ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Μακρύ Καυτό και Ανατρεπτικό Καλοκαίρι για τα αισθηματικά – Μέρος 1

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


H Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 11°18’ του Αιγόκερω. Λειτουργεί σταθεροποιητικά ή ολοκληρώνει επιτεύγματα για Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ιχθύες, ειδικά τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

Δίνει ευκαιρίες οργάνωσης και βελτιώνει καταστάσεις για Παρθένους, Σκορπιούς, ενώ απαιτεί ωριμότητα συνδυασμένη με ευαισθησία από Κριούς και Ζυγούς, ειδικά τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου επίσης.

Είναι γεμάτη αισθηματικά διλλήματα ή αναταράσσει απρόσμενα την συναισθηματική ζωή Λεόντων, Υδροχόων, Ταύρων, Σκορπιών, Διδύμων ή Τοξοτών που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζωδίου τους.


Μια θετική, υπό όρους, Πανσέληνος, πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Αιγόκερω στις 3 Ιουλίου.

Είναι ένα φεγγάρι το οποίο φέρνει ευκαιρίες και ανταμοιβές στα επαγγελματικά και τις επιδιώξεις σου, αλλά και το οποίο από την άλλη αναμοχλεύει τα αισθηματικά σου και παρουσιάζει προκλήσεις και διλήμματα.

Κάθε Πανσέληνος αποτελεί την κορύφωση ενός κύκλου που ξεκίνησε δύο εβδομάδες νωρίτερα με την Νέα Σελήνη η οποία προηγήθηκε, και ο οποίος είτε ολοκληρώνει τώρα καταστάσεις με επιτυχία, είτε φωτίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν και το τρόπο με τον οποίο αυτές θα πρέπει να ξεπεραστούν.

Το συγκεκριμένο φεγγάρι πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου και έτσι φέρνει στο προσκήνιο θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή θαλπωρή και την επαγγελματική καταξίωση.

Είναι μια κόντρα ανάμεσα στην εσωστρέφεια και την ανάγκη για αναγνώριση.

Το ζητούμενο είναι να είσαι σε ασφάλεια. Να μπορείς να δώσεις και να λάβεις φροντίδα. Να δείξεις το ότι νοιάζεσαι κάποια σημαντικά άτομα τα οποία θεωρείς ότι ανήκουν στον στενό εσωτερικό κύκλο σου.

Πρόκειται για τα πρόσωπα που αγαπάς. Αυτά που θέλεις να φροντίσεις και είναι πρώτα στις προτεραιότητές σου. Όπως εσύ νοιάζεσαι έτσι και αντίστοιχα είναι σημαντικό οι φιλοδοξίες σου και η προσπάθεια σου για να καταφέρεις τους στόχους σου, να βρίσκουν υποστήριξη από τους αγαπημένους σου.

Είναι όμως και αντίστοιχα εξίσου σημαντικό εσύ καθώς αναλαμβάνεις τις συναισθηματικές ευθύνες που αναλογούν στους διάφορους ρόλους που έχεις, ως γονέας, επαγγελματίας ή σύντροφος, να μη νιώθεις βάρος ή να θεωρείς άδικα ότι δεν κάνεις και δεν προσφέρεις αρκετά.

 

Ευτυχώς οι βασικές όψεις που γίνονται στην Πανσέληνο αυτή είναι βοηθητικές, και γίνονται από τον Δία και τον Κρόνο. Δύο πλανήτες που σχετίζονται με την κοινωνική αναγνώριση, τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, και το κύρος και την ωριμότητα διαχείρισης καταστάσεων και ευκαιριών.

Μοιάζει λοιπόν να βρίσκεται η ισορροπία ανάμεσα στα δύο επίπεδα, καθώς οι όψεις λειτουργούν σταθεροποιητικά. Ο Κρόνος μάλιστα κυβερνά την Πανσέληνο αυτή, και έτσι φαίνεται ότι φτάνουμε σε ένα κύκλο στον οποίο αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου.

Συνδυάζεις οργανωτικότητα με διαίσθηση κάτι που σημαίνει ότι μπορείς εύκολα να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Είναι ιδανικό διάστημα για να θέσεις νέους επίσης. Με σχέδιο και προετοιμασία.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε αντίθεση με τη Σελήνη είναι σε μια θέση που λέει ότι μπορεί εύκολα να γίνει το δικό σου.

 Επικοινώνησε τα θέλω σου από το κέντρο σου χωρίς επικρίσεις ή αμφιταλαντεύσεις. Δε θέλει πίεση. Θέλει απλά να εξηγήσεις ότι εσύ φροντίζεις για το αμοιβαίο όφελος όλων και να ενθαρρύνεις απαλά τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές των άλλων.

Ο Δίας από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τη Σελήνη σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και σου δίνει ευκαιρίες να χτίσεις κάτι περισσότερο αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος από τους Ιχθύες μετριάζει τα όνειρα και στο τρίγωνό του με τη Σελήνη σε προσανατολίζει σε ανάγκες οι οποίες είναι ρεαλιστικές.

Αυτή η Πανσέληνος θα είχε για όλους και όλες μια αίσθηση επιτυχούς ολοκλήρωσης αν δεν είχαμε σε συνδυασμό με τα όσα ήδη σας ανέφερα, και τις όψεις που κάνουν η Αφροδίτη και ο Άρης.

Εδώ είναι τώρα το ζητούμενο, γιατί οι δύο πλανήτες αυτοί από το Ζώδιο του Λέοντα επιζητούν την αναγνώριση και την αποδοχή… λίγο παραπάνω και περισσότερο από το κανονικό.

Έτσι η ισορροπία που φέρνουν Δίας και Κρόνος, διαταράσσεται από προκλήσεις, καθώς στις όψεις χιαστί που κάνουν Άρης και Αφροδίτη, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και με Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δημιουργούν διλήμματα, λαχταρούν για το κάτι τι παραπάνω, και γεμίζουν με ένα αίσθημα ανικανοποίητου.

▶️ Ειδικά στα αισθηματικά οι παραπάνω όψεις παρουσιάζουν ψυχολογικές προκλήσεις και θα καταδείξουν το κενό μέσα σου, αν τυχαίνει και είσαι σε κάποια σχέση η οποία δεν σου δίνει την υποστήριξη και την τρυφερότητα που αναζητάς.

Όμως παρουσιάζει και ευκαιρίες(!) στα ερωτικά, η Πανσέληνος αυτή, στον Αιγόκερω αφού οι δύο πλανήτες του Έρωτα είναι σε όψη τριγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό αλλά ταυτόχρονα σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στο Ζώδιο του Ταύρου.

Έτσι αν είσαι μόνος ή μόνη είναι πιθανό να εμφανιστούν ξαφνικές γνωριμίες και να ξυπνήσουν πάθη, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, μέσα από τις οποίες θα βοηθήσεις και θα βοηθηθείς να επουλωθεί το παρελθόν.

Αν είσαι σε σχέση είναι επίσης πιθανό να γίνει μια ανανέωση και να γιατρευτούν θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν.

Αυτή η όψη όμως μπορεί να λειτουργήσει και το ακριβώς ανάποδο και να φέρει στο προσκήνιο τάσεις ανεξαρτησίας και διαθέσεις για χωρισμούς, ειδικά αν όπως είπαμε και παραπάνω, δεν δίνεις ή δεν παίρνεις την τρυφερότητα που αναλογεί.

🔽

Φαίνεται σα να μπαίνει το νερό στο αυλάκι με την Πανσέληνο αυτή, και ενώ κατά κύριο λόγο δίνει πολλές ευκαιρίες για ισορροπία σε συναισθηματικό επίπεδο, και σταθερότητα.

Από την άλλη, θα δοκιμάσει σχέσεις στις οποίες το ένα από τα δύο πρόσωπα ή και τα δύο, δεν δείχνουν εδώ και καιρό, ή δεν θα δείξουν τις επόμενες εβδομάδες, την απαραίτητη ωριμότητα ΑΛΛΑ και τρυφερότητα, ώστε να έχουν να έχουν καλύτερη επικοινωνία και ισορροπία ευθυνών.

Ωριμότητα συνδυασμένη με τρυφερότητα, που είναι ΠΡΟ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ με το Φεγγάρι αυτό.

Επίλογος:

Μην ξεχνάτε ότι λίγο πριν την Πανσέληνο αναδρομεί ο Ποσειδώνας και ότι μπαίνουμε σε ένα μακρύ καυτό και ανατρεπτικό καλοκαίρι για τα αισθηματικά, καθώς η Αφροδίτη θα είναι για μεγάλο διάστημα ανάδρομη στο Ζώδιο του Λέοντα.

Περισσότερα για αυτό εδώ: https://tinyurl.com/LONG-SUMMER

Εύχομαι μια υπέροχη, σταθεροποιητική και ανανεωτική Πανσέληνο για όλους και όλες σας!

 


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

Μη παραλείψεις να κάνεις τη δωρεά σου και να υποστήριξεις το Cosmos of Astrology!


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.