ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Sharing is caring:

FULL MOON IN LEO 9 FEBRUARY 2020


Η πιο παθιασμένη Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην 20° μοίρα του Λέοντα.

Η κόντρα ανάμεσα στη λογική και τον έρωτα χωρίς λογική, το κοντράστο ανάμεσα στην εκλογίκευση από τη μία, και την αυτό-έκφραση αλλά και τη χαρά που φέρνει και εμπεριέχει καθεαυτός ο ίδιος ο έρωτας, από την άλλη… έγινε.

Και έγινε με φόντο τον πλανήτη Άρη, ο οποίος χρωμάτισε το κάδρο με πολύστικτες πινελιές σε αποχρώσεις κόκκινο και μπορντό.

Μέσα σε αυτούς τους τόνους του χαμηλού κόκκινου φωτισμού ήταν που εκφράστηκε η τόλμη, ήταν που βγήκε η διεκδίκηση… στο εξάγωνο που έκανε ο Άρης με τον Ήλιο.

Στις στυλιζαρισμένες αυτές αποχρώσεις, εκφράστηκε το πάθος. Λιμπιντικό, ενστικτώδες, μαγνητικό… στο τρίγωνο που έκανε ο Άρης με τη Σελήνη.

Στο φουαγιέ, η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Χείρωνα, και στην κυβέρνηση του Άρη, σε τετράγωνο μαζί του, κοκκινισμένη… ή καλύτερα αναψοκοκκινισμένη απ’ αυτόν, θεραπεύεται και θεραπεύει μέσα από την παράδοση στις απολαύσεις αλλά και την ανίκητη δύναμη του έρωτα.

Γιατί ο Άρης, που μόλις έχει βγει εκτός ορίων, και σε αποκλίνον τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, πολεμά για τον έρωτα όχι μόνο ως φυσική και σωματική έκφραση αλλά και σαν ιδεώδες, σαγήνη και έμπνευση, θυμίζοντας μας τα λόγια του Oscar Wilde:

“Αυτή, είναι όλες οι μεγάλες ηρωίδες του κόσμου σε μία. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άτομο. Την αγαπώ και πρέπει να την κάνω να μ’ αγαπήσει. Θέλω να κάνω τον Ρωμαίο να ζηλέψει. Θέλω μια ανάσα του πάθους μας να ανακατέψει τη σκόνη… σε συνείδηση.”

 


“Sharing is Caring” – Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κοινοποιήστε στα social media

SUPPORT COSMOS OF ASTROLOGY


COSMOS OF ASTROLOGY MOVED TO AN UPGRADED HOSTING PACKAGE Cosmos of Astrology site has been upgraded and is now giving you quality astrology combined with speed! Dear readers, Cosmos relies on your help to continue to provide for you, not only the best content, but also a smooth and fast internet experience. If you feel so, make a donation to actively support and show your appreciation! Thank you!
Your support makes a big impact. Any gift amount is greatly appreciated.

THE IMPORTANCE OF AN ASTROLOGICAL READING

Andrew Ifandis approaches the horoscope as a portrait of a person’s inherent potential. A reading can reveal your natal chart’s dynamics, prepare you for the future and can constructively help you towards awareness, self-realization and externalizing of your most creative.

 

GET YOUR OWN READING! GO TO SHOP


© Andrew Ifandis-Cosmos of Astrology No part of this article may be used without written consent of the author, unless credit and reference to this website are provided.
Posted in GR