ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Sharing is caring:

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis


Η Πανσέληνος γίνεται στις 16°21’ του Καρκίνου και είναι ένα θετικότατο φεγγάρι για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ, για τα θέματα του οίκου και τον οποίο και ενεργοποιεί στο προσωπικό σας Ωροσκόπιο.

Ιδιαίτερα θετικό και επηρεάζει άμεσα ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους και όσες από εσάς έχετε τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Άρη,  ή γωνίες του Ωροσκοπίου σας τους κοντά στις μοίρες 12°–20° των παραπάνω Ζωδίων.

 


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας


“Ένα φεγγάρι φάρος, που το φως του σε οδηγεί εκεί που θέλει να σε πάει η καρδιά σου,

ένα φεγγάρι ολόγιομο που ρίχνει το φως του και σου δείχνει ξεκάθαρα που ανήκεις, καθώς λάμπει κατευθείαν στο κέντρο σου το ιερό,

θα ταλαντευτείς για λίγο καθώς το πλησιάζεις, αλλά θα διαλέξεις, ελεύθερα και θα φτάσεις στο λιμάνι σου.

Θα θεραπεύσεις και θα θεραπευτείς, θα βιώσεις αγκαλιές αγάπης και γλυκά συναισθήματα,

θα εμπνευστείς με ενθουσιασμό και θα νιώσεις τους οδηγούς σου δίπλα σου, σε κάθε βήμα και να στηρίζουν τις αποφάσεις σου,

Καθώς καθοδηγείσαι από το θεϊκό σπινθήρα της διαίσθησής σου να ακολουθήσεις το ασημένιο μονοπάτι του φωτός…”

­

Μια μαγική και πανέμορφη πανσέληνος λαμβάνει χώρα στις 7 Ιανουαρίου στο Ζώδιο του Καρκίνου. Η Σελήνη βρίσκεται στην 16°21’ του Καρκίνου και φωτίζεται από τον Ήλιο απέναντι της στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω.

Με το φεγγάρι στο ζώδιο του Καρκίνου το ζητούμενο είναι πάντα το να καλύψουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και να νιώσουμε ασφάλεια. Χρειαζόμαστε αγκαλιά, συναισθηματική φροντίδα, τροφή και θρέψη ψυχής και σώματος.

Ο Ήλιος βρίσκεται απέναντι στο Ζώδιο του Αιγόκερω και το ζητούμενο με την πανσέληνο είναι να μπορέσουμε να ευθυγραμμίσουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας έτσι ώστε να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα χωρίς να διακυβεύσουμε την ασφάλεια μας και να βρεθεί και ο τρόπος ώστε όλα να γίνουμε με πρακτικό και οργανωμένο τρόπο.

Οι όψεις είναι εξαιρετικές(!) και είναι σαν το σεληνόφως να μας δείχνει το δρόμο.

Είτε πρόκειται για θέμα ασφάλειας μέσα στις σχέσεις μας, είτε το θέμα μας έχει να κάνει με ισορροπία ανάμεσα σε υποχρεώσεις και επαγγελματικά θέματα με την οικογένεια, είτε νιώθουμε ότι έχουμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε το πως αισθανόμαστε και να λάβουμε πίσω την επιβεβαίωση και την φροντίδα που έχουμε ανάγκη, είτε λαχταράμε νιώσουμε περισσότερη εκπλήρωση σε ότι κάνουμε ολοκληρώνοντας στόχους και φιλοδοξίες… ο τρόπος θα βρεθεί.

Μέσα μας.

Στο χάρτη της Πανσελήνου αυτής ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο Ζώδιο του Αιγόκερω και είναι σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο. Παράλληλα είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη και έτσι αυτό που συγκρούεται μέσα μας, είναι η καρδιά με τη λογική.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια ισορροπία ανάμεσα στα δύο, και θα μας βοηθήσει σε αυτό το να στρέψουμε τις σκέψεις μας μακριά από τη φωνή μέσα στο κεφάλι μας που είναι επικριτική και βρίσκει μόνιμα δυσκολίες, και να δούμε απλά τα πρακτικά θέματα και το πως θα οργανώσουμε τις κινήσεις μας για να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας.

Το τι θέλουμε και το γιατί το θέλουμε είναι καθαρό. Το νιώθουμε. Μπορούμε να αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας. Η διαίσθησή μας, μας μιλάει σωστά.

Το μόνο που θέλει αυτό το Φεγγάρι είναι να αναλογιστούμε ξεκάθαρα τις ευθύνες μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας. Όλα τα άλλα είναι εύκολα…

Δεν θα υπάρξουν εμπόδια εκεί που καρδιά και θέληση ενώνονται και με τη μαγική επίδραση των όψεων της Πανσελήνου αυτής.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο κάνει ένα πανέμορφο εξάγωνο με την Σελήνη, το οποίο βοηθάει στο να δούμε την αλήθεια των συναισθημάτων μας. Μας γεμίζει με έξαψη για διάθεση για το καινούριο. Είναι μια όψη που βοηθάει στην λήψη των αποφάσεων ελεύθερα και με βάση την αλήθεια μας.

Κάνει επίσης όψη τριγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή βοηθώντας μας έτσι με επινοητικότητα, φρέσκιες ιδέες και με διάθεση να ακολουθήσουμε τη ροή, χαλαρά, φυσικά και αβίαστα.

Με το συνδυασμό των όψεων αυτών που κάνει ο Ουρανός από τον Ταύρο με τα δύο φώτα, η πανσέληνος αυτή μπορεί επίσης να φέρει και αναπάντεχες εκπλήξεις (!), και απρόσμενα θετικά γεγονότα, π.χ. εύρεση οικείας για ενοικίαση το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό.

Ακόμα μια όμορφη όψη είναι το τρίγωνο και εξάγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες με την Σελήνη και τον Ήλιο αντίστοιχα. Ναι, από τη μία το σύμπαν φέρνει την ομαλή αλλαγή και από την άλλη μας γεμίζει με έμπνευση, διαίσθηση, πίστη και ελπίδα στο καλύτερο.

Είναι όψεις πραγματοποίησης των πιο βαθιών ευχών μας αυτές.

Όψεις που ενώνουν καρδιά, νου, πίστη και θέληση.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μόλις έχει αφήσει ένα εξάγωνο με τον Δία στον Κριό και πλησιάζει σε όψη τριγώνου τον Άρη που είναι ανάδρομος στους Διδύμους. Οι όψεις αυτές του πλανήτη του έρωτα και των χρημάτων συνδυάζουν, λίγη τύχη, καλή διάθεση, ευκαιρίες στα οικονομικά, ευκαιρίες γνωριμιών, ανεξαρτησία δράσης, μας δίνουν δημιουργικότητα, βοηθούν στην αναγνώριση της αξίας μας, κάνουν την επικοινωνία μας καλύτερη, εκπέμπουν γοητεία και φέρνουν και ευκαιρίες στα αισθηματικά.

 

Θέλετε κι άλλο? Υπάρχει κι άλλο!

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στο Ζώδιο του Καρκίνου, ένα ζώδιο που έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι (Οικεία), το παρελθόν και την ανατροφή μας. Ο Αστεροειδής Εστία, είναι στο ζώδιο των Ιχθύων και σε όψη ιδιομοιρίας τριγώνου με την Σελήνη και εξαγώνου με τον Ήλιο.

Η Εστία που έχει να κάνει ακριβώς με τη έννοια της Οικείας, εκεί που φέγγει η άσβεστη φλόγα του Ιερού μας Οίκου, αλλά συμβολίζει και τις βαθύτερες αξίες που είναι άσβεστες μέσα μας.

Είναι ακριβώς σαν το φως του φεγγαριού αυτού να μας δείχνει που βρίσκονται οι αρχές μας, που βρίσκεται η καρδιά μας, τι αγαπάμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας, ποια άτομα ξυπνούν μέσα μας οικειότητα.

Μας δείχνει τί είναι αυτό που θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Είναι σα να μας καθοδηγεί η Πανσέληνος αυτή να ακολουθήσουμε αυτό που πραγματικά μας γεμίζει και μας ολοκληρώνει επαγγελματικά, να είμαστε πραγματικά με τα άτομα που σέβονται τον πυρήνα μας συναισθηματικά, να αφεθούμε εντελώς στην διαίσθηση μας, ώστε το φως της να μας οδηγήσει στον τόπο που είναι από πάντα αναμμένη η φλόγα της ψυχής μας.

Αφεθείτε στη ροή του Σεληνόφωτος. Αυτό το φεγγάρι θέλει να μας οδηγήσει σπίτι μας. Και το σπίτι μας είναι εκεί που είναι η Καρδιά μας.

 

Αστρολόγος Andrew Ifandis

­(εφαρμοσμένη αστρολογική μαγεία)


Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media


Επικοινώνησε μαζί μου για προσωπική συνεδρία

Facebook Messenger   |   Instagram   |   Φόρμα επικοινωνίας

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR