ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Η βαθιά αίσθηση ενός μεταμορφωτικού πεπρωμένου

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


 

H Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 Ιουλίου είναι ιδιαίτερα σύνθετη από αστρολογική πλευρά. Με πολλές όψεις και γεμάτη αντιφάσεις.

Έχει τέσσερις πλανήτες σε ζώδια της Γης και τρεις πλανήτες σε ζώδια του Νερού.

Ανακατεύει χώμα με νερό αυτό το Φεγγάρι και πλάθει στον πηλό της ψυχής σου στόχους και επιδιώξεις για να μεταμορφωθείς.

Ξυπνά μέσα σου την ανάγκη να ανακαλύψεις τους πρακτικούς τρόπους και τα υλικά μέσα, για να μπορέσεις να φέρεις στο υλικό πεδίο τις ιδέες και τα όνειρά σου. Να τους δώσεις μορφή, μέσα από τη δική σου πρώτα… μεταμόρφωση.

Από τη μία η Σελήνη στον Αιγόκερω, πρακτική και γειωμένη, λαχταρά να σε πάει στο πεπρωμένο που βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι κρύβεις.

Από την άλλη, ο Ήλιος στον Καρκίνο θέλει να πας προς αυτό προσεκτικά και διασφαλίζοντας ότι δε θα διακυβεύσεις το παραμικρό από την ασφάλεια σου.

Η αντίθεση Ήλιου – Σελήνης σε φορτίζει και σε γεμίζει με ένταση καθώς βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τις συνθήκες από τις οποίες εξαρτάσαι συναισθηματικά και υλικά.

Καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να ξεπεράσεις σταδιακά αν θέλεις να προχωρήσεις στο δρόμο της συναισθηματικής εκπλήρωσης και ενηλικίωσής σου.

Η Πανσέληνος αυτή είνα ένα αντιφατικό μίγμα αποφασιστικότητας και προσεκτικής συστολής. Ένα κουβάρι από μνήμες και μελλοντικούς στόχους.

Νιώθεις ευαισθησία μαζί με υπευθυνότητα, και η νοσταλγία για το παρελθόν πνίγεται από τα πρακτικά θέματα του παρόντος, και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. ‘Όλα μαζί ανακατεύονται στον πηλό και εσύ αρχίζεις να τους δίνεις σχήμα.

Αφουγκράσου με προσοχή τι θα αναμοχλεύσει μέσα σου αυτή η Πανσέληνος καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε καλεί να βρεις τη δύναμή σου για να επιτεύξεις τους στόχους σου.

Ταυτόχρονα όμως εντείνει την ανασφάλειά σου καθώς ανακαλύπτεις πόσο χειριστικοί μπορεί να γίνονται όσοι έχουν κάποια μορφή εξουσίας επάνω σου ή πόσο, και άθελα τους, σε πιέζουν όσοι έχουν την ανάγκη σου και την φροντίδα σου.

Η πίεση είναι έντονη…

Θέλει να σπάσεις το καλούπι η Πανσέληνος αυτή. Να βρεις τη δύναμή σου χωρίς όμως ταυτόχρονα να χάσεις την ευαισθησία σου. Να κάνεις το κβαντικό άλμα. Να τολμήσεις να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και ποια είσαι.

Ρόλοι, ρόλοι, ρόλοι… και μέσα σου ένα κρυμμένο παιδί ονειρεύεται όνειρα για το μελλοντικό εαυτό σου.

Γύρνα λίγο στην παιδική σου ηλικία. Εκεί κρύβονται πολλές από τις απαντήσεις που ψάχνεις. Τώρα, στην Πανσέληνο αυτή, και με τη σύνοδο Ερμή και Ήλιου στον Καρκίνο είναι που θα τις βρεις… κρυμμένες πίσω από τη σκόνη της μνήμης.

Ξεσκόνισε το νου σου από σκέψεις καχύποπτες. Καθάρισε το μυαλό σου από ιδέες ισχύος και κοινωνικής καταξίωσης, και αφέσου στη διαίσθησή σου.

Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Καρκίνο θα μεγενθύνει το εγώ σου και θα σε γεμίσει με υλικές φιλοδοξίες.
Όμως είναι κενό το να έχεις απλά τα υλικά, αν δεν έχεις και κάποιον να σε νοιάζει και να σε νοιάζεται.

Υποχρεώσεις… κοινωνικές, επαγγελματικές, οικογενειακές. Πως ανταπεξέρχεσαι αλλά και πως δημιουργείς ουσιαστικά σχέσεις που εμπεριέχουν φροντίδα αλλά και ευθύνες;

Αυτές είναι οι ισορροπίες που καλείσαι να βρεις καθώς συντελείται η μεταμόρφωσή σου.

Και η Πανσέληνος αυτή, μέσα από την έντασή της, θα σε πάει προς τα εκεί. … Προς την μεταμόρφωση και την εξέλιξή σου.

Πώς; Γιατί;

Μα γιατί τα δύο Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) σχηματίζουν τρείς (!) βοηθητικές όψεις τριγώνου – εξαγώνου που σε βοηθούν να δεις τις αντιφάσεις της Πανσελήνου από απόσταση, και περισσότερο ξεκάθαρα.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε τρίγωνο και εξάγωνο με τον πλανήτη Ουρανό σε γεμίζουν με την απαραίτητη διάθεση να αντιδράσεις εσωτερικά και να σταματήσεις να λειτουργείς με βάση τις προσδοκίες των άλλων. Είναι η επανάστασή σου για να σπάσεις το καθιερωμένο, να αλλάξεις συνήθειες, να κάνεις κάθαρση και να κλείσεις εντελώς κύκλους. Είναι η πιο πηγαία και αληθινή έκφραση του εαυτού σου που τολμά να ανατρέψει τις σταθερές. Είναι διάθεση για ανανέωση εκεί που πριν είχες συστολή.

Ταυτόχρονα ο Ήλιος και η Σελήνη σε τρίγωνο και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνουν συνειδητοποιήσεις για τα όνειρά σου. Είναι ανάδρομος ο Ποσειδώνας και ναι, τα πρακτικά θέματα τα βλέπεις τώρα πιο ρεαλιστικά.
Αλλά ακριβώς το ότι τα βλέπεις πιο καθαρά, και όπως είναι, σημαίνει ότι μπορούν και τα όνειρα που κάνεις να είναι περισσότερο εφικτά και να εμπνέεσαι από αυτά χωρίς να παραμυθιάζεσαι.

Ο Ήλιος και Σελήνη σε τρίγωνο και εξάγωνο με τον άξονα των δεσμών υποδηλώνουν κάτι πολύ μα πολύ σημαντικό. Ότι η στιγμή είναι η κατάλληλη για να πλάσεις το πεπρωμένο που πραγματικά αποζητά η Ψυχή σου.

Όση ένταση και να βιώσεις κάτω από το Φεγγάρι αυτό, σκοπός της είναι να κάνεις τις κατάλληλες συνειδητοποιήσεις και να αξιολογήσεις προς τα που θέλεις να πας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό σου δείχνουν και το σκοπό, και το μονοπάτι!

Περνά μέσα από την πίεση του πραγματικού και την νοσταλγία για την χαμένη παιδική ασφάλεια, ο νέος δρόμος που ανοίγεται μπροστά σου.

Θέλεις ένα μέλλον που είναι επιστροφή στις αξίες σου. Σκοπός του είναι να έχεις αυτό που αξίζεις και σε γεμίζει, και όχι αυτό που οι άλλοι σου λένε, σου ζητούν η θέλουν να σου επιβάλουν.

Καθώς ο Ποσειδώνας είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (ενώ παράλληλα συμμετέχουν και οι δύο αυτοί πλανήτες στην Πανσέληνο), αλλά και ο Κρόνος είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τώρα βάζεις τις βάσεις για περισσότερη πνευματικότητα, ανακαλύπτεις τη δύναμή σου μέσα από εσωτερική και εξωτερική κάθαρση, καταλαβαίνεις, αλλά και ορίζεις την αξία σου!

Είναι η κορύφωση ψυχολογικών διεργασιών που έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση της πορείας σου προς το αληθινό πεπρωμένο σου η Πανσέληνος αυτή…

Είναι δυνατή.

Και χωρίς να κάνει θόρυβο, θα θέσει σε κίνηση διεργασίες που θα έχουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα και θα συντελέσουν σε σημαντικές αλλαγές που οδηγούν προς μια μόνο κατεύθυνση..

Μια καλύτερη εκδοχή… του εαυτού σου!
­

Εύχομαι καλή πανσέληνο σε όλες και όλους σας!!

 

Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR