, αλλά αντίθετα σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε το πώς αυτό που νιώθουμε μπορεί να μας εξυπηρετήσει και σε πρακτικό επίπεδο.


Απέναντι της, στην απεραντοσύνη των Ιχθύων, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται σε σύνοδο. Το απόλυτο ιδανικό. Όνειρο και δημιουργικότητα, φαντασία και μέθη, εξιδανίκευση και υπέρβαση του εγώ. Υπέρμετρος ιδεαλισμός και ανιδιοτέλεια.

Αλλά ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας σε αντίθεση με τη Σελήνη δημιουργεί απατηλά συναισθήματα. Δημιουργεί αυταπάτες, και τάσεις φυγής. Υπέρμετρη συναισθηματικότητα και ανάγκες που μπερδεύονται με  ενοχές.

Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τα συναισθήματα είναι ασαφή, διπλά και μεταβαλλόμενα. Άλλα θέλει η καρδιά μας και άλλα το μυαλό μας, και ενώ η καρδιά λαχταρά το όνειρο, παραμένει κολλημένη μέσα στο πεζό περιβάλλον της καθημερινότητας. Παράλληλα οι σκέψεις μπερδεμένες και γεμάτες επίκριση δυσκολεύονται να πιστέψουν στο Όνειρο.

Αντί να κρίνει καθαρά η Σελήνη αντίθετα μπερδεύεται περισσότερο και δεν μπορεί να βγει από τους νοητικούς λαβυρίνθους.

Αυτή η έλλειψη Πίστης προκύπτει από την πολύ δύσκολη θέση που έχει ο Άρης στο χάρτη της Πανσελήνου αυτής.

Εκτός ορίων, μέσα στους Διδύμους είναι σε τετράγωνο με την Πανσέληνο. Ένταση, νευρικότητα, εγωισμός, ταραχή κυριαρχούν και χρειάζεται προσοχή τι λέμε και πως το λέμε.

Ο Άρης κυβερνάται από τον Ερμή στους Ιχθύες, ο οποίος κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, έναν Ποσειδώνα ο οποίος είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη και σε τετράγωνο με τον Άρη. Χάος και μπέρδεμα. Κοφτά σκληρά λόγια, διλλήματα. Αυταπάτες και απογοητεύσεις, και αδυναμία δράσης καθώς τίποτα δε μοιάζει ξεκάθαρο.

Η Αφροδίτη σε αδυναμία στον Κριό μόλις έχει φύγει από όψη συνόδου με τον Δία και με τον Χείρωνα και καθώς είναι μεν αρκετά ερωτευμένη αλλά και αρκετά μαχητική, στο χιαστί της με την Σελήνη, θα πρέπει να έχει διάθεση να κλείσει τις πληγές, αλλά επειδή είναι σε αδυναμία και κυβερνάται από τον Άρη της είναι πιο εύκολο να κλιμακώνει την ένταση και να φέρνει ρήξεις.


Το ρομαντικό (Αφροδίτη) μοιάζει ασύμβατο με τα πρακτικά θέματα που ανακύπτουν. Ο Έρωτας πληγώνεται από το τετράγωνο του Άρη με την Πανσέληνο, και ο ερωτισμός ευνουχίζεται από την αδυναμία κρίσης.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη είναι η μόνη θετική όψη που μπορεί να λειτουργήσει και να ανάψει και πάλι τη σπίθα αλλά ο Άρης είναι εκτός Ορίων και με δύσκολες όψεις.

Και ο Ουρανός σε εξάγωνο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με την Σελήνη ενώ υπό άλλες συνθήκες θα λειτουργούσε φέρνοντας ανανέωση στο συναίσθημα και ευκαιρίες αλλαγής, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, καθώς κυβερνάται από την Αφροδίτη σε αδυναμία, εντείνει την λύτρωση μέσα από την αντίδραση για την αντίδραση, την επαναστατικότητα ή και τον οριστικό χωρισμό, ο οποίος μοιάζει σαν λύτρωση.

Ο Κρόνος στο τελευταίο λεπτό του Ζωδίου του Υδροχόου στην αναιρετική 29°59’ αλλά και σε τρίγωνο και εξάγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, μιλάει για οριστικά κλεισίματα κύκλων τα οποία όμως στόχο έχουν να μας πάνε μπροστά.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι και μια δοκιμασία για τις σχέσεις και η Πανσέληνος αυτή θα είναι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ καθώς η αναιρετική μοίρα του Κρόνου στον Υδροχόο είναι ΚΡΙΣΙΜΗ.

Ας ελπίσουμε ότι με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες θα βρεθεί η ωριμότητα ώστε τα όνειρα σας για εσάς και το ταίρι σας να γίνουν πράξη.

Ναι θα μας ταράξει αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο, θα μας μπερδέψει, θα μας κάνει να νιώσουμε λύπη και ενοχές. Θα επηρεάσει τις σχέσεις μας όπως κάθε Πανσέληνος. Ομιχλώδης, νευρική και δύσκολη.

Κάτω από το Φεγγάρι αυτό… προσπαθήστε να αντλήσετε από το απόθεμα υπομονής σας, και προσπαθήστε να λειτουργήσετε με διάθεση προς το καλύτερο, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Μέχρι το επόμενο Φεγγάρι…

Εύχομαι σε όλους και όλες υγεία και ηρεμία.

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR