ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Sharing is caring:

FULL MOON IN ARIES 20 OCTOBER


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 27°26’ του ζωδίου του Κριού και φέρνει στους περισσότερους από εμάς, εντάσεις και κρίσεις και ιδιαίτερα σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, και Αιγόκερους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Ζωδίου τους αλλά και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 25° – 29° των παραπάνω Ζωδίων.

Θετικές εξαιρέσεις: Λειτουργεί περισσότερο ως κινητοποίηση, έντονη δραστηριότητα αλλά και επίτευξη στόχων για Λέοντες οι οποίοι έχουν γεννηθεί στη μέση του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 22° – 28° των παραπάνω Ζωδίων.

Δίνει ένα παράθυρο ευκαιριών για πρωτοβουλίες σε Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου ή όσους έχουν τον Ωροσκόπο τους κοντά στις μοίρες 21° – 23° των παραπάνω Ζωδίων.


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Από τον αστρολόγο Andrew Ifandis

­

ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Και ναι βιώνουμε από χθες ένα από τα δυσκολότερα φεγγάρια της χρονιάς.

Μια Πανσέληνο που φέρνει πίεση, ξεσπάσματα, ένα φεγγάρι που μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σκάσουμε, ότι δεν πάει άλλο.

Ο συνδυασμός των όψεων του είναι παθιασμένη ένταση, παρορμητική διάθεσή, δυναμισμός για να δράσουμε, και ευθιξία.

Και επειδή αυτό είναι ένα φεγγάρι που φέρνει ανυπομονησία και έξαψη, ένα φεγγάρι που κρύβει μεγάλη δυναμική, αλλά και ένα φεγγάρι με πίεση που υποβόσκει, η ρήξη είναι δύσκολο να αποφευχθεί.

Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Κάθε Πανσέληνος φέρνει την έμφαση στις σχέσεις μας και με την συγκεκριμένη να γίνεται στο Ζώδιο του Κριού, από τη μία νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ανάγκες μας χωρίς συμβιβασμούς απλά, καθαρά, και σταράτα, και από την άλλη γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονους τριγμούς, διαταράσσοντας τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές.

Είναι μια Πανσέληνος η οποία επιπλέον μας κάνει μαχητικούς. Νιώθουμε ότι έχουμε βάλει αρκετό νερό στο κρασί μας και δεχόμαστε συμπεριφορές και καταστάσεις από τους άλλους σε κόστος της δικής μας αυτό-έκφρασης μόνο και μόνο για να μην έρθουμε σε ρήξη.

Η Σελήνη είναι στον Κριό και είναι η θέση της αυτή που την κάνει δυναμική – επιθετική, και έτοιμη για αντίλογο. Έτσι κάτω από την επιρροή αυτής της Πανσελήνου, μπορούμε εύκολα να χρωματίσουμε τα βαθύτερα και καταπιεσμένα συναισθήματα μας με ανταγωνισμό ή ακόμα και με θυμό.

Η ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ

Επιπρόσθετα καθώς ο Άρης σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενώ συμμετέχει στην Πανσέληνο αυτή στη σύνοδό του με τον Ήλιο και την αντίθεση του με τη Σελήνη, δημιουργείται ένα γεμάτο Φεγγάρι στον Κριό απόψε που ξεχειλίζει με συσσωρευμένο θυμό, ένταση, καταπιεσμένο εγωϊσμό, και ψυχολογικά ξεσπάσματα.

Αποτέλεσμα… το μόνο που μπορεί να επικρατήσει, αν δεν καταβάλουμε αρκετή προσπάθεια… είναι πραγματική κόλαση!

Θα πρέπει λοιπόν να έχουμε κατά νου ότι ο ορμητικός τρόπος του Κριού δεν είναι ο καλύτερος για να δείξουμε το πώς νιώθουμε, πόσο μάλλον όταν η ένταση των συναισθημάτων κάτω από την επιρροή αυτής της Πανσελήνου είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Χρειάζεται περισσότερος κόπος για να κρατήσουμε τις ισορροπίες. Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο αλλά δεν έχουμε την απαραίτητη ηρεμία.

Προσοχή στο θυμό ή στην έκταση του θυμού λοιπόν γιατί η ισορροπία είναι δύσκολο να διατηρηθεί.

Επίσης είναι πολύ πιθανό, βαθύτερες ψυχολογικές παρορμήσεις, οι οποίες και έχουν να κάνουν με την εξάσκηση δύναμης και ελέγχου, να εκδηλωθούν στις σχέσεις μας, καθώς βαθύτερες αιτίες, σκοτεινά κίνητρα, και ψυχολογικά παιχνίδια να έρθουν στο προσκήνιο.

Η Αντίθεση του Χείρωνα με τον Ερμή δείχνει ότι τα λόγια μπορεί να πληγώσουν και να τραυματίσουν.

Όμως το να εξηγήσουμε το πως νιώθουμε αλλά και το γιατί το νιώθουμε παραμένει ουσιαστικά σημαντικό. Παρόλο λοιπόν που ενδεχομένως αυτό να δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα και καυγάδες – καθώς το άλλο πρόσωπο μπορεί να αντιδράσει αμυντικά, ή ακόμα και επιθετικά, σε όσα ακούσει, από την άλλη ίσως να είναι και αναγκαία να γίνει μια τέτοια ρήξη.

Αναγκαία γιατί στο δίλλημα του χωρισμού και της αντίδρασης που φέρνει το χιαστί της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο κάθε ένα από τα δύο πρόσωπα, πρέπει να βρεθεί διέξοδος.

ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ

Θετική και σημαντική η όψη τριγώνου του Δία με τον Άρη μια όψη πρωτοβουλίας και θετικής εκτόνωσης της δράσης, η οποία μπορεί να λειτουργήσει θετικά, ειδικότερα για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου.

Πίσω από αυτή την όψη κρύβεται ταυτόχρονα η ένταση αλλά και η δύναμη που έχει αυτό το Φεγγάρι, είτε να κλείσει πληγές που υποβόσκουν, είτε να μας απελευθερώσει πηγαίνοντάς μας μπροστά.

Και αυτό θα γίνει, αφού πρώτα εμείς οι ίδιοι δούμε κατάματα τις πληγές μας, τις κατανοήσουμε, και τις μοιραστούμε στην συνέχεια με τους αγαπημένους μας. Να τις μοιραστούμε ΟΧΙ για να τους καταλογίσουμε ευθύνη για αυτές, αλλά αντίθετα για να τους ζητήσουμε… να μας τις επουλώσουν…

Εύχομαι σε όλους και όλες μια καλή και όσο το δυνατόν ήρεμη Πανσέληνο!

 

“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

 

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR