ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021: Η Πανσέληνος με τα Τρία Πρόσωπα

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 03°27’ του ζωδίου του Αιγόκερου και μας επηρεάζει όλους μας αλλά περισσότερο θα την βιώσετε θετικά Καρκίνοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, και λίγο λιγότερο οι Ταύροι, οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του Ζωδίου σας, αλλά επίσης και όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 2° – 5° των παραπάνω Ζωδίων.

Η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερα δύσκολη για Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους, Σκορπιούς, γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά επίσης και για όσους και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 11° – 15° των παραπάνω Ζωδίων.


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

 

Μια καλοκαιρινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου 2021 στις 3°27’ του Ζωδίου του Αιγόκερω, Ένα Φεγγάρι που θα το απολαύσουμε σα θέαμα στο νυχτερινό ουρανό, σε μια βραδιά που έτσι και αλλιώς θα είναι φωτεινή, αλλά και μικρή σε διάρκεια, αφού λίγες μέρες μετά το θερινό ηλιοστάσιο διανύουμε τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ημέρες του έτους.

Είναι ένα φεγγάρι με διαφορετικές ενέργειες και το οποίο λειτουργεί θετικά για κάποιους και κάποιες από εσάς, μικτά για μερικούς άλλους, αλλά και δύσκολα για κάποιους τρίτους.

Είναι μια Πανσέληνος η οποία, όπως κάθε πανσέληνος στο Ζώδιο του Αιγόκερω, κορυφώνει συναισθήματα τα οποία δημιουργούνται σε σχέση με το αν και κατά πόσο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Συναισθήματα τα οποία έχουν να κάνουν με το κατά πόσο ώριμοι νιώθουμε σε σχέση με τις επιλογές μας, συναισθήματα τα οποία σχετίζονται με τη γενικότερη πορεία μας, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Παράλληλα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις μας έρχονται στο προσκήνιο και έτσι τα συναισθήματά βιώνονται αντιφατικά.

Από τη μία πλευρά νιώθουμε ότι αποζητάμε την επιτυχία, θέλουμε να είμαστε σεβαστοί, και από την άλλη το μόνο που θέλουμε είναι να αισθανόμαστε ασφαλείς… να αισθανόμαστε ότι μας αγαπούν. Συγκρούεται η φιλοδοξία μας και ανάγκη μας για κύρος, με την ανάγκη μας για συναισθηματική αποδοχή, για τρυφερότητα, και για στιγμές φροντίδας με την οικογένεια μας ή με άλλα πρόσωπα με τα οποία είμαστε στενά δεμένοι.

 

Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Στο Φεγγάρι αυτό ο Δίας ανάδρομος από την 2°09’ των Ιχθύων βρίσκεται σε πολύ ευνοϊκές όψεις με τα δύο Φώτα, φέρνοντας έτσι θετική επιρροή και ενώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αντιφάσεις της Πανσελήνου. Και όταν λέω με τον καλύτερο τρόπο εννοώ ότι:

  • Είναι μια Πανσέληνος η οποία μπορεί να σας γεμίσει με ελπίδα, με αισιοδοξία και να σας φέρει ακόμα και τύχη.
  • Είναι μια Πανσέληνος που μπορεί να φέρει γονιμότητα και αυξημένες πιθανότητες σύλληψης.
  • Να σας κάνει να νιώσετε ικανοποίηση με τα επαγγελματικά σας.
  • Να βοηθήσει στις φιλοδοξίες σας και να δείτε ότι τα σχέδια σας εξελίσσονται θετικά.
  • Ένα Φεγγάρι με το οποίο κάποιοι και κάποιες από εσάς θα το απολαύστε σήμερα και για τις επόμενες μέρες που διαρκεί η επιρροή του, μοιραζόμενοι όμορφα συναισθήματα με την οικογένεια σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα η το σύντροφό σας.

Ποιοι είναι αυτοί που ευνοούνται;

Περισσότερο Καρκίνοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, και λίγο λιγότερο οι Ταύροι, οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε ημέρες του Ζωδίου σας, αλλά επίσης και όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 1° – 5° των παραπάνω Ζωδίων.

 

Η ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ (Η αντίθεση Αφροδίτης και Πλούτωνα).

Ένα Φεγγάρι το όποιο ταυτόχρονα, ξεδιπλώνει την αρχετυπική σύγκρουση ανάμεσα στην τρυφερότητα του Καρκίνου και την σκληρότητα του Αιγόκερω, στην αντίθεση που κάνουν, μέσα στο φως αυτής της Πανσελήνου, η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα.

Είναι μία έντονη όψη, η οποία μπορεί να λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά ανάλογα και με άλλους παράγοντες του προσωπικού σας Ωροσκοπίου, και ανάλογα και με το πως επενεργεί η προηγούμενη όψη του Δία σε σάς.

Η αντίθεση αυτή μπορεί να ξυπνήσει έντονα πάθη. Το θηλυκό μαγνητίζει και προσελκύει την ερωτική ματιά. Το πάθος κόβει την ανάσα! Μια όψη που κάτω από το φεγγαρόφως υπερτονίζει την ένταση ανάμεσα στη σκιά και το φως, φέρνει εξερεύνηση της σεξουαλικότητας και των ρόλων στο σεξ, κάνει τα φετίχ σύμβολα να ρίχνουν τις σκιές τους.

Η ερωτική ένταση, το πάθος, η σεξουαλικότητα, τα ταμπού, και ο ακραίος ερωτισμός έρχονται στο προσκήνιο. Μαζί έρχονται και ψυχαναγκασμοί, ζήλειες και χειραγώγηση καθώς το νουάρ βιώνεται ως αισθητική επιλογή από κάποιες και κάποιους.

Η αντίθεση αυτή γίνεται με συμμετοχή του Ποσειδώνα, ο οποίος στο τρίγωνο του με την Αφροδίτη, μπορεί είτε να δώσει πινελιές έρωτα στο όλο κάδρο, είτε να διευκολύνει την παράδοση της Αφροδίτης στο ολοκληρωτικό πάθος, είτε να δείξει ξεκάθαρα στην Αφροδίτη το κοντράστο ανάμεσα στο ιδεατό και την σκληρή πραγματικότητα της σχέσης, φέρνοντας έτσι απογοήτευση αλλά και πρόσκαιρη παράδοση σε καταστάσεις πόνου και κτητικότητας.

Κάτι από όλα τα παραπάνω, ΠΑΝΤΑ ανάλογα με το πως οι πλανήτες πέφτουν στο προσωπικό σας Ωροσκόπιο.

Ποιοι θα ζήσουν την έντονη όψη αυτή;

Καρκίνοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, και Ταύροι, γεννημένοι τις τελευταίες πέντε ημέρες του Ζωδίου σας, αλλά επίσης και όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 23° – 29° των παραπάνω Ζωδίων.

 

Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Και φυσικά για κάποιους και κάποιες από εσάς, η Πανσέληνος αυτή με τα τρία πρόσωπα, θα φέρει στο προσκήνιο μόνο τις εντάσεις και τις συγκρούσεις ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα, ανάμεσα στην ανάγκη για ασφάλεια και την ανάγκη για εύρεση δουλειάς, ή θα σας δείξει ξεκάθαρα, ότι το να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας είναι στείρο αν η όλη προσπάθεια δεν αφορά και την καρδιά μας.

Και θα το δείξει με δύσκολο τρόπο αφού η συναισθηματική έξαρση του Φεγγαριού αυτού θα κορυφωθεί για μια ακόμη φορά ως σύγκρουση του παλιού με το καινούριο, ως ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση ενώ οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, και ως αμφιταλάντευση στο να μείνουμε ή να φύγουμε για σχέσεις και συνεργασίες.

Αναβρασμός, θυμός, σύγκρουση, τελικό ξέσπασμα, ακόμα και ατυχήματα, καθώς ο Άρης θα αρχίσει να ενεργοποιει τη βασική όψη της χρονιάς 2021, το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού από την 11 μοίρα του Λέοντα, λίγες μέρες μετά την Πανσέληνο αυτή.

Ποιοι θα έχουν δυσκολίες; Ιδιαίτερη προσοχή.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά επίσης και όσοι και όσες από εσάς έχετε προσωπικούς πλανήτες ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας στις μοίρες 11° – 15° των παραπάνω Ζωδίων.


Εύχομαι μια καλή Πανσέληνο σε όλους και όλες σας!

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR